29. oktobar 2013.12 god. comment_149257 Večeras ništa posebno, ali daleko od toga da je bio loš. Prijavi
29. oktobar 2013.12 god. comment_149259 Boji se da ne pogresi,tacno se po njemu vidi. Frka je... izgleda da ce i on na pozajmicu ponovo. Prijavi
29. oktobar 2013.12 god. comment_149269 Sjećam se jednog nepreciznog pasa sa strane na stranu u prvom poluvremenu i to je ugl. to . Po strani je imao nekoliko lijepih prodora, ali ništa više. Trudio se igrati što više bez grešaka jer zna kako ih se kod Mou-a skupo plaća. Solidna partija .. Prijavi
29. oktobar 2013.12 god. Autor comment_149273 Odigrao dosta u grču, nije se snalazio dobro na terenu, nekako mi je izgubljen djelovao. U jednom trenutku sudara se s Matom, umjesto da bježi od njega. Mislim da je imao svoju šansu ponovo i prokockao je, trenutno postoji 5 boljih igrača od njega za te 3 pozicije i on će biti osuđen da čeka strpljivo novu priliku. Prijavi
29. oktobar 2013.12 god. comment_149276 I ja mislim da cemo se sa njim oprostiti ako ne na zimu do ljeta ukoliko nebi se desilo neko cudo.. Realno on je igracina. Samo se syebo lik. Vidjeli smo ga na pripremama pa i prvu tekmu protiv hulla cini mi se. Letio. Ali sad neprepoznatljiv. Gdje god ode proradit ce vjerujem. I mi cemo plakat (ne bukvalno) al sta ces? Prijavi
30. oktobar 2013.12 god. comment_149302 Mislim da je psihički slab i a je to jedini problem.Ono treniranje sa rezervama mislim a ga je "ubilo",on treba da svaku šansu koju dobije da igra iskoristi na najbolji nacin a ne da se boji greške. Prijavi
30. oktobar 2013.12 god. comment_149305 Dati i njega u Everton i nek ih onda zajedno sa Luksom odvede u LP Prijavi
30. oktobar 2013.12 god. comment_149319 OK ove sezone je on definitivno najlosiji igrac,ko je gledao utakmicu sa Arsenalom video je da je momak pogubljen po terenu.Napadacima nije koristan,a u odbrani pravi rupe i zbog njega je Arsenal cesto pretio vise nego sto je bilo potrebno.Januar mu ne gine za pozajmicu,a mozda vratiti nekog ko moze da pruzi vise ili mladog prebaciti u prvi tim. Prijavi
30. oktobar 2013.12 god. comment_149320 Gdje je onaj igrač sa priprema? :(Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk Prijavi
30. oktobar 2013.12 god. comment_149321 da se ne lažemo,šta god on da napravi nikad neće da bude ispred oskara i azara,4 čoveka se bore za jedno mesto,dečko dobija šansu samo u kupu da sam ja njegov agent napravio bi takav lom,u januaru već da pobegne iz Čelzija Prijavi
30. oktobar 2013.12 god. comment_149322 Šteta za njega. Ako ide neka ode u Dortmund, tamo će izrast u pravu igračinu. Prijavi
30. oktobar 2013.12 god. comment_149325 Malo pretjerujete. Ok nije nešto posebno napravio tokom tekme, ali bgm nije bio ni loš. I ne može ni bit, kad mjesec dana ni sekunde ne dobije od Morinha. Prijavi
30. oktobar 2013.12 god. comment_149329 Malo pretjerujete. Ok nije nešto posebno napravio tokom tekme, ali bgm nije bio ni loš. I ne može ni bit, kad mjesec dana ni sekunde ne dobije od Morinha. http://livefootballvideo.com/fullmatch/england/league-cup/arsenal-vs-chelsea#.UnEFg_n9bfA Imas tu snimak utakmice pokusaj samo da gledas njega i videces kolko je ustvari los pogotovo u odbrani i stalno pravi rupe.Ja sam tako kao sto tebi sad savetujem gledao Matu kad ga je Mou kritikovao i video da je covek bio u pravu za sve. Prijavi
30. oktobar 2013.12 god. comment_149334 Bila bi greska prodat ga odmah, ja bi ga probao u neki engleski klub u januaru da oproba malo englesku do kraja sezone pa nagodinu ako se pokaze ostavit ga ako ne pozdraviti se i razici. Talenat je ovo. Vidjeli smo ga na pripremama, u genku razvalio a tako i u bundesligi. Mlad je, steta bi bilo tako ga se lagano odreci. Prijavi
30. oktobar 2013.12 god. comment_149339 Pa ja nisam ni rekao da se treba prodati to je neko drugi,on nije spreman za nivo premier lige.Pozajmica u neki engleski klub koji igra ligu evrope bi bilo sjajno,a ubaciti u prvu postavu nekog iz mladjih kategorija ko zasluzuje tu sansu koju on ne koristi. Prijavi
30. oktobar 2013.12 god. comment_149342 http://livefootballvideo.com/fullmatch/england/league-cup/arsenal-vs-chelsea#.UnEFg_n9bfA Imas tu snimak utakmice pokusaj samo da gledas njega i videces kolko je ustvari los pogotovo u odbrani i stalno pravi rupe.Ja sam tako kao sto tebi sad savetujem gledao Matu kad ga je Mou kritikovao i video da je covek bio u pravu za sve. O vjeruj da sam ga itekako pratio, te vrlo dobro znam šta pričam/pišem. Nije nista bajno pokazao, ali bgm nije ni zakazao toliko, koliko vi želite prikazat... Treba utakmica ba, u kontinuitetu, a ne svakog drugog mjeseca zaigrat 60 minuta i pokazat sve što zna u toliko vremena. E da je Ronaldo, ne može.. Prijavi
30. oktobar 2013.12 god. Autor comment_149359 Kod njega je možda i taj slučaj da ne zna igrati ništa drugo nego 10-ku. Međutim, Oscar je u ovom trenutku svemirski brod za njega na toj poziciji, a i ovakav Mata koji nije na svojih 100% je jači igrač. Tako da KDB mora oboriti glavu i raditi, dokazivati se, pokazati da ima karakter za Chelsea. Jedino tako će zaigrati. Prijavi
31. oktobar 2013.12 god. comment_149435 Ne, u repci igra desno krilo i haman svaku tekmu je najbolji pojedinac, tako da... Prijavi
31. oktobar 2013.12 god. comment_149437 U januaru na pozajmicu po mogucnosti u Premier ligu,a Traore da dobije sansu kao sto je on dobija. Prijavi
1. novembar 2013.12 god. Autor comment_149537 Ne, u repci igra desno krilo i haman svaku tekmu je najbolji pojedinac, tako da... Samo što tamo nije konkurencija Willian, Schürrle i Mata. Prijavi
10. novembar 2013.12 god. comment_150526 Anderlecht manager Van Holsbeeck: "Kevin (de Bruyne) could come to Anderlecht in January – there’s a big chance" Prijavi
12. novembar 2013.12 god. comment_150798 pojavile su se neke informacije da nema ništa od toga da de brujne ode na pozajmicu u anderleht,navodno postoji klauzula u ugovoru na koju je insistirao genk, po kojoj de brujne može da predje u bilo koji klub iz belgije samo ne u anderleht koliko je ovo tačno videćemo,na kraju krajeva,ne vidim zašto se tome sad posvećuje pažnja,dečko je imao fenomenalnu sezonu u nemačkoj koja je za dve klase iznad belgije,nema potrebe da se degradira ionako je izgubio par meseci u čelziju evo i nekih njegovih izjava But what can I do at this moment besides training hard and keeping quiet? "I feel really strong at this time - I think I have never been this fit before." I know something has to change. Sooner or later, I will have to play. Kevin De Bruyne Prijavi
12. novembar 2013.12 god. comment_150803 Pojavljuju se informacije o njegovoj posudbi,neznam koliko je to tacno ali on dugo vec nije poceo utakmicu,samo onu protiv Hula je odigrao dobro,mislim da se te informacije vise protezu zbog svjetskog prvenstva i njegovog statusa u timu i ako ja mislim da ce on dobivati dosta sansi u ostalom tek je pocetak sezone. Prijavi
12. novembar 2013.12 god. comment_150807 Odlazak u Anderleht (Belgiju uopšte) ne bi bio korak unazad, nego dva... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.