Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kevin De Bruyne (2012-2014, 9 nastupa)

Istaknuti odgovori

KDB... to je onaj momak što je bio katastrofalan svaki trenutak proveden na terenu a ostao urezan u sjećanju po šutevima koji su prijetili da unište nadstrešnicu tribine iza gola. 

I prodat za duplo veće pare nego što je kupljen. Kakav potez Moua genija!

Postoje ljudi koji idu do krajnjih granica kada pljuju nekog, a postoje i oni gori, oni koji nekog brane i u trenucima kada je jasno da je taj neko pogrijesio. Pricas o momku koji je imao ukupno 158 minuta u takmicarskim utakmicama, koji je presjedio polusezonu i nije dobio sanse i jos ispade "katastrofalan".

Posto ces ti opet okrenuti pricu da ja nesto serem protiv Moua, odmah cu ti reci. Mou je najbolji moguci trener za ovaj klub, sa njim cemo osvojiti vise trofeja nego sa bilo kim drugim, ali ne mozes biti toliko slijep i toliko podanicki orjentisan da se klanjas svemu sto uradi, bilo to ispravo ili ne. Pogledaj nekad situaciju svojim ocima, formiraj sebi misljenje, bez da se klanjas tudjem.

FxjJNup.png

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 74,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Havertz bi i njih uspio ugušiti

• 100 asistencija u PL, od toga 99 za City i 1 za Chelsea. Šteta što ne igra odbranu, bio bi legenda Chelseaja.

• Zamisli da si tamo nekad imao KDBa i Hazarda ili sa Matom čak ili sad sa Kanteom...

6twitter.png

Zgrijesili smo ko SAF s Pogbom.

Mou je pogriješio s Matom i De Bruyneom. To i slijepac vidi. Šta je tu je.

6twitter.png

Zgrijesili smo ko SAF s Pogbom.

Bolje je bilo recimo zadržati De Bruynea nego zaraditi nešto malo manje od 30 mil eura na njemu, nego kupiti Williana za 40 MIL. EURA, a ne vrijedi ni pola od toga.

NIje on otišo zbog toga iz Čelzija ,pa leba ti,nije ni prvi ni poslednji koji je šutnuo nebu pod oblake i podbacio

pričalo se još ranije da je Murinjo imao nameru ga forsira,pruži mu priliku,reko mu je da nema nameru da ga pusti čak ni na pozajmicu,kako mora da nastavi da radi ali da mora da ima strpljenja

problem je bio u tome što je njegova porodica smatrala da mora više da igra zbog SP(posle je bila neka priča da to nije bio razlog),onda je njegov agent krenuo da forsira i traži dogovor sa klubom a mi/Čelzi mu je izašo u susret

"Another loan wouldn't be good for the player or the club," De Koster told Press Association Sport.

"The player and his family would like to secure a permanent solution because he has been out on loan already twice.

"It's a World Cup year and for this reason he needs to play.

isti slučaj kao kod Kurte,il će igrati il ćao djaci,samo što je klub ovde odlučio da napravi izuzetak,jbg tih veznih igrača možeš danas naći na kilo a vrhunski,top golman vredi bogatstvo na tržištu

ono jbt zbog takvog pristupa i kmečanja mogu staviti kurtu u isti koš i pljuvati ga

“After his press conference in Bucharest I even started training harder, even on my days off. I lost three kilos and two percentage of fat — although we could get everything at the club: coke, chocolate. That’s why I asked him in a friendly way ‘please let me go’.”

treba li žaliti čoveka koji kuka zbog čokoladica i kole,nikad!!!

Na kraju krajeva mislim da je ovde klub dobro postupio,zaradilo se na nezadovoljnom igraču koga možemo lako zameniti dok smo zadržali golmana i obezbedili sebe za narednih 15 godina 

Bolje je bilo recimo zadržati De Bruynea nego zaraditi nešto malo manje od 30 mil eura na njemu, nego kupiti Williana za 40 MIL. EURA, a ne vrijedi ni pola od toga.

Naravno da ce samo idiot odbiti oko 25m za lika koji je neafirmisan igrac na najvisem nivou. Zato i jeste otisao u Wolfsburg gdje je momentalno starter jer je Wolfsburg tim koji prijeti da pokori Evropu.

Willian nije opravdao ulozeno, niko nije ni rekao da je Mou bezgresan, pa i Diego Simeone da 20m za Cercija pa ovaj ne odigra ni 10 minuta i onda ga se odrekne. Ima dosta toga i iza kamera.

Volim samo da bacim buvu na Matu, KDB-a, Luiza, Habibija (uskoro), Albina, Sturridgea KOJI VAM JE SMETAO DOK JE IGRAO JER JE BIO SEBICAN i ostale velikane kotrljanja lopte koji donose titule svojim klubovima. 

Eto vam sad svetsko prvenstvo kreteni. Sta ste postigli? (osim Nemacke i delimicno Holandije)

Ne zalim za igracima koji su otisli iz kluba, jednostavno nisu dovoljno dobri za Chelsea. Zna uprava sta radi.

Činjenica je i očigledno je da je trenutno jedan od najboljih igrača Bundeslige a svi VRLO DOBRO znamo gdje (u kojem klubu) najbolji igrači Bundeslige završe..

Jedino žalim što nije dobio pravu priliku u Čelsiju ali to sada nije ni bitno. Možda već naredne sezone potpiše za Bayern. :D

• 2 sedmice kasnije...
SENSATIONAL RETURN: £30m Former Blues to RE-SIGN for Chelsea!

As some sites have reported, Jose Mourinho is going to re-sign him in this summer and as some media sources have reported, Belgian international is valued as Â£30m. Manchester United have also monitored De Bruyne this season.

:p :p

Ma nema Boga da se ovo desi, nece Mou sam sebi pljunuti u usta. Matica je vratio i time se popljuvao usta Ancelottiju ili ko je vec bio trener kad su pustili Matica.

Ma nema Boga da se ovo desi, nece Mou sam sebi pljunuti u usta. Matica je vratio i time se popljuvao usta Ancelottiju ili ko je vec bio trener kad su pustili Matica.

100 %.

Al igra mali sto jest jest.Juce je imao izvanredan pas prema Surleu koji je izasao sam sa golmanom.I to pas kao u kosarci,ne gledajuci u njega.Extra.

Pa znalo se da je odličan igrač i kada je bio kod nas. Ali jednostavno dobivao malo prilike, nije uspio napraviti nešto spektakularno za to vrijeme što je igrao, i mi ga prodali. Ako ga Mou nije htio onda, neće ga htjet ni sada. Šuplje su to priče, sigurno je da neće ovaj kod nas.

Priča se po mahali da ga Man.United želi.

“Možda bi sve bilo drugačije da je Chelsea za mene morao platiti 32 milijuna funti, a ne sedam kada sam došao iz Genka,” smatra Belgijanac.

100% sam siguran da je ovdje mislio na Williana i ako je tako onda to s pravom kaže. Willian nikako da opravda 32 miliona.

(Bačen novac, precijenjen igrač)

(Willian has completed his £32million move to Chelsea)

Grena zaboravio se Bas Dost-a :D

Tek sada vidim. Dostu se serviraju lopte koje ovaj maestralno trpa u protivnicke mreze, medjutim pre toga treba odraditi dosta posla,  a ova dvojica ga rade odlicno :) na to sam mislio. 

Inace ima pravo KDB za ovo da je vise placen, vise bi igrao. Realnost.. a realnost je i da ni k***a nije pokazao kada je dobijao sansu.

Priča se po mahali da ga Man.United želi.

“Možda bi sve bilo drugačije da je Chelsea za mene morao platiti 32 milijuna funti, a ne sedam kada sam došao iz Genka,” smatra Belgijanac.

100% sam siguran da je ovdje mislio na Williana i ako je tako onda to s pravom kaže. Willian nikako da opravda 32 miliona.

(Bačen novac, precijenjen igrač)

(Willian has completed his £32million move to Chelsea)

Dobro kaže lik, svaka mu je ka Njegoševa

Schurrle je bolji covek i igrac od ovog klinca.

Uporedite izjavu De Bruyne i izjavu naseg Svabe. Svaba je rekao da je Murinjo napravio coveka od njega i zahvalan je za sve dok ovaj mali kmeci po novinama i trazi opravdanje.

To da li su zasluzili da igraju vise zna Murinjo bolje od svih igraca i navijaca.

• 2 sedmice kasnije...

evin De Bruyne od kako je napustio Chelsea:

Utakmica: 33
Golova: 15
Asistencija: 21.. (T)

10498063_808561105894262_437584068590982
HAHAAAHHAAHHAHAHAHAHAAHAA jebu nas sada sa svih strana... samo pisaju po nama... psg, Bruyne, ocekujem i lukaku... samo da nas icrne na svim frontovima

Pa realno ovaj mali je BOG, za sve nase veznjake (izuzev Azara), a jos je i mlad, moze jos puno bolje

Zamisli ostaviš najsmješnijeg igrača svih vremena Oscara u klubu, a prodaš ovog. A pritom mu ne daš ni pravu minutažu da se pokaže. Jebi ga.

Mourinhov zajeb, ni prvi ni zadnji.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.