5. juli 2015.11 god. comment_223296 Bundesliga je inace cirkus liga, osim ako se ne svrsava na nekog naseg bivseg igraca koji tamo dobro igra. Prijavi
5. juli 2015.11 god. comment_223318 Pa i nije bas cirkus liga.. Bolje pogledat bundes nego primeru. UvijekPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
7. juli 2015.11 god. comment_223561 Pozitivno proÅ¡logodiÅ¡nje iznenaÄ‘enje liga 5ice, samim tim, istakao se kao meta mnogih europskih klubova, a City je izgleda, pa, i najviÅ¡e zagrizao udicu. Cjelokupno Wolfsburg igra sjajan, savremeni fudbal, a KDB je upgrade, stoga će momÄad upasti u nevolje njegovim odlaskom. 50m? Suludo ipak. Prepotentno, ali ipak, naviknuli smo na sume uprave Cityja. Kako god, don Mourinho dislajkao, Å¡teta, al' rezultati su pozitivni, pa, i nemamo razloga za brigu. Jesi i ovo kopiro sa talkchelsea? Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_226077 Mourinho: "I wanted to keep De Bruyne. He told me it was not in his personality to be competing for a position in the team." [Guardian]Nek se zna! Prijavi
23. juli 2015.11 god. comment_226078 Kako/se momak sjajnim igrama izborio za svoje mjesto na fudbalskom nebu Prijavi
1. august 2015.11 god. comment_227422 *Random bivÅ¡i igraÄ veže dva uspeÅ¡na dodavanja* Cae: KAKVU SMO IGRAÄŒINU PUSTILI, IZMISLIO FUDBAL ZA PELEA Prijavi
1. august 2015.11 god. comment_227429 Pa Äovjeku nije bilo jasno zar se i on trebao boriti za prvi tim. Ne žalim za njim jer imamo boljeg. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
27. august 2015.11 god. comment_231286 Kad smo ga prodavali nismo htjeli ubacit nikakvu klauzulu da nama ide odreÄ‘eni procenat u sluÄaju njegove prodaje. Tako smo ostali bez nekih 5 miliona od ovog transfera. Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232161 Try not to cry. Cry a lot. I to ne zato Å¡to su njega kupili, već Å¡to su sprdili 150m funti na pojaÄanja, a mi tri puta manje. Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232162 Ma i zato Å¡to su njega kupili. Jer mi se sviÄ‘ao kao igraÄ dok je kod nas bio. Samo da ne eksplodira u Cityju a vrlo lako bi mogao. Iako je plaÄipizda kako Mou kaže al eto. :D Al 80 milijuna eura jebo ih pas da ih jebo. Ljudi ga maksimalno preplatili. Nemoguće. Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232176 Malo mi je glupo kad stalno govorite "ma ne vrijedi on toliko", "ne vrijedi ovaj toliko/ne vrijedi onaj toliko", "nismo mi glupi da damo tolike novce za ovog/za onog". Pa eto ne vrijedi 70 mil. Ne vrijedi nijedan igraÄ. Takve su cijene na tržiÅ¡tu. I to Å¡to je skup i Å¡to ne vrijedi toliko, ne znaÄi da se neće isplatiti. Najveći je belgijski talent uz Hazarda. Može im biti glavni playmaker, može biti udarna violina kluba. Ima sve predispozicije. Naravno da mi je žao Å¡to je otiÅ¡ao u City, a prije godinu i pol se smatrao budućom Chelseajevom zvijezdom, megatalentom i potencijalnom legendom. Å ta je od one priÄe istina (da je plaÄipiÄka) to ne znam. Mourinho se pravda govoreći da je razmažen. Možda Mourinho govori istinu, a možda i Mourinho laže. Ja Mourinhu viÅ¡e niÅ¡a ne vjerujem, lik je postao petljanac pravi i uÄinit će sve da se opravda. Uglavnom kad se sjetite De Bruyneove cijene od 70 milijuna, Pogbine cijene od 85 milijuna, Stonesove cijene od 50 milijuna, u isto vrijeme se sjetite Williana i Äinjenice da smo mi njega platili 40 milijuna, sjetite se Cuadrada i Äinjenice da smo ga platili 30 milijuna. I onda se zapitajte jesmo li mi zaista bolji i pametniji. Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232185 Dok City kupuje, Chelsea neka gleda. City ima jak sastav i jaku klupu dok mi jedva sastavimo kvalitetan prvi sastav. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
30. august 2015.11 god. comment_232210 Pogba je preskup sta vam je, a ne bi se ni isplatio. Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
30. august 2015.11 god. Autor comment_232232 Realno, dali bi guze da nam je ovaj umjesto sterilnog Williana na 10-ki.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
1. septembar 2015.11 god. comment_232660 Kad smo ga prodavali nismo htjeli ubacit nikakvu klauzulu da nama ide odreÄ‘eni procenat u sluÄaju njegove prodaje. Tako smo ostali bez nekih 5 miliona od ovog transfera. Ja bas procitao na nekom portalu (nije nasem da se zna) da Nama ide oko 10tak miliona od transfera KDBa. Nisam bio preko racunara pa mi bilo mrsko kopirati. Prijavi
22. oktobar 2015.10 god. comment_238555 Šta reći za KDB-a i njegovu partiju sinoć? Jel to taj "buntonik kojeg smo se riješili jer nije slušao trenera i nema disciplinu"??? Momak jede loput. Za njim i za Matom samo mogu žaliti, kao i za propuštenom prilikom da se dovede Sterling. A Mou neka i dalje kenja. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.