12. mart 2015.11 god. comment_207867 Oscar sasvim dobru sezonu ima, ja ne znam sto se toliko omalovazava Oscar :S I golove i asistencije daje, iznad prosjeka, ali opet se toliko napada :S Prijavi
13. mart 2015.11 god. comment_207907 Oscar sasvim dobru sezonu ima, ja ne znam sto se toliko omalovazava Oscar :S I golove i asistencije daje, iznad prosjeka, ali opet se toliko napada :S Hajd razumijem Ä‘avole da braniÅ¡ kad neko napada Mikela jer je logiÄno svjetska klasa, ali Oscara da braniÅ¡ to ne kontam nikako :p Prijavi
13. mart 2015.11 god. comment_207942 Oscar sasvim dobru sezonu ima, ja ne znam sto se toliko omalovazava Oscar :S I golove i asistencije daje, iznad prosjeka, ali opet se toliko napada :S Prijavi
13. mart 2015.11 god. comment_207998 Oscar, Willian i Ramires zajedno nemaju ovakvu statistiku. Ja sam rekao, ode ovaj u B.Munchen, Manchester United a možda i City. Kako god, ovakvom igrom je na sebe skrenuo pažnju najjaÄih klubova. Prijavi
14. mart 2015.11 god. comment_208060 Oscar ima dobru statistiku, mrsko mi traziti, znam da je u premijer ligi dao 8 gol, 7 asistencija, tako nesto. Meni sasvim dovoljno, ne igramo mi protiv paderborna da je lahko upisati asistenciju, i jos usput imamo Fabregasa koji dirigira, i salje vecinom taj zadnji pass (15 asistencija u PL). De bruyne je glavni igrac, i sve se na njemu zavrsava, zato i igra ovako. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208154 Kev je izraziti ofanzivac, igrac kakav nam je preko potreban, a kakve Mou ne voli. Tesko je objasniti zasto, al to je neka njegova vizija fudbala, koju nikad nije menjao. Vec sam pisao da ovakav sastav dozvoljava jednog igraca tipa KDB, te da nam je isti takav neophodan, al nista to ne vredi... Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208193 Ne mozete reci kako Mou ne voli ofanzivce, pa kako mu je igrao npr Ozil u Realu, bio mu izrazito vazan igrac. I ja ne shvatam, zasto jebdao Matu, zasto je dao Kevina, ali svejedno ne mogu reci kako ne voli ofanzivce. Pa i prije u Chelseaju, igrali su Drogba, Duff, Cole ili Robben, te Lampard. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208199 Ne mozete reci kako Mou ne voli ofanzivce, pa kako mu je igrao npr Ozil u Realu, bio mu izrazito vazan igrac. I ja ne shvatam, zasto jebdao Matu, zasto je dao Kevina, ali svejedno ne mogu reci kako ne voli ofanzivce. Pa i prije u Chelseaju, igrali su Drogba, Duff, Cole ili Robben, te Lampard. Ofanzivac i izraziti ofanzivac nisu isto. Lamps je jedan od najdisciplinovanijih ovanzivnih veznjaka u svetu. Nikada nije falio u odbrani, a bio je najopasniji iz drugug plana. Cole je jedna od najveccih radilica koju smo imali, igrao je covek po celom terenu... Cak i Duff i Robben, zbog kontra napad stila koji je Mou tada doveo do savrsenstva su cesto pokrivali celu stranu terena, da bi dosli do lopte brze i sturili se ka napred. Kevin je igrac kojeg dvojac iza mora nositi na grbaci. On je opasan u zadnjoj trecini terena, kada igraci iza osvoje loptu, dovuku mu je i na njemu je da zada zavrsni pas. Nije on tip igraca koji ce napraviti razliku iz dubine, niti ima potrebnu disciplinu, a ni snagu da 90 minuta sparta po terenu, pritiska, igra odbranu pa u slucaju osvojene lopte opet sprinta napred da se prikljuci napadu. Zato je on otpao kod Mourinha. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208292 Kakav igracina,nisam ni sumnjao u njega...Dzaba da je sad u Celziju pod Murinjom koji gaji taj atomski fudbal bio bi dobar kao Oskar. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208297 De Bruine bi posto mješanac veznjak dae osto, istina, zadovoljstvoe citat tvoe postove, veliko zna nje, vidi se da mnogo citas i razumis igru ovu! Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208299 Bas dobro igra mali. Mnogo dobro i brojke nisu slucajnost... Steta sto ovakav nije bio kod nas. Prijavi
15. mart 2015.11 god. comment_208326 Opet danas gol i asistencija. Momak dere. U Chelseaju nije dobio sansu. Nemojte slijepo branit Mourinha, nije bog. Najbolji je trener i moze pogrijesit, a upravo je pogrijesio pustivsi ovog igraca. De Bruyne je veliki talent i klasa u najavi. Ode on u Bayern da zamjeni Riberyja. Zivi bili pa vidjeli. Nas zajeb i gotovo. Sramota ga s brazilskim poluigracem Oscarom poredit. Jebo vas Oscar. Doveden je kao brazilski wunderkind za 30 mil i nije pokazao ni w od wunderkinda. Igrac koji ne pravi razliku a igra u top klubu kao sto je Chelsea na onako vaznoj poziciji nikako ne moze bit vrijedan prve postave a mozda cak ni kluba. Prema naprijed nam treba jos jedna klasa kao sto je Hazard ako zelimo istinski uspijeh. Prijavi
17. mart 2015.11 god. comment_208839 http://www.express.co.uk/sport/football/564650/Chelsea-Wolfsburg-Jose-Mourinho-Kevin-De-Bruyne Lepo recno! Prijavi
17. mart 2015.11 god. comment_208840 Doveden kao wunderkind a ispade wunderdick. ako je on wunderdick, oscar je wunderkurÄina i to na nekom viÅ¡em nivou Prijavi
27. mart 2015.11 god. comment_210941 Voljan da se vrati nazad Pitanje je samo sta na sve to ima Otac da kaze Da li cemo gledati jos jednu epizodu Ala Matic Prijavi
27. mart 2015.11 god. comment_210945 Voljan da se vrati nazad Pitanje je samo sta na sve to ima Otac da kaze Da li cemo gledati jos jednu epizodu Ala Matic Jesmo mi prejak klub, kao neka serija. Pustio ju je da ode, mislio je da je kao i sve druge, mislio je da je zamjenjiva, mislio je sve to dok je nije ugledao u zagrljaju drugoga, tada je vidio Å¡ta je izgubio. I on je sam znao da Kevina želi njegov zagrljaj, ona je to isto znala, svi su Äekali kraj, svi su Äekali povratak ove stare ljubavi. Cominng soon on ABC! Prijavi
27. mart 2015.11 god. comment_210977 Nema sanse da se vrati Murinjo ima suvise velik EGO,da bi on priznao gresku. Prijavi
27. mart 2015.11 god. comment_210978 Hajd barem jednom da se složim s ovim trollom Hazardom :D Prijavi
27. mart 2015.11 god. comment_210981 Hajd barem jednom da se složim s ovim trollom Hazardom :D Slazes se ti u svemu sto ja kazem,samo ti tesko da priznas.EGO je cudna stvar.hahahah Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.