Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kevin De Bruyne (2012-2014, 9 nastupa)

Istaknuti odgovori

Dolaskom Genka u London pred sutrašnji meÄ u okviru LP ponovo se aktuelizirala priÄa oko mladog krilnog igraÄa De Bruynea. Chelsea je cijelo ljeto razmišljao i bio blizu kupovini ovog talenta, ali ipak transfer nije ostvaren u proteklom prelaznom roku. No, prema rijeÄima trenera Genka ali i našeg Andrea to bi se vrlo lako moglo dogoditi u bliskoj budućnosti.

Izjava Beena, trenera Genka:

http://www.dailymail...ne-Chelsea.html

A AVB kaže:

http://www.skysports...7249380,00.html

Vidjećemo kako će se ova priÄa odvijati. Momak je veoma talentiran i mislim da bismo pogodili s njegovim dovoÄ‘enjem. Idemo Bluesi ! :)

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 74,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Havertz bi i njih uspio ugušiti

• 100 asistencija u PL, od toga 99 za City i 1 za Chelsea. Šteta što ne igra odbranu, bio bi legenda Chelseaja.

• Zamisli da si tamo nekad imao KDBa i Hazarda ili sa Matom čak ili sad sa Kanteom...

neka je igrac talent... ali u chelsea moze doci samo kako bi par sljedecih sezona bio ili rezerva ili ih proveo na posudbama...

jer ipak on je lijevi krilni a na toj poziciji imamo Matu... tako da mislim da nam taj igrac nece nesto puno pokazat i dat... osim troskova...

neka je igrac talent... ali u chelsea moze doci samo kako bi par sljedecih sezona bio ili rezerva ili ih proveo na posudbama...

jer ipak on je lijevi krilni a na toj poziciji imamo Matu... tako da mislim da nam taj igrac nece nesto puno pokazat i dat... osim troskova...

Nije on samo krilo. Itekako igra na poziciji centralnog veznog.

• Autor

Mata kod nas igra dosta centralno, po sredini. Nije on ni blizu klasiÄnog krilnog igraÄa kakav je KdB. Mislim da je ovaj momak dešnjak što je takoÄ‘er pozitivno jer nam je već dosta igraÄa ljevonogih i stvarno nam ne treba još jedan ljevak. ;) Niko ti ne garantira da će Mata zauvijek biti zdrav, da neće biti povreda ( ne daj Bože ) ili suspenzija... :huh: Volio bih da Malouda da petama vjetra ako ovaj momak doÄ‘e. Rješavamo se stare robe kojoj je istekao rok trajanja i osvježavamo ekipu talentiranim mladićima. Ne zvuÄi loše... B)

kolko vidim na transfermarktu on moze odigrat na pozicijama lijevog ili desnog krila ili isturenog veznog... ali ako velis da igra i centralnog veznog onda vajda igra... neznam ne pratim ga... ali opet... mislim da Chelseu je trenutno vise potrebniji iskusan i pouzdan centralni vezni... ipak sto se talenata tice evo jedan primjer koju imamo je Josh... ;)

kolko vidim na transfermarktu on moze odigrat na pozicijama lijevog ili desnog krila ili isturenog veznog... ali ako velis da igra i centralnog veznog onda vajda igra... neznam ne pratim ga... ali opet... mislim da Chelseu je trenutno vise potrebniji iskusan i pouzdan centralni vezni... ipak sto se talenata tice evo jedan primjer koju imamo je Josh... ;)

Ima ti i ovaj dosta utakmica u nogama, jest da je većina u ne previše jakoj belgijskoj ligi, ali nije ni to slabo. Ja sam siguran da se nebi pokajali kad bi ga uzeli, a da li će ga i uzet, vidjet cemo... Ja sam za.

• Autor

Ima ti i ovaj dosta utakmica u nogama, jest da je većina u ne previše jakoj belgijskoj ligi, ali nije ni to slabo. Ja sam siguran da se nebi pokajali kad bi ga uzeli, a da li će ga i uzet, vidjet cemo... Ja sam za.

Ramiz - Josh

Sturridge - Mata - De Bruyne

- Lukaku -

Golijada...

nama samo jos treba ovaj mali Eriksen iz Ajaxa i to je to

taj igrac mi se itekako svidja... a ima samo 19 godina... pred njim je velika karijera... samo sumnjam da ce dio provest u chelsea-u

nezz sta da kažem... Gledao sam momka, fenomenalan je, brz, tehniÄar, ima dobar šut, naprosto zadivio me kad sam gledao njegove klipove.... Ali opet imamo Matu i Sturridgea po krilnim pozicijama, a kao zamjene za predstojeće sezone imamo Kakutu i LalkoviÄa. Nije da se protiv dovodjenja ovog igraÄa, ali mislim da imamo zamjene za krilne pozicije....

Što se tiÄe veznjaka i tu smo popunjeni.. Mikel, Oriol, Josh, Ramires, Piazon...

Ramiz - Josh

Sturridge - Mata - De Bruyne

- Lukaku -

Golijada...

gdje je tu Mikel?... Gledajući ga ove sezone, vidan je ogroman napredak u njegovoj igri, postaje odliÄni zadnji vezni i za neko vrijeme bit ce zasigurno najbolji zadnji vezni u svijetu, kao što su to nekad bili Makelele i Essien (dok ga povrede nisu zatekle) :D

http://www.tribalfoo...chelsea-1984691

http://www.tribalfoo...-bruyne-1981951

Pa pogledaj Mikel bi mogao biti vrlo laka zamena za Remireza, obadvojica su veoma dobri, ali njih dvojica bi se mogli mijenjati ;)

oni poziciono nisu isti. Mikel je klasiÄni zadnji vezni, a Ramires igra naprijed, centralnog veznog, i onda puno više zadataka u napadu nego Mikel. Sa ovim raspravljanjem odlazimo offtopic, tako da se vratimo na temu. Dolaskom De Bruyne stvarala bi se guzva tako, ali da ima kvalitet to je sigurno :D :D

De Bruyne po meni ništa posebno, najobiÄniji prosjeÄni igraÄ sa potencijalom, kakvim imamo napretek u timu, samo bi stvorio gužvu i prenatrpanost a nije ni blizu dovoljno dobar da bi blokirao mjesto Joshu, Davili, Piazonu, Billyju ili šta ja znam komu već, ja sam totalno protiv njegovog dolaska.

De Bruyne po meni ništa posebno, najobiÄniji prosjeÄni igraÄ sa potencijalom, kakvim imamo napretek u timu, samo bi stvorio gužvu i prenatrpanost a nije ni blizu dovoljno dobar da bi blokirao mjesto Joshu, Davili, Piazonu, Billyju ili šta ja znam komu već, ja sam totalno protiv njegovog dolaska.

Ja nisam! Jest vidio kako dijeli lopte, k'o Sneider. Ha duge, ha kratke, svejedno

Ne moze se procjeniti kakav je nakon ove jedne utakmice i to protiv Chelsea, a i vidilo se da je malac pod tremom jer ga bas povezuju sa njima, vjerovatno ce pruziti bolju igru kod kuce kad budu igrali

Ne moze se procjeniti kakav je nakon ove jedne utakmice i to protiv Chelsea, a i vidilo se da je malac pod tremom jer ga bas povezuju sa njima, vjerovatno ce pruziti bolju igru kod kuce kad budu igrali

Ama nije uopÅ¡te loÅ¡ bio. Drugo je to Å¡to smo mi imali 80% loptu u posjedu, tako da do njega je ista doÅ¡la par puta, znaÅ¡ na Å¡ta mislim (nisam se možda dobro izrazio). Stvarno ima odliÄan pas, vidjeli ste i sami, a BGM i Å¡ut, doduÅ¡e u ovoj tekmi nije ni Å¡utao, možda jednom ili dva puta

• 2 sedmice kasnije...

Što je sve Perišić radio po Belgiji, pa eno ga ne može bit standardan ni u Dortmundu.

Cekaj , nisam shvatio tvoj komentar hoces reci da on nije dobar? Da je u rangu Perisica,upravu si Belgijska liga nije ni priblizno jaka kao Engleska ali on je jedan on najvecih talenata , i nadam se da cemo ga dovesti .

A sto jest jest ruzan je xD :D :D :D :D :D :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.