Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kevin De Bruyne (2012-2014, 9 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ovdje je sada izgleda maksimalno fora popljuvati De Bruynea, natječete se u pogrdnim nadimcima. A kako je taj dečko tako dobar i discipliniran u Wolfsburgu? Službeno najbolji igrač lige. Nije on takav. Jednostavno se Mourinhu nije sviđao. To ne mora biti neki opravdan razlog.

Momak je sam rekao da nije mentalno sposoban da se nosi sa pritiskom.

Vala neka je Murinjo izvor svega lošeg u ovom klubu, a ovakvi poput KDB-a mučenici. Ne znam što ti odgovaram uopšte, post ti je ništa.

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 74,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Havertz bi i njih uspio ugušiti

• 100 asistencija u PL, od toga 99 za City i 1 za Chelsea. Šteta što ne igra odbranu, bio bi legenda Chelseaja.

• Zamisli da si tamo nekad imao KDBa i Hazarda ili sa Matom čak ili sad sa Kanteom...

Jbga Cae al meni se cini iz tvojih postova da ti nikako ne volis Murinja.Haj reci otprilike sta ti se svidja kod njega ako uopste i postoji nesto da ti se svidja.

Stvarno Cae, a i većina.. Imam osjećaj da navijate protiv Moua cijelu sezonu, ne znam zašto, boljeg nema. Čovjek donese PL nakon 5 godina, donese uz to i Liga kup, donese nam odličnu i pametnu igru, napokon imamo napdača.. Pretrpjeli smo smjenu generacija bez da smo osjetili to. Sve nam ide kako treba, ne znam stvarno šta želite više.

Pa ne bi ga ja pravdao da ga ne pljujete svakodnevo, čak i sad kada nema utakmica, niÅ¡ta se ne dogaÄ‘a, u njegovoj temi i dalje piÅ¡ete i pljujete kako ne da klincima da se razviju, ispalo je kao da nije dao nijednom od njih priliku u prijateljskim utakmicama i da je joÅ¡ uz to rekao ''jebo im pas mater malu, neće nijedan igrati za Chelsea dok sam ja tu i Cae puÅ¡i kurac..'' 

Nitko ne kaže da čovjek nema mane, daleko od toga, takav ne postoji, ali je sigurno trener s najviše kvaliteta, a još nijednu pozitivnu nisam vidio od vas za njega. Znači kad se dobije utakmica, bravo Edene zvijer, to Costa životinjo... A kad se izgubi onda Mourinho pičko, bunkerinjo i Mikel crno govno...

Jbga Cae al meni se cini iz tvojih postova da ti nikako ne volis Murinja.Haj reci otprilike sta ti se svidja kod njega ako uopste i postoji nesto da ti se svidja.

Čini ti se samo. Volim ja Mourinha. Mislim da je najbolji trener na svijetu. Najbolji trener u povijesti poslije Fergusona. Ali ima svojih mana. Vrline su mu što je osvojio s nama ligu i liga kup, što je doveo Costu i Fabregasa, a mane su mu taktike pri 1-0, pristup utakmici protiv PSG-a i prodaja De Bruynea.

Prodaja KDB-a se pokazala kao veća šteta. Doduše tek sada. Ali Mou je to trebao opaziti prije, ipak ga on trenira.

Četiri poraza u prošloj sezoni, da je ovaj ostao sada bi nas zvali invincibles 2 i osvojili bismo quadruple jelte. Murinjo prorok je to trebalo da zna.

Prodaja ovog klinca nije kardinalna greÅ¡ka, već samo greÅ¡ka. Vjerujem da bi nam igra uz njega u prvih 11 bila neÅ¡to ljepÅ¡a i rasterećenija, bez grča i gonjanja rezultata 1-0 te kunjanja uz utakmicu. Treba nam joÅ¡ po koji virtuoz kao  Hazard. A Oscar i Willian to nisu nikad bili niti će. Gle u Barce silnih virtuoza u vrhu napada Neymar - Suarez - Messi. ili u Bayerna Ribery - Lewandowski - Robben. Ili u Reala Ronaldo - Benzema - Bale.

A jeben ti Lewandowski virtuoz, pa i Benzema. Za njih je Mikel tata virtuoza, maestro..

Robben virtuoz, a lik zna jedan dribling... Bale, pa čak ni Ronaldo mi ne vuku na virtuoze.

Zapalim vatru na forumu ko Dodik na FTV-u (kad se pojavi jednom u pet godina) :D

Pogrešan je izraz virtuoz, ali u odnosu na naše radnike Ramiresa Mikela Oscara i Williana spomneti su velečarobnjaci.

Šteta jer da je imao više strpljenja mogao je danas raditi čuda sa Cescom i Edenom, ali ako bi morao birati između njega i Mourinhoa, tata je miljama ispred

ZaÅ¡to uopće spominjep biranje izmeÄ‘u Kevina i Moua? Nema smisla. :D 

• 3 sedmice kasnije...
Manchester City are ready to pay up to £50m for Wolfsburg midfielder Kevin de Bruyne to fight off competition from Paris Saint-Germain, according to the Sunday Telegraph.

Kako zalim ovog' momka :((

Pa po nasoj logici bolestan je u mozak neko ko da 50 miliona za De Bruynea, a mi bi dali 40 miliona i Osacara za Pogbu i kao normalni smo.

Mi platimo kvadrada 30miliona. A kdb najjaci asistent bundeske. Ove cijene postaju normalne. Trebate se naviknuti na to. Sta je sterling bolji da brijedi vise od kevina.

Pozitivno prošlogodišnje iznenađenje liga 5ice, samim tim, istakao se kao meta mnogih europskih klubova, a City je izgleda, pa, i najviše zagrizao udicu. Cjelokupno Wolfsburg igra sjajan, savremeni fudbal, a KDB je upgrade, stoga će momčad upasti u nevolje njegovim odlaskom. 50m? Suludo ipak. Prepotentno, ali ipak, naviknuli smo na sume uprave Cityja. Kako god, don Mourinho dislajkao, šteta, al' rezultati su pozitivni, pa, i nemamo razloga za brigu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.