8. februar 2015.11 god. comment_202146 KDB... to je onaj momak što je bio katastrofalan svaki trenutak proveden na terenu a ostao urezan u sjećanju po šutevima koji su prijetili da unište nadstrešnicu tribine iza gola. I prodat za duplo veće pare nego što je kupljen. Kakav potez Moua genija! Postoje ljudi koji idu do krajnjih granica kada pljuju nekog, a postoje i oni gori, oni koji nekog brane i u trenucima kada je jasno da je taj neko pogrijesio. Pricas o momku koji je imao ukupno 158 minuta u takmicarskim utakmicama, koji je presjedio polusezonu i nije dobio sanse i jos ispade "katastrofalan". Posto ces ti opet okrenuti pricu da ja nesto serem protiv Moua, odmah cu ti reci. Mou je najbolji moguci trener za ovaj klub, sa njim cemo osvojiti vise trofeja nego sa bilo kim drugim, ali ne mozes biti toliko slijep i toliko podanicki orjentisan da se klanjas svemu sto uradi, bilo to ispravo ili ne. Pogledaj nekad situaciju svojim ocima, formiraj sebi misljenje, bez da se klanjas tudjem. Prijavi
8. februar 2015.11 god. comment_202149 Mou je pogriješio s Matom i De Bruyneom. To i slijepac vidi. Šta je tu je. Zgrijesili smo ko SAF s Pogbom. Bolje je bilo recimo zadržati De Bruynea nego zaraditi nešto malo manje od 30 mil eura na njemu, nego kupiti Williana za 40 MIL. EURA, a ne vrijedi ni pola od toga. Prijavi
8. februar 2015.11 god. comment_202150 NIje on otišo zbog toga iz Čelzija ,pa leba ti,nije ni prvi ni poslednji koji je šutnuo nebu pod oblake i podbacio pričalo se još ranije da je Murinjo imao nameru ga forsira,pruži mu priliku,reko mu je da nema nameru da ga pusti čak ni na pozajmicu,kako mora da nastavi da radi ali da mora da ima strpljenja problem je bio u tome što je njegova porodica smatrala da mora više da igra zbog SP(posle je bila neka priča da to nije bio razlog),onda je njegov agent krenuo da forsira i traži dogovor sa klubom a mi/Čelzi mu je izašo u susret "Another loan wouldn't be good for the player or the club," De Koster told Press Association Sport. "The player and his family would like to secure a permanent solution because he has been out on loan already twice. "It's a World Cup year and for this reason he needs to play. isti slučaj kao kod Kurte,il će igrati il ćao djaci,samo što je klub ovde odlučio da napravi izuzetak,jbg tih veznih igrača možeš danas naći na kilo a vrhunski,top golman vredi bogatstvo na tržištu ono jbt zbog takvog pristupa i kmečanja mogu staviti kurtu u isti koš i pljuvati ga “After his press conference in Bucharest I even started training harder, even on my days off. I lost three kilos and two percentage of fat — although we could get everything at the club: coke, chocolate. That’s why I asked him in a friendly way ‘please let me go’.†treba li žaliti čoveka koji kuka zbog čokoladica i kole,nikad!!! Na kraju krajeva mislim da je ovde klub dobro postupio,zaradilo se na nezadovoljnom igraču koga možemo lako zameniti dok smo zadržali golmana i obezbedili sebe za narednih 15 godina Prijavi
8. februar 2015.11 god. comment_202154 Bolje je bilo recimo zadržati De Bruynea nego zaraditi nešto malo manje od 30 mil eura na njemu, nego kupiti Williana za 40 MIL. EURA, a ne vrijedi ni pola od toga. Naravno da ce samo idiot odbiti oko 25m za lika koji je neafirmisan igrac na najvisem nivou. Zato i jeste otisao u Wolfsburg gdje je momentalno starter jer je Wolfsburg tim koji prijeti da pokori Evropu. Willian nije opravdao ulozeno, niko nije ni rekao da je Mou bezgresan, pa i Diego Simeone da 20m za Cercija pa ovaj ne odigra ni 10 minuta i onda ga se odrekne. Ima dosta toga i iza kamera. Volim samo da bacim buvu na Matu, KDB-a, Luiza, Habibija (uskoro), Albina, Sturridgea KOJI VAM JE SMETAO DOK JE IGRAO JER JE BIO SEBICAN i ostale velikane kotrljanja lopte koji donose titule svojim klubovima. Prijavi
8. februar 2015.11 god. comment_202180 Eto vam sad svetsko prvenstvo kreteni. Sta ste postigli? (osim Nemacke i delimicno Holandije) Ne zalim za igracima koji su otisli iz kluba, jednostavno nisu dovoljno dobri za Chelsea. Zna uprava sta radi. Prijavi
8. februar 2015.11 god. comment_202239 Činjenica je i očigledno je da je trenutno jedan od najboljih igrača Bundeslige a svi VRLO DOBRO znamo gdje (u kojem klubu) najbolji igrači Bundeslige završe.. Jedino žalim što nije dobio pravu priliku u Čelsiju ali to sada nije ni bitno. Možda već naredne sezone potpiše za Bayern. :D Prijavi
20. februar 2015.11 god. comment_204154 SENSATIONAL RETURN: £30m Former Blues to RE-SIGN for Chelsea! As some sites have reported, Jose Mourinho is going to re-sign him in this summer and as some media sources have reported, Belgian international is valued as £30m. Manchester United have also monitored De Bruyne this season. :p :p Prijavi
20. februar 2015.11 god. comment_204155 Ma nema Boga da se ovo desi, nece Mou sam sebi pljunuti u usta. Matica je vratio i time se popljuvao usta Ancelottiju ili ko je vec bio trener kad su pustili Matica. Prijavi
20. februar 2015.11 god. comment_204166 Ma nema Boga da se ovo desi, nece Mou sam sebi pljunuti u usta. Matica je vratio i time se popljuvao usta Ancelottiju ili ko je vec bio trener kad su pustili Matica. 100 %. Al igra mali sto jest jest.Juce je imao izvanredan pas prema Surleu koji je izasao sam sa golmanom.I to pas kao u kosarci,ne gledajuci u njega.Extra. Prijavi
20. februar 2015.11 god. comment_204184 Pa znalo se da je odličan igrač i kada je bio kod nas. Ali jednostavno dobivao malo prilike, nije uspio napraviti nešto spektakularno za to vrijeme što je igrao, i mi ga prodali. Ako ga Mou nije htio onda, neće ga htjet ni sada. Šuplje su to priče, sigurno je da neće ovaj kod nas. Prijavi
20. februar 2015.11 god. comment_204210 KDB i Svabo ce biti opasni tandem u Wolfsburgu,a i nosioci igre.. lepo kombinuju Prijavi
20. februar 2015.11 god. comment_204214 KDB i Svabo ce biti opasni tandem u Wolfsburgu,a i nosioci igre.. lepo kombinuju Grena zaboravio se Bas Dost-a :D Prijavi
27. februar 2015.11 god. comment_205328 Priča se po mahali da ga Man.United želi. “Možda bi sve bilo drugačije da je Chelsea za mene morao platiti 32 milijuna funti, a ne sedam kada sam došao iz Genka,†smatra Belgijanac. 100% sam siguran da je ovdje mislio na Williana i ako je tako onda to s pravom kaže. Willian nikako da opravda 32 miliona. (Bačen novac, precijenjen igrač) (Willian has completed his £32million move to Chelsea) Prijavi
27. februar 2015.11 god. comment_205329 Grena zaboravio se Bas Dost-a :D Tek sada vidim. Dostu se serviraju lopte koje ovaj maestralno trpa u protivnicke mreze, medjutim pre toga treba odraditi dosta posla, a ova dvojica ga rade odlicno :) na to sam mislio. Inace ima pravo KDB za ovo da je vise placen, vise bi igrao. Realnost.. a realnost je i da ni k***a nije pokazao kada je dobijao sansu. Prijavi
27. februar 2015.11 god. comment_205330 Priča se po mahali da ga Man.United želi. “Možda bi sve bilo drugačije da je Chelsea za mene morao platiti 32 milijuna funti, a ne sedam kada sam došao iz Genka,†smatra Belgijanac. 100% sam siguran da je ovdje mislio na Williana i ako je tako onda to s pravom kaže. Willian nikako da opravda 32 miliona. (Bačen novac, precijenjen igrač) (Willian has completed his £32million move to Chelsea) Dobro kaže lik, svaka mu je ka Njegoševa Prijavi
27. februar 2015.11 god. comment_205379 Schurrle je bolji covek i igrac od ovog klinca. Uporedite izjavu De Bruyne i izjavu naseg Svabe. Svaba je rekao da je Murinjo napravio coveka od njega i zahvalan je za sve dok ovaj mali kmeci po novinama i trazi opravdanje. To da li su zasluzili da igraju vise zna Murinjo bolje od svih igraca i navijaca. Prijavi
27. februar 2015.11 god. comment_205384 Schurrle je bolji igrač i bolji čovjek i od De Bruynea, a i od plaćenika Williana. Prijavi
27. februar 2015.11 god. comment_205413 schurrle je igrao srcem. Willy na poluvremenu odtleti do bankomata Prijavi
1. mart 2015.11 god. comment_205960 + 3 asistencije danas. 31 utakmica, 11 golova, 18 asistencija. Prije par dana sam rekao da je najbolji igrač Bundeslige i dalje stojim iza toga. Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207856 evin De Bruyne od kako je napustio Chelsea: Utakmica: 33 Golova: 15 Asistencija: 21.. (T) HAHAAAHHAAHHAHAHAHAHAAHAA jebu nas sada sa svih strana... samo pisaju po nama... psg, Bruyne, ocekujem i lukaku... samo da nas icrne na svim frontovima Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207860 Pa realno ovaj mali je BOG, za sve nase veznjake (izuzev Azara), a jos je i mlad, moze jos puno bolje Prijavi
12. mart 2015.11 god. comment_207866 Zamisli ostaviš najsmješnijeg igrača svih vremena Oscara u klubu, a prodaš ovog. A pritom mu ne daš ni pravu minutažu da se pokaže. Jebi ga. Mourinhov zajeb, ni prvi ni zadnji. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.