Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kevin De Bruyne (2012-2014, 9 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 74,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Havertz bi i njih uspio ugušiti

• 100 asistencija u PL, od toga 99 za City i 1 za Chelsea. Šteta što ne igra odbranu, bio bi legenda Chelseaja.

• Zamisli da si tamo nekad imao KDBa i Hazarda ili sa Matom čak ili sad sa Kanteom...

Kevin ce biti ili pozajmljen ili menjan za nekog drugog igraca,ali da ce biti prodat i to jos u januaru ne verujem.

Nije igrač po joseovoj mjeri, moguće je da ode zastalno s tim što bi bilo dobro staviti klauzulu na njegov ugovor budući da se radi o vrsnom talentu.

I treba tražit 25+ miliona, boli te kurac, kad svi traže tolko što ne bi i Chelsea? Talentan je, igra predobro, pod ugovorom.. Bez 20-25 ja ne bi počinjao pregovore.

The Kevin De Bruyne saga continues to dominate headlines, and his agent Patrick De Koster is once more at the centre of the latest rumours, having been photographed at a recent Wolfsburg training session in Abu Dhabi.

BdSqUhpCUAAjxhA.jpg

“Hopefully, something happens,” de Koster told German newspaper ‘Kicker’, â€œKevin would prefer to play in the Bundesliga.”

“It’s a World Cup year and for this reason he needs to play,”  De Koster today told Press Association Sport last week,

preuzeto sa:

logo.png

Valjda će ovaj put biti pametniji i uključiti klauzulu za povratnu kupnju. A ne da se bacaju neke divlje cijene za dolazak Matića a otišao za kikiriki.

Velika šteta što se nije uspio uklopiti,samo kada se sjetim kako je igrao u predsezoni pa onda bio u početnih jedansest protiv Hulla na otvaranju sezone,mislim da niko nije mislio da ce nekoliko mijeseci posle biti na izlaznim vratima..

Wolfsburg has agreed terms with De Bruyne's agents, which means the only thing left is an agreement between the two clubs. #CFC (Mail)

Wolfsburg have offered £17million and would prefer to sign Belgian midfielder Kevin De Bruyne on a permanent deal. #CFC (Mail)

Ma daj, dogovorili sa igračem pa onda s klubom...

Ali u principu bi ovo bio solidan posao, doveli su ga za 7 miliona, znači profit bi iznosio 10 miliona, a gotovo da nije ni igrao.

Ja sam vise u vazonu da ga damo za drugog igraca neko direktna prodaja.Prosto mi se svaka cifra cini malom za njega kad vidim kolko neki klubovi preplacuju igrace.

Samo vi čekajte.

Chelsea midfielder Kevin De Bruyne is heading to German side Wolfsburg for a staggering £18m (Mirror) #CFC

Gotovo izgleda.

U sto slabiji klub - bolje za nas. Da pruzi dobre partije u dortmundu bit ce "fail chelsea" a u wolfsburgu, nikog nece zanimati. :D

Sent from my HTC One V using Tapatalk

žao mi je što već odlazi, mislim da nije dobio pravu priliku, istina da imamo dovoljno kvalitetnih igrača i da će mo zaradit više nego što smo potrošili na njega ali isto tako mislim da smo izgubili jednog vrlo talentiranog a u budućnosti vjerujem i velikog i kvalitetnog igrača... 

Klub je zaradio na njemu to je jasno ali isto tako je otisao kvalitetan igrac.Kad se vrati s posudbe sledeci je Marin koji ce biti prodat jer nevidim ga u ovom trenutnom klubu u kojem jedan Mata i Debruyne nemaju mjesta.U Wolsburgu ce mu biti dobro igrace redovno i imati mjesto u sastavu a njegova prodaja je najvise zbog svjestskog prvenstva pa tek onda zbog neigranja u klubu.

bas sam ga pratio prosle godine, gledo Weder maksuz, meni se De Bruyne svidio ko igrac drama, al jbg nema mjesta :(

uglavnom odsteta nije losa 20M € i vise, al ja bi vise volio da ide na posudbu, pa ako ce Mata ici na kraju sezone nek se vrati eto mu mjesta ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.