18. juni 2015.11 god. comment_220844 Ovdje je sada izgleda maksimalno fora popljuvati De Bruynea, natjeÄete se u pogrdnim nadimcima. A kako je taj deÄko tako dobar i discipliniran u Wolfsburgu? Službeno najbolji igraÄ lige. Nije on takav. Jednostavno se Mourinhu nije sviÄ‘ao. To ne mora biti neki opravdan razlog. Momak je sam rekao da nije mentalno sposoban da se nosi sa pritiskom. Vala neka je Murinjo izvor svega loÅ¡eg u ovom klubu, a ovakvi poput KDB-a muÄenici. Ne znam Å¡to ti odgovaram uopÅ¡te, post ti je niÅ¡ta. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220846 Jbga Cae al meni se cini iz tvojih postova da ti nikako ne volis Murinja.Haj reci otprilike sta ti se svidja kod njega ako uopste i postoji nesto da ti se svidja. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220856 Stvarno Cae, a i većina.. Imam osjećaj da navijate protiv Moua cijelu sezonu, ne znam zaÅ¡to, boljeg nema. ÄŒovjek donese PL nakon 5 godina, donese uz to i Liga kup, donese nam odliÄnu i pametnu igru, napokon imamo napdaÄa.. Pretrpjeli smo smjenu generacija bez da smo osjetili to. Sve nam ide kako treba, ne znam stvarno Å¡ta želite viÅ¡e. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220858 Nije istina nego vi ne date niÅ¡ta da se kaže ne njega kao da je Äovjek bez ijedne mane. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220859 Pa ne bi ga ja pravdao da ga ne pljujete svakodnevo, Äak i sad kada nema utakmica, niÅ¡ta se ne dogaÄ‘a, u njegovoj temi i dalje piÅ¡ete i pljujete kako ne da klincima da se razviju, ispalo je kao da nije dao nijednom od njih priliku u prijateljskim utakmicama i da je joÅ¡ uz to rekao ''jebo im pas mater malu, neće nijedan igrati za Chelsea dok sam ja tu i Cae puÅ¡i kurac..'' Nitko ne kaže da Äovjek nema mane, daleko od toga, takav ne postoji, ali je sigurno trener s najviÅ¡e kvaliteta, a joÅ¡ nijednu pozitivnu nisam vidio od vas za njega. ZnaÄi kad se dobije utakmica, bravo Edene zvijer, to Costa životinjo... A kad se izgubi onda Mourinho piÄko, bunkerinjo i Mikel crno govno... Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220863 Ko to kaze Mikel crno govno !?!? Nemoj da vidim tako nesto. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220893 Jbga Cae al meni se cini iz tvojih postova da ti nikako ne volis Murinja.Haj reci otprilike sta ti se svidja kod njega ako uopste i postoji nesto da ti se svidja. Čini ti se samo. Volim ja Mourinha. Mislim da je najbolji trener na svijetu. Najbolji trener u povijesti poslije Fergusona. Ali ima svojih mana. Vrline su mu što je osvojio s nama ligu i liga kup, što je doveo Costu i Fabregasa, a mane su mu taktike pri 1-0, pristup utakmici protiv PSG-a i prodaja De Bruynea. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220904 a mane su mu ... i prodaja De Bruynea. Juan Mata više nije u modi. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220907 Juan Mata više nije u modi. Prodaja KDB-a se pokazala kao veća šteta. Doduše tek sada. Ali Mou je to trebao opaziti prije, ipak ga on trenira. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220908 Prodaja KDB-a se pokazala kao veća šteta. Doduše tek sada. Ali Mou je to trebao opaziti prije, ipak ga on trenira. Četiri poraza u prošloj sezoni, da je ovaj ostao sada bi nas zvali invincibles 2 i osvojili bismo quadruple jelte. Murinjo prorok je to trebalo da zna. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220909 Cini mi se jer do sad nisam ni jwdnom cuo da si ga pohvalio. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220911 KDB se nije uklapao u njegovu viziju, prodao ga, zatim Chelsea osvojio ligu.Šta je problem? KDB problem? Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220918 Prodaja ovog klinca nije kardinalna greÅ¡ka, već samo greÅ¡ka. Vjerujem da bi nam igra uz njega u prvih 11 bila neÅ¡to ljepÅ¡a i rasterećenija, bez grÄa i gonjanja rezultata 1-0 te kunjanja uz utakmicu. Treba nam joÅ¡ po koji virtuoz kao Hazard. A Oscar i Willian to nisu nikad bili niti će. Gle u Barce silnih virtuoza u vrhu napada Neymar - Suarez - Messi. ili u Bayerna Ribery - Lewandowski - Robben. Ili u Reala Ronaldo - Benzema - Bale. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220931 A jeben ti Lewandowski virtuoz, pa i Benzema. Za njih je Mikel tata virtuoza, maestro.. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220935 A jeben ti Lewandowski virtuoz, pa i Benzema. Za njih je Mikel tata virtuoza, maestro.. Robben virtuoz, a lik zna jedan dribling... Bale, pa Äak ni Ronaldo mi ne vuku na virtuoze. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220940 Zapalim vatru na forumu ko Dodik na FTV-u (kad se pojavi jednom u pet godina) :D PogreÅ¡an je izraz virtuoz, ali u odnosu na naÅ¡e radnike Ramiresa Mikela Oscara i Williana spomneti su veleÄarobnjaci. Prijavi
19. juni 2015.11 god. comment_220954 Å teta jer da je imao viÅ¡e strpljenja mogao je danas raditi Äuda sa Cescom i Edenom, ali ako bi morao birati izmeÄ‘u njega i Mourinhoa, tata je miljama ispred ZaÅ¡to uopće spominjep biranje izmeÄ‘u Kevina i Moua? Nema smisla. :D Prijavi
5. juli 2015.11 god. comment_223157 Manchester City are ready to pay up to £50m for Wolfsburg midfielder Kevin de Bruyne to fight off competition from Paris Saint-Germain, according to the Sunday Telegraph. Kako zalim ovog' momka :(( Prijavi
5. juli 2015.11 god. comment_223165 Šta ga imaš žaliti? Onaj ko za njega plati 50m funti je bolestan u mozak. On je imao priliku dokazati se u Engleskoj, nije uspio i sumnjam da će uspjeti ako opet dobije priliku. Jednostavno mislim da mu ne leži Engleska i biće flop kakogod. Prijavi
5. juli 2015.11 god. comment_223174 Pa po nasoj logici bolestan je u mozak neko ko da 50 miliona za De Bruynea, a mi bi dali 40 miliona i Osacara za Pogbu i kao normalni smo. Prijavi
5. juli 2015.11 god. comment_223206 Cuj nije se dokazao u Engleskoj, dzaba sve kad ga tata nije gotivio Prijavi
5. juli 2015.11 god. comment_223220 Mi platimo kvadrada 30miliona. A kdb najjaci asistent bundeske. Ove cijene postaju normalne. Trebate se naviknuti na to. Sta je sterling bolji da brijedi vise od kevina. Prijavi
5. juli 2015.11 god. comment_223251 Pozitivno proÅ¡logodiÅ¡nje iznenaÄ‘enje liga 5ice, samim tim, istakao se kao meta mnogih europskih klubova, a City je izgleda, pa, i najviÅ¡e zagrizao udicu. Cjelokupno Wolfsburg igra sjajan, savremeni fudbal, a KDB je upgrade, stoga će momÄad upasti u nevolje njegovim odlaskom. 50m? Suludo ipak. Prepotentno, ali ipak, naviknuli smo na sume uprave Cityja. Kako god, don Mourinho dislajkao, Å¡teta, al' rezultati su pozitivni, pa, i nemamo razloga za brigu. Prijavi
5. juli 2015.11 god. comment_223254 Čovjek nije bio po mjeri Mourinha isto kao što to Mata nije bio. Prijavi
5. juli 2015.11 god. comment_223292 Mourinho nije mjerilo kvalitete igraÄa. Oscar i Mikel s jedne strane, Mata i De Bruyne s druge = dokaz su tome. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.