Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kevin De Bruyne (2012-2014, 9 nastupa)

Istaknuti odgovori

Nakon svega ovoga u posljednje vrijeme ovo je očekivani rasplet. Žao i meni Å¡to ide ali jebiga. Kad jedan Mata ne igra onda je sve jasno. 
Sve najbolje u daljnjoj karijeri zmaju! :D 

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 74,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Havertz bi i njih uspio ugušiti

• 100 asistencija u PL, od toga 99 za City i 1 za Chelsea. Šteta što ne igra odbranu, bio bi legenda Chelseaja.

• Zamisli da si tamo nekad imao KDBa i Hazarda ili sa Matom čak ili sad sa Kanteom...

De Brujne ide zato što je prekobrojan,klub na toj pozicijji ima gomilu igrača i tolko,nepotreban je,neznam kako drugačije to da opišem,to je potvrdio i sam Murinjo,prodaje se igrač i ne traži se zamena,nema tu neke filozofije,nije se uklopio u tim i ostale gluposti ala "snežana i sedam pautljaka"

"A fee is not agreed, but I believe that between our club and the other club we will reach an agreement"

Žao mi je bgm, ono baš, što nas Kevin napušta, al eto. U glavnom ne sikiram se za njega, prekucat će on opet Bundesligu, naročito u Wolfu, gdje će svaku tekmu igrat i vjerovatno bit glavni igrač ;)

Nebi me cudilo da u Bayernu na kraju zavrsi za koju sezonu, naravno ako bude napredovao. Ipak oni mogu birat iz bundeske sta god zele.

Zao mi je sto je otisao,bas mi je krivo,ali ovo je najbolji rasplet i za njega i za nas. Za nas sto smo zaradili,za njega sto je otisao negde gde nece stagnirati i gubiti dragoceno vreme. Srecno Kevine u daljoj karijeri. 

Meni uopste nije zao sto odlazi jer bi radije da prodajemo igrace koje Mou misli da nikad nece igrati u celziju,nego ih stalno slati na pozajmice i drzati na klupi.

KDB looks set to join Wolfsburg on a five and a half year deal and is currently undergoing a medical there according to Sky Deutschland.

eee ode Kevin... bas mi je krivo,pogotovo kada ga vidim u ovome podforumu "bivsi igraci" i da je odigrao samo 9 utakmica... ali neka je sa srecom..daj Boze da izraste u jednog od boljih igraca. Potencijala svakako ima. 

Nije dobio pravu priliku da se dokaze .Zelim mu sve najbolje u nastavku karijere i da pokaze da smo pogrijesili . 

Dos'o za 10 mil funti a odlazi za 17. Not bad.

Jebiga nije ispalo kako smo željeli, nek mu je s srećom. Valjda su ovaj put umetnuli buyback klauzulu unutra da nebi bio Matić 2.0

A ja moram tražiti novi avatar

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.