Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kevin De Bruyne (2012-2014, 9 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 74,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Havertz bi i njih uspio ugušiti

• 100 asistencija u PL, od toga 99 za City i 1 za Chelsea. Šteta što ne igra odbranu, bio bi legenda Chelseaja.

• Zamisli da si tamo nekad imao KDBa i Hazarda ili sa Matom čak ili sad sa Kanteom...

KDB u top3 na svijetu.

Oscar sasvim dobru sezonu ima, ja ne znam sto se toliko omalovazava Oscar :S I golove i asistencije daje, iznad prosjeka, ali opet se toliko napada :S

Hajd razumijem đavole da braniš kad neko napada Mikela jer je logično svjetska klasa, ali Oscara da braniš to ne kontam nikako :p

Oscar, Willian i Ramires zajedno nemaju ovakvu statistiku.

Ja sam rekao, ode ovaj u B.Munchen, Manchester United a možda i City. Kako god, ovakvom igrom je na sebe skrenuo pažnju najjačih klubova. 

Oscar ima dobru statistiku, mrsko mi traziti, znam da je u premijer ligi dao 8 gol, 7 asistencija, tako nesto. Meni sasvim dovoljno, ne igramo mi protiv paderborna da je lahko upisati asistenciju, i jos usput imamo Fabregasa koji dirigira, i salje vecinom taj zadnji pass (15 asistencija u PL). De bruyne je glavni igrac, i sve se na njemu zavrsava, zato i igra ovako.

Kev je izraziti ofanzivac, igrac kakav nam je preko potreban, a kakve Mou ne voli. Tesko je objasniti zasto, al to je neka njegova vizija fudbala, koju nikad nije menjao. 

Vec sam pisao da ovakav sastav dozvoljava jednog igraca tipa KDB, te da nam je isti takav neophodan, al nista to ne vredi...

Ne mozete reci kako Mou ne voli ofanzivce, pa kako mu je igrao npr Ozil u Realu, bio mu izrazito vazan igrac. I ja ne shvatam, zasto jebdao Matu, zasto je dao Kevina, ali svejedno ne mogu reci kako ne voli ofanzivce. Pa i prije u Chelseaju, igrali su Drogba, Duff, Cole ili Robben, te Lampard.

Ne mozete reci kako Mou ne voli ofanzivce, pa kako mu je igrao npr Ozil u Realu, bio mu izrazito vazan igrac. I ja ne shvatam, zasto jebdao Matu, zasto je dao Kevina, ali svejedno ne mogu reci kako ne voli ofanzivce. Pa i prije u Chelseaju, igrali su Drogba, Duff, Cole ili Robben, te Lampard.

Ofanzivac i izraziti ofanzivac nisu isto. Lamps je jedan od najdisciplinovanijih ovanzivnih veznjaka u svetu. Nikada nije falio u odbrani, a bio je najopasniji iz drugug plana. 

Cole je jedna od najveccih radilica koju smo imali, igrao je covek po celom terenu... 

Cak i Duff i Robben, zbog kontra napad stila koji je Mou tada doveo do savrsenstva su cesto pokrivali celu stranu terena, da bi dosli do lopte brze i sturili se ka napred. 

Kevin je igrac kojeg dvojac iza mora nositi na grbaci. On je opasan u zadnjoj trecini terena, kada igraci iza osvoje loptu, dovuku mu je i na njemu je da zada zavrsni pas. Nije on tip igraca koji ce napraviti razliku iz dubine, niti ima potrebnu disciplinu, a ni snagu da 90 minuta sparta po terenu, pritiska, igra odbranu pa u slucaju osvojene lopte opet sprinta napred da se prikljuci napadu. Zato je on otpao kod Mourinha. 

De Bruine bi posto mješanac veznjak dae osto, istina, zadovoljstvoe citat tvoe postove, veliko zna nje, vidi se da mnogo citas i razumis igru ovu!

Opet danas gol i asistencija. Momak dere. U Chelseaju nije dobio sansu. Nemojte slijepo branit Mourinha, nije bog. Najbolji je trener i moze pogrijesit, a upravo je pogrijesio pustivsi ovog igraca. De Bruyne je veliki talent i klasa u najavi. Ode on u Bayern da zamjeni Riberyja. Zivi bili pa vidjeli. Nas zajeb i gotovo. Sramota ga s brazilskim poluigracem Oscarom poredit. Jebo vas Oscar. Doveden je kao brazilski wunderkind za 30 mil i nije pokazao ni w od wunderkinda. Igrac koji ne pravi razliku a igra u top klubu kao sto je Chelsea na onako vaznoj poziciji nikako ne moze bit vrijedan prve postave a mozda cak ni kluba. Prema naprijed nam treba jos jedna klasa kao sto je Hazard ako zelimo istinski uspijeh.

Doveden kao wunderkind a ispade wunderdick.

ako je on wunderdick, oscar je wunderkurčina i to na nekom višem nivou

• 2 sedmice kasnije...

Voljan da se vrati nazad
Pitanje je samo sta na sve to ima Otac da kaze
Da li cemo gledati jos jednu epizodu Ala Matic

Jesmo mi prejak klub, kao neka serija.

Pustio ju je da ode, mislio je da je kao i sve druge, mislio je da je zamjenjiva, mislio je sve to dok je nije ugledao u zagrljaju drugoga, tada je vidio šta je izgubio. I on je sam znao da Kevina želi njegov zagrljaj, ona je to isto znala, svi su čekali kraj, svi su čekali povratak ove stare ljubavi.

Cominng soon on  ABC!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.