30. januar 2015.11 god. comment_200813 DAO DVA GOLA BAYERNU I USPUT ASISTIRAO ZA TREĆI GOL, JESMO SE ZAJEBALI ŠTO SMO GA PRODALI. Prijavi
30. januar 2015.11 god. comment_200817 DAO DVA GOLA BAYERNU I USPUT ASISTIRAO ZA TREĆI GOL, JESMO SE ZAJEBALI ŠTO SMO GA PRODALI. ReLo, asistirao je za prvi gol, a dao treci i cetvrti :P :D :D Prijavi
30. januar 2015.11 god. comment_200820 OdliÄan je bio veÄeras,ne samo veÄeras.Kroz cijelu sezonu briljira u dresu Wolfsburga.Ne mislim da smo se zajebali Å¡to smo ga prodali,uzeli smo lijepe pare za njega,nije ga baÅ¡ iÅ¡lo kod nas. Sada dominira u Bundesligi,baÅ¡ se snaÅ¡ao,odgovara mu liga i bit' će samo joÅ¡ bolji.Mogao bi ga Bayern uzeti za par sezona :P Prijavi
30. januar 2015.11 god. Autor comment_200827 Momak je definitivno dobar igraÄ. Kod nas je Äesto, kao i dosta mladih koji se pokuÅ¡avaju probiti, znao jednostavno da izgori u toj želji za dokazivanjem. Sjećam se da je Äak poÄeo kao prvi izbor na krilu proÅ¡le sezone i oÄito da mu ta pozicija nije odgovarala. On je, kao i Mata i joÅ¡ nekoliko momaka htio biti broj 10. U tih par tekmi je uzimao dosta Å¡uteva, nerezonski, slao lopte na tribine, jebiga nije ga iÅ¡lo jednostavno. A mi smo takav klub da ne trpi mlade igraÄe puno, ne daje se prostor za dokazivanje puno i Wolfsburg je prava opcija za njega. Glavni u selu, Å¡to naÅ¡ narod kaže. Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_200845 BaÅ¡ tako Wisey, glavni u selu, a u gradu se nije snaÅ¡ao. Svaka Äast za juÄe maestralni odigrao. Neka je sa srećom. Prijavi
31. januar 2015.11 god. comment_200880 DAO DVA GOLA BAYERNU I USPUT ASISTIRAO ZA TREĆI GOL, JESMO SE ZAJEBALI Å TO SMO GA PRODALI. Ne mora znaÄiti. Mnogi igraÄi su razvaljivali u Bundesligi, a u Premiershipu se nisu mogli snaći. To je samo dokaz da je Premiership puno puno jaÄi. Pizarro, sjeti se njega. A bilo je joÅ¡ igraÄa koliko hoćeÅ¡. Pa eto po tebi i Schuerrle svakako, jer u CFC-u nema mjesta u prvih 11, a u Leverkusenu bio udarna violina. Pretpostavljam da će i u Wolfsburgu. Prijavi
1. februar 2015.11 god. comment_201067 keru nakon svih ovih tvojih komentara o Mourinhou i utakmici sa Cityem te ovog ovdje, malo mi fali da te pošaljem u rodni kraj Prijavi
1. februar 2015.11 god. comment_201073 Jos jedan biser najveceg Moua, Oscar>KDB. Da sigurno. Pa eto, negdje duplo je bolji bukvalno. Prijavi
1. februar 2015.11 god. comment_201080 keru nakon svih ovih tvojih komentara o Mourinhou i utakmici sa Cityem te ovog ovdje, malo mi fali da te pošaljem u rodni kraj Slobodno. I dalje stojim iza toga da smo igrali k'o picke (uzimajuci u obzir umor) i iza toga da je Oscar kloc od kojeg bi bolji kreator bio Salah, a ne igrac tipa De Bruyne. Prijavi
1. februar 2015.11 god. comment_201159 Ma neka oni rasturaju u svojim klubovima, KDB, Torres,Dembica, i svi. Nama i ovako ide dobro. Prijavi
3. februar 2015.11 god. comment_201513 Opet najbolji na terenu, svaka cast majstoru i samim tim sve blizi Bayernu haha Prijavi
5. februar 2015.11 god. comment_201704 Iskreno ne bih razumeo ponovo povratak u klub. Ili mediji misle ako smo jednom uradili nesto slicno da cemo opet ili smo mi veverice ili ne znam ni ja... Za koliko bi ga trebali dovesti 40 miliona? Gluposti. Srecno ti u vukovima. Prijavi
5. februar 2015.11 god. comment_201712 Ne vidim ga nikako u nasem timu. Ovo je jos jedna patka belgijskih novinara :D Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_201978 Kako lik terorise protivnik, jos tri ovakva meca i najbolji igrac Bundeslige :D Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_202050 Kako lik terorise protivnik, jos tri ovakva meca i najbolji igrac Bundeslige :D Mozes misliti kako bi Oscar igrao u Bundesligi kad njegov grijac klupe De Bruyne ovako rastura. Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_202070 Mozes misliti kako bi Oscar igrao u Bundesligi kad njegov grijac klupe De Bruyne ovako rastura. Igrao bi jos gore :D Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_202088 Wow, nakon Staridža i Mate, sada će ljudi da kukaju i kad god KDB da gol. =D> Prijavi
8. februar 2015.11 god. comment_202136 KDB... to je onaj momak što je bio katastrofalan svaki trenutak proveden na terenu a ostao urezan u sjećanju po šutevima koji su prijetili da unište nadstrešnicu tribine iza gola. I prodat za duplo veće pare nego što je kupljen. Kakav potez Moua genija! Prijavi
8. februar 2015.11 god. comment_202138 KDB... to je onaj momak što je bio katastrofalan svaki trenutak proveden na terenu a ostao urezan u sjećanju po šutevima koji su prijetili da unište nadstrešnicu tribine iza gola. Ali upisao je asistenciju na debiju!!! Jesi nezahvalan. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.