15. oktobar 2015.10 god. comment_237872 Vidjet cemo sta ce se desiti.Ali ako je ovo istine,tu povratka nema. Prijavi
15. oktobar 2015.10 god. comment_237875 Moua otjerat, a dovest gvardiolu. Ok burazeru dovoljno lol Taj Pep kad mi dokaze svoje trenerske kvalitete, van vjerovatno najboljeg tima svih vremena i van bundeslige s Bayernom. Tad cemo argumentovano pricat. Smijesno oca mi Prije bih Luis Enriquea doveo Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Pa on je "stvorio" taj najbolji tim svih vremena koji dominira u svetskom fudbalu i dan danas. I naravno da bih oberučke prihvatio Gvardila, barem bismo mogli da očekujemo dominantniji fudbal, zdravu rotaciju i povremeno mlade, šteta što će otići u Siti. PS: Murinjo je najbolji trener na svetu. Prijavi
15. oktobar 2015.10 god. comment_237878 U slucaju otkaza Murinju ja ne vidim ko je vrijedan trenerske klupe Chelsea a da je slobodan pogotovo ako imamo cilj neko dugorocno rjesenje na trenerskoj poziciji. Prijavi
15. oktobar 2015.10 god. comment_237879 Ići će interim fazon opet, pa stalni trener tek na kraju sezone. Sukob unutar svlačionice bi mogao da objasni letargiju Azara i Fabregasa... Prijavi
15. oktobar 2015.10 god. comment_237880 Pa recimo i na kraju sezone ce biti isti problem ako zanemarimo Simeonea koji forsira slicnu taktiku kao Murinjo i Guardiolu koji ce ili ostati u Bayernu ili ce u City.Zaista,koga dovesti a da je ujedno i dobar ali ne i prestar kako bi mogli ganjati neku dinastiju sa njim?! Prijavi
15. oktobar 2015.10 god. comment_237881 Guardiola ili Ancelotti. Kakav crni Simeone, bunkera mi je preko glave više. Prijavi
15. oktobar 2015.10 god. comment_237882 Za dinastiju nije dovoljan samo trener. PL je takvo takmičenje da instant uspeh traje taman toliko koliko mu ime govori - kratko. Da bi klub sa ambicijama i renomeom kakve ima Čelsi došao do toga da gradi dinastiju, sama filozofija i pristup esencijalnim stvarima se moraju menjati. Izbor trenera, sloboda u radu, biranju igrača, uklanjanje istih u funkcionalan sistem... Dugotrajan je to proces, koji zahteva dosta vremena, strpljenja i razumevanja. Čelsi nikada(od Romana do danas) nije bio istinski naklonjen takvom načinu rada. Zato nam je i broj trenera veći od broja trofeja... Čak, mislim da klub no sada, kad je nož do koske došao, nije spreman da se transfomiše, te da ćemo tek plaćati danak tome. Simeone će najverovatnije biti prvi pik, ako ne računamo Pepa, koga će Čelsi sigurno kontaktirati, bez obzira koliko se pojedinci ovde brecali na to. Sem njih dvojice, pd mlađih trenera Emeri ili Poketino... Prijavi
15. oktobar 2015.10 god. comment_237883 Za dinastiju nije dovoljan samo trener. PL je takvo takmičenje da instant uspeh traje taman toliko koliko mu ime govori - kratko. Da bi klub sa ambicijama i renomeom kakve ima Čelsi došao do toga da gradi dinastiju, sama filozofija i pristup esencijalnim stvarima se moraju menjati. Izbor trenera, sloboda u radu, biranju igrača, uklanjanje istih u funkcionalan sistem... Dugotrajan je to proces, koji zahteva dosta vremena, strpljenja i razumevanja. Čelsi nikada(od Romana do danas) nije bio istinski naklonjen takvom načinu rada. Zato nam je i broj trenera veći od broja trofeja... Čak, mislim da klub no sada, kad je nož do koske došao, nije spreman da se transfomiše, te da ćemo tek plaćati danak tome. ovo si sve u pravu. mislim da roman zeli da napravi dinastiju i da vise nece da menja trenere ko carape. nije dobro za klub. videcemo u narednih nekoliko meseci da li roman zeli dugotrajnu dinastiju po svaku cenu ili i dalje zeli "cilj opravdava sredstvo" pa makar menjao trenera svakih 6 meseci u zamenu za trofeje. ja sam vise za ovo prvo, za sta treba mnogo strpljenja ali se visestruko isplati. a ne da pricamo o nekakvoj pobuni. mora da postoji autoritet, ne mozes imati anarhiju u klubu. ako postoji nekakav klan kod nas (nadam se da ne postoji) onda bi ga trebalo raskrinkati. kao sto je SAF imao autoritet tako i Murinjo mora imati ako zelimo dinastiju. ne moze rec nekoliko igraca da bude jaca od trenerove. to je opasno po klub. po bilo koji klub gde se to desava. PS Jose Mourinho has full backing of Chelsea players despite poor start, says Ruben Loftus-Cheek Prijavi
15. oktobar 2015.10 god. comment_237884 Puhahahaahhaahhahahahahahahah kad smo spali na to da mu Loftus-Čik pruža podršku Ranit ću se Prijavi
15. oktobar 2015.10 god. comment_237885 Za dinastiju nije dovoljan samo trener. PL je takvo takmičenje da instant uspeh traje taman toliko koliko mu ime govori - kratko. Da bi klub sa ambicijama i renomeom kakve ima Čelsi došao do toga da gradi dinastiju, sama filozofija i pristup esencijalnim stvarima se moraju menjati. Izbor trenera, sloboda u radu, biranju igrača, uklanjanje istih u funkcionalan sistem... Dugotrajan je to proces, koji zahteva dosta vremena, strpljenja i razumevanja. Čelsi nikada(od Romana do danas) nije bio istinski naklonjen takvom načinu rada. Zato nam je i broj trenera veći od broja trofeja... Čak, mislim da klub no sada, kad je nož do koske došao, nije spreman da se transfomiše, te da ćemo tek plaćati danak tome. Simeone će najverovatnije biti prvi pik, ako ne računamo Pepa, koga će Čelsi sigurno kontaktirati, bez obzira koliko se pojedinci ovde brecali na to. Sem njih dvojice, pd mlađih trenera Emeri ili Poketino... Ali ako je to istina,onda se ne treba čuditi sto je Murinjo pogubio konce.Meni se lično ne svidja to sto mijenjamo trenere tako često.Pogotovo sam bio bijesan kada je RDM dobio otkaz.Imao sam utisak da je dobio nogu samo zato jer nije veliko trenersko ime. Volio bih da klub ide u drugom smjeru,da gradimo nesto veliko,da razvijamo igrace iz sopstvene akademije.Ne mora to biti svake godine,naravno i nemoguce je,ali razumijemo se sta je poenta. Kompleksan je to posao,sto od trenera sto od uprave.OK ne moze se u tom slucaju zahtjevati trofej svake godine,ali ne smijemo sebi ni dozvoliti da nam izvisi top 4 i ulazak u LP. Vidjet cemo sta ce biti i sa Murinjom i generalno sa ekipom,ali nesto se podhitno mora mijenjati jer ovako vise ne ide. Prijavi
15. oktobar 2015.10 god. comment_237887 Mah, Mourinho ostaje do kraja sezone, nemojte da se varate da ce dobiti otkaz do januara... Ne razumijem toliku zelju za odlaskom, ne vidim nikoga drugog na klupi da moze nesto bolje odraditi posao. Bit ce ovo u redu, siguran sam u to, nije bas Mourinho odjednom tukmak postao. Prijavi
15. oktobar 2015.10 god. comment_237889 Ima nas koje to ne čudi uopšte, kojih smo očekivali ovakav scenario,davno pre nego da sezona počne. King, Čiba, Wajz, ja... Samo niko nije obraćao pažnju. Ili ste nas proglasili za izdajnike :D Prijavi
15. oktobar 2015.10 god. comment_237894 Izdacemo vam diplome. Mogli ste u menadzere :D:D:DNadam se da necemo poletit za Simeoneom, ali eto vidjecemo. I dalje podrzavam sefa Prijavi
15. oktobar 2015.10 god. comment_237899 Znaci dovodenje simeonea bi bilo tragikomicno, covjek ima istu filozofiju kao i mourinho, samo jos defanzivniju po meni.. Nadam se da ce ostati mourinho i vratiti se na pobjednicke staze, ali ako ne bude islo vidim zamjenu u ancelotiju, sumnjam kako ce guardiola napustiti bayern Prijavi
15. oktobar 2015.10 god. comment_237901 Ima nas koje to ne čudi uopšte, kojih smo očekivali ovakav scenario,davno pre nego da sezona počne. King, Čiba, Wajz, ja... Samo niko nije obraćao pažnju. Ili ste nas proglasili za izdajnike :D Kako da ne. Prije nego što je došao u Chelsea bio je najbolji na svijetu. Trenutno je najgori mogući trener za Chelsea. Slažem se sa Dzanom. Mnogo licemjernih a neki su i predvidjeli kako će se početak sezone odvijati. Šta će biti dalje? De i nama recite. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
15. oktobar 2015.10 god. comment_237903 Podržavam ga i ja, samo neka nastavi sa ovom formom koju guramo od utakmice sa Swanseajem od prošle sezone i sto posto osiguravamo ostanak u ligi, a ako budemo imali sreće možda završimo u top 10. Prijavi
15. oktobar 2015.10 god. comment_237906 [quote name="Das ist Walter" post="237901" timestamp="1444938217"] Kako da ne. Prije nego što je došao u Chelsea bio je najbolji na svijetu. Trenutno je najgori mogući trener za Chelsea. Slažem se sa Dzanom. Mnogo licemjernih a neki su i predvidjeli kako će se početak sezone odvijati. Šta će biti dalje? De i nama recite. Sent from my SM-G900F using Tapatalk[/quote]De ba stipu likove. Od najboljeg ikad trenera za klub do najgoreg, ne samo za klub, nego na svijetu. Odjednom je i Gvardiola trenercina za Josea. Znam da su Wajz i Whisper bili mnogo oprezni i govorili da ovako nece ic, al nisu pljuvali ovako po sefu, tamo duboko u drugoj polusezoni, a ovi sto su se pofatali na tu svu pricu, porucujem im da su smijesni Samo zelim da sefa zamijeni neko ko ce donijet napredak, a ne da se dovodi nabrijani Simeone, koji ce popusit sa ovakvim rosterom a s takvom filozofijom. To nece licit ni na sta u picku materinu... Pa prije bih progutao Pepa, nego patnju koju bismo gledali sa Diegom! Prijavi
15. oktobar 2015.10 god. comment_237918 15. mart ove godine Ma bježi Mou, bio si prije sušta suprotnost u odnosu na ovo.. Kakva igra u drugom dijelu sezone sa ovakvom ekipom, sramotno. Treba se dobro zapitati šta i kako dalje, čak i da uzmemo titulu. Moram pohvaliti i ja13, Whispa, Caea koji su napisali par odličnih postova u to doba i bili iznapadani od strane drugih. A ispostaviće se da su bili potpuno u pravu. Prijavi
15. oktobar 2015.10 god. comment_237920 Mislim da smo svi pisali da su nam pojačanja potrebna i da ista nisu dovedena. Drugi je problem što je naša cijela zadnja linija u defektu kao i Fabregas, Matić i Hazard. Niko od nas to nije mogao predvidjeti. Nije Murinjo jedini krivac za loše rezultate. Sa istom ekipom je harao prije tačno godinu dana i svi su mislili da je Chelsea gotovo nepobjediv i danas je pristup igri, taktika, postave, sve je isto. Da li želim drugog trenera ili ne, mislim da je to bezveze priča jer je Murinjo potpisao novi ugovor a za raskid istog Chelsea bi platio 50tak miliona. Kada je prvi put dobio otkaz Chelsea je mijenjao trenere kao kurve, pokušavao igrati svakako i atraktivno ali nije baš bilo sjajno. Ne napadam nikoga. Slažem se sa svima ali ne sa tim da Murinjo sada dobije otkaz. Nije ovo nikakvo slijepo razmišljanje niti sam vođen njegovom harizmom i onim što je postigao ranije. Pokušavam da realno iznesem stvari. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
15. oktobar 2015.10 god. comment_237923 Lično sam se nadao da su slabije partije našeg tima u drugom delu prošle sezone bile samo posledica nedostatka rotacije i da će se sve to srediti preko leta. Jebiga. Prijavi
16. oktobar 2015.10 god. comment_237929 verujem. aktuelnom. treneru. (jedini izuzetak je benitez koga nisam voleo zbog onih izjava)kako god se on zvao. (da nam je trener Dik Advokat verovao bih mu, jer ga je neko pametniji od mene postavio na to mesto). uprava zna sta radi. da ne zna, ne bi je gospodin Abramovic trpeo. ako mu uprava veruje, a veruje mu, zasto mu ja ne bih verovao? ako verujem u nekoga, zasto ga ne bih podrzavao na svakom koraku? pogotovo ako je to neko kao sto je Murinjo. sinonim za vrhunskog trenera. covek donosi rezultate. sve ostalo su glasine i neproverene price, najjaca mi je "nije to onaj murinjo"... to je isti covek. pitajte njega ako mu ne verujete. evo osvojio je EPL, a kazu propo je. je li i to zabranjeno da se koristi kao argument (kao '12.)? volim ga ko da mi je najrodjeniji, i koji je to zasluzio svojim zalaganjem za klub u istoriji i u sadasnjosti. sad treba da mu okrenem ledja zato sto smo trenutno u katastrofalnoj formi. posle svega. e pa necu pa makar bio jedini koji ga podrzavam. Problem je što za tebe kritika znači izdaja.. Prijavi
16. oktobar 2015.10 god. Autor comment_237932 http://chelseabalkan.com/index.php/201510155512/vijesti/izjave-i-intervjui/mourinho-nemoguce-je-da-zavrsim-karijeru-u-chelseaju.html Nije više ni on siguran u sebe. Prijavi
16. oktobar 2015.10 god. comment_237941 Odlican tekst: http://weaintgotnohistory.sbnation.com/2015/10/16/9549135/mourinho-responds-to-sad-and-unfair-rumors-of-a-chelsea-mutiny?_ga=1.201581137.1983825573.1432878579 TIL Evening Standard je Arsenalov medij kao sto je recimo Marca Realova PS Cae krivo tumacis izjavu ;) Prijavi
16. oktobar 2015.10 god. Autor comment_237945 http://www.svijetkladjenja.com/vijesti/bivsa-legenda-chelseaja-smatra-kako-mourinho-mora-biti-smijenjen/ Upravu je. Ovo je greška. Užice, izvini. Pogriješio sam. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.