Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kevin De Bruyne (2012-2014, 9 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 74,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Havertz bi i njih uspio ugušiti

• 100 asistencija u PL, od toga 99 za City i 1 za Chelsea. Šteta što ne igra odbranu, bio bi legenda Chelseaja.

• Zamisli da si tamo nekad imao KDBa i Hazarda ili sa Matom čak ili sad sa Kanteom...

DAO DVA GOLA BAYERNU I USPUT ASISTIRAO ZA TREĆI GOL, JESMO SE ZAJEBALI ŠTO SMO GA PRODALI.

ReLo, asistirao je za prvi gol, a dao treci i cetvrti :P :D :D

Odličan je bio večeras,ne samo večeras.Kroz cijelu sezonu briljira u dresu Wolfsburga.Ne mislim da smo se zajebali što smo ga prodali,uzeli smo lijepe pare za njega,nije ga baš išlo kod nas. Sada dominira u Bundesligi,baš se snašao,odgovara mu liga i bit' će samo još bolji.Mogao bi ga Bayern uzeti za par sezona :P

• Autor

Momak je definitivno dobar igrač. Kod nas je često, kao i dosta mladih koji se pokušavaju probiti, znao jednostavno da izgori u toj želji za dokazivanjem. Sjećam se da je čak počeo kao prvi izbor na krilu prošle sezone i očito da mu ta pozicija nije odgovarala. On je, kao i Mata i još nekoliko momaka htio biti broj 10. U tih par tekmi je uzimao dosta šuteva, nerezonski, slao lopte na tribine, jebiga nije ga išlo jednostavno.

A mi smo takav klub da ne trpi mlade igrače puno, ne daje se prostor za dokazivanje puno i Wolfsburg je prava opcija za njega. Glavni u selu, što naš narod kaže.

Baš tako Wisey, glavni u selu, a u gradu se nije snašao. Svaka čast za juče maestralni odigrao.
Neka je sa srećom.

DAO DVA GOLA BAYERNU I USPUT ASISTIRAO ZA TREĆI GOL, JESMO SE ZAJEBALI ŠTO SMO GA PRODALI.

Ne mora značiti.

Mnogi igrači su razvaljivali u Bundesligi, a u Premiershipu se nisu mogli snaći. To je samo dokaz da je Premiership puno puno jači.

Pizarro, sjeti se njega. A bilo je još igrača koliko hoćeš. Pa eto po tebi i Schuerrle svakako, jer u CFC-u nema mjesta u prvih 11, a u Leverkusenu bio udarna violina. Pretpostavljam da će i u Wolfsburgu.

keru nakon svih ovih tvojih komentara o Mourinhou i utakmici sa Cityem te ovog ovdje, malo mi fali da te pošaljem u rodni kraj

Slobodno. I dalje stojim iza toga da smo igrali k'o picke (uzimajuci u obzir umor) i iza toga da je Oscar kloc od kojeg bi bolji kreator bio Salah, a ne igrac tipa De Bruyne.

Iskreno ne bih razumeo ponovo povratak u klub. 

Ili mediji misle ako smo jednom uradili nesto slicno da cemo opet ili smo mi veverice ili ne znam ni ja... Za koliko bi ga trebali dovesti 40 miliona? 

Gluposti. Srecno ti u vukovima.

Kako lik terorise protivnik, jos tri ovakva meca i najbolji igrac Bundeslige :D 

Kako lik terorise protivnik, jos tri ovakva meca i najbolji igrac Bundeslige :D

Mozes misliti kako bi Oscar igrao u Bundesligi kad njegov grijac klupe De Bruyne ovako rastura.

Mozes misliti kako bi Oscar igrao u Bundesligi kad njegov grijac klupe De Bruyne ovako rastura.

Igrao bi jos gore :D 

KDB... to je onaj momak Å¡to je bio katastrofalan svaki trenutak proveden na terenu a ostao urezan u sjećanju po Å¡utevima koji su prijetili da uniÅ¡te nadstreÅ¡nicu tribine iza gola. 

I prodat za duplo veće pare nego što je kupljen. Kakav potez Moua genija!

KDB... to je onaj momak Å¡to je bio katastrofalan svaki trenutak proveden na terenu a ostao urezan u sjećanju po Å¡utevima koji su prijetili da uniÅ¡te nadstreÅ¡nicu tribine iza gola. 

Ali upisao je asistenciju na debiju!!! Jesi nezahvalan.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.