Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Jose Mourinho (2004-2008, 2013-2015, trener)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 7,9 hilj.
  • Pregledi 393 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• TAKTICKI SAVRSENO

• 90 minuta anti fudbala. 1 šut na utakmici, valjanje do iznemoglosti i kako je vrijeme odmicalo sve su manje ambicija imali da napuštaju svojih 30 metara. Matić najbolji u redovima Rome, zatvorio je sv

• On trener a Lampard mu pomoćnik.  E to bi bio troll stoljeća. 

Objavljene slike

U slucaju otkaza Murinju ne bih ja ni Carla ni nekog drugog starudiju.Daj nekog mladjeg trenera,modernijeg sa nekim novitetima i inovacijama po sam klub i taktiku.Fazon je samo koga naci.

Evo licno volio bih cuti  misljenja ostalih forumasa koga bi voljeli ali da obrazloze razlog zbog cega bi tog i tog trenera voljeli?!

Od mlađih možda Guardiola, Lopetegui ili Löw, sa Portom smo se već opekli kada su treneri u pitanju i sigurno da Lopetegui mora još učiti ali mislim da nije loš trener, za Löwa mislim da je trebao preuzeti neki klub odmah nakon osvajanja SP ali i za njega svakako ima vremena, Guardiola je meta mnogih tako da vjerovatno vrijedi.

Uglavnom ja bi trenera koji je u stanju da konačno razbije taj DNK Chelseaja da se npr. moramo braniti na Etihadu.

Nije nama to u dnk, to je u sefovoj dnk. Nismo se mi branili pod vodstvom ostalih.

Jesmo se branili, ali daleko slabije, sto je bila mana. Ali jebiga, prednost je bila sto smo daleko bolje napadali.

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

Fazon je sto je tada postojao Oscar i Mata na toj poziciji, bas je mogao ocekivati da ce biti ispred ijednog od njih, da je sacekao malo, igrao bi za Chelsea, ali bolje plakati po medijima, i srati konstantno da hoce da ide. U Cityu moze igrati, jer sada Silva je prebacen na klupu...

Bjeri tamo Wisey, ti si se prije uvijek sa mnom sukobljavao oko Mourinhovih poteza. Uvijek si branio politiku igrača kojih se riješio, i Mate i De Bruynea i govorio da ja bezveze dramim. A evo ti sad nadam se da si se uvjerio.

Ja nisam za to da se konstantno kuka i plače za prolivenim mlijekom. Puno je bitnije šta je Mourinho napravio poslije toga, zgrnula se lova na Mati, Lukakuu i Luizu npr., igračima za koje uopće ne žalim što su otišli. Ali gdje je spizdio tu lovu je problem jer mi moramo puno bolje igrati. De Bruyne je odličan igrač, trebalo mu je više vjerovati i to je greška. Međutim, odigrao je i on svoju ulogu tada jer je bio izuzetno nestrpljiv, to se ne može poreći. Šteta što je prodan u Wolfsburg, al opet puno veća šteta što nas je Mourinho uopće doveo u situaciju da nas ti bivši igrači pišaju zato jer sadašnji koje je on dovodio i forsirao vezare nemaju. 

Pa jebenog Pedra je on dovukao u Čelzi, heeej Bože, Pedro mrtvac katalonski koji je blizu 30. Isto tako diletanta Fabregasa s jednom dobrom polusezonom iza sebe, bogami ni taj nije u cvijetu mladosti. Od mlade potentne ekipe sad pun kurac polovnjaka imaš i opet moraš rezove praviti.

Da ne pričam o igračima koji mu nisu uvezali 3 čitave utakmice u prvoj postavi, na koje je isto tako iskrcao žestok keš, tipa Cuadrado, Luis, Salah...

To samo vas par ne vidi jer jebiga teško je iz rektuma dobro vidjeti :D , a čovjek prije koju sedmicu javno na televiziji doslovno molio Romana da ga ne šutne. Poraz od WHU, ne pobijedi Liverpoola i letiće on ko tetka.

To samo vas par ne vidi jer jebiga teško je iz rektuma dobro vidjeti :D , a čovjek prije koju sedmicu javno na televiziji doslovno molio Romana da ga ne šutne. Poraz od WHU, ne pobijedi Liverpoola i letiće on ko tetka.

ti na ovu recenicu gledas kao na cinjenicu a ne kao samo jos jedno misljenje i subjektivni osecaj... e zato se ne moze u diskusiju kad mislis da si apsolutno u pravu i da ti je svaka rec nesto sto ne treba da se dokazuje.

a sto se tice izraza,

da bi se uvukao nekome u bulju treba da imas koristi od toga. koja je meni korist sto drzim murinjove slike na 6 mesta u kuci i sto sam kerovima dao imena "posebni", "defens", "hoze", i "bus", ili na primer sto na terminu od ekipe trazim da igramo bunker? nije bas tacan izraz biti medju murinjovim guzovima za ovo sto ja radim. ajmo malo kreativnije.

bolje zvuci murinjoljupci ili murinjisti. ili kreteni. da.

Kad murinjo ne bi postojao ili npr ode u penziju iznenada, voleo bih da vidim Gvardiolu kod nas. on je broj2 na svetu a u tom slucaju bi postao #1

Uopće nisam govorio o finansijskoj strani, ne interesuje me to puno. Da me interesuje navijao bih za Wengera i Arsenal.

zasto onda pominjes zestok kes? :D

ti na ovu recenicu gledas kao na cinjenicu a ne kao samo jos jedno misljenje i subjektivni osecaj... e zato se ne moze u diskusiju kad mislis da si apsolutno u pravu i da ti je svaka rec nesto sto ne treba da se dokazuje.

A šta ti misliš da je s onim sedmominutnim showom želio postići?

Čuj nisu flopovi, ne da su flopovi nego su flopčine, odradili posao i otišli, ko kad bi doveo Mesija za 100 milki da ti greje klupu, da 3-4 gola i šutneš ga nazad za 80 i tvrdiš da nije flop i da je "odradio poso".

A sa tim igračima smo u minusu, niko ne računa platu koju su ti igrači imali, čak i da pretpostavimo da smo novac od njihovog transfera vratili prodajom, u minusu smo više miliona zbog plata.

Ne moze se sa svakom kupovinom pogoditi.Bilo je tu i dobrih kao sto su Matić,Costa pa i Fabregas s obzirom da je i on jedan od glavnih krivaca za titulu prosle sezone.To sto se sad usmrdio je druga stvar,ali imao je udjela ako nista u tituli.Mene najvise boli odlazak Mate,ali ako poredimo ko je dosao a ok otisao,recimo Mata ili Matic,ja sam radije za ovog drugog.

Mind games, sve je to mudro osmišljeno. :D =))

Slažem se, u slučaju poraza od ova dva kluba dobit će otkaz, al sumnjam kako će se to dogoditi, prognoziram 4 boda iz te dvije utakmice minimalno

Pitanje je na mestu.

Prvo je kritikovao sudije. I to zasluzeno. Rekao je da mediji imaju veliki uticaj na sudije, a moze se reci i da imaju i neces pogresiti. Costina reputacija je primer. Tu je cilj izjave ocigledan.

Priznao je da je tim u katastrofalnom stanju. To je da trgne tim, verovatno.

Rekao je da je najbolji menadzer koga klub moze imati, i mislim da je upravo ta recenica suprotnost sa tvojom "molio Romana da ga ne sutne". Ovo je kao nekakva poruka upravi, on sam zna sta je hteo...

Na kraju je rekao jednu jako vaznu recenicu:

'I think this is a moment for everybody to assume responsibility, I assume my responsibility I think the players should assume their responsibility and there are other people in the club that they should also assume their responsibilities and to stick together. And this is what I want.'

Ovo moze da se odnosi i na navijace.

Ponekad je tesko skontati sta je hteo da postigne, ali na kraju, posle par dana/sedmica se klupko rasplete... Ne znam sta je tacno hteo, ali ocigledno je da nije nikoga molio. Ipak je on previse arogantan da bi radio tako nesto...

Samo jos nesto. malo je off-topic mozda

Prosle sezone smo dali vise golova od Arsenala a mediji su i dalje pricali kako mi igramo defanzivni fudbal a Arsenal igra leprsavo. Sada se slade nasim porazima. Sta god uradimo ili ne valjamo, ili nas zajebavaju. E bas zato sam uz Murinja i njegovu "sami protiv svih" filozofiju. Iliti "opsadni mentalitet". Savrseno.

Oštećeni za imaginarni penal.

I  onim rantom, ne da je molio, nego je preklinjao da ne dobije otkaz, lol, samo što nije zaplakao čovek, ne bi 15 puta spomeno da je "najbolji", zna da ako ga Roman šutne, neće ga više nijedan klub iz vrha hteti.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.