Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Kevin De Bruyne (2012-2014, 9 nastupa)

Istaknuti odgovori

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=01&dd=19&nav_id=801841

"Murinjo me je prošlog leta ubedio da ostanem iako sam imao dobre ponude Borusije Dortmund i Atletiko Madrida. Nisam napustio Čelsi zbog Svetskog prvenstva jer to bi moglo da se promeni za tri utakmice, otišao sam jer nisam više bio srećan", rekao je De Brujne.

On je dodao da je iznenađen zbog Murinjovih kritika u javnosti jer mu portugalski stručnjak nikad na treninizma nije prišao i objasnio gde greši.

"Bio sam dobar pre početka sezone, takođe u prvom meču, ali i dalje ne znam zašto sam izgubio mesto u timu posle utakmice sa Mančester Junajtedom. Šteta što je na konferenciji za medije rekao da se ne trudim na treninzima. To nije tačno. Ja sam igrač koji uvek daje 100 odsto na terenu. Takve primedbe stvorile su lošu sliku o meni", rekao je Belgijanac.

E, moj Kevine.

• Odgovori 1,2 hilj.
  • Pregledi 74,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Havertz bi i njih uspio ugušiti

• 100 asistencija u PL, od toga 99 za City i 1 za Chelsea. Šteta što ne igra odbranu, bio bi legenda Chelseaja.

• Zamisli da si tamo nekad imao KDBa i Hazarda ili sa Matom čak ili sad sa Kanteom...

Ovaj momak je bio clan prvog tima u nasih najboljih 45 minuta do sada :D

Par dana prije Kevinovog odlaska kad je već bilo evidentno da odlazi Jose je u jednom razgovoru sa Belgijskim novinarom nakon što se uredno "našminkao" u jednom baru rekao da ako Kevin postane igrač da će on pojesti svoju trenrsku diplomu. Kao da mu je Čiro mentor.

• 3 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Nekadašnji fudbaler Čelsija, a sada velika uzdanica Volfsburga, Kevin De Brujn, rekao je inostranim medijima da je postojala šansa da zaigra za Borusiju iz Dortmunda ove sezone, ali da mu Murinjo to nije dozvolio.

De Brujn je danas u izjavi za nemačke medije izneo jedan zanimljiv podatak. Naime, on je rekao kako je letos bio blizu potpisivanja ugovora sa Borusijom iz Dortmunda, ali da je taj transfer sprečio Murinjo.

„Ovo je profesionalni fudbal, uključeno je dosta novca u igru. Upravo zato se dešavaju neke čudne stvari ponekad.“, rekao je De Brujn.

Smatra se da je Murinjo bio ljut na čelnike Borusije nakon što mu nisu dozvolili da potpiše Roberta Levandovskog.

hahahahahhahahahahhahahah

• 1 mjesec kasnije...

Igral ovaj momak ? Ako igra ,kako igra  ? :D 

Igrao 15 utakmica, 1324 minuta na terenu, 2 gola i 6 asistencija + još dve utakmice i asistencija u kupu. Nisam ga gledao inače. :D

Prošle sezone je na 33 utakmice dao 10 golova uz 9 asistencija.

• 1 mjesec kasnije...

Mozda su ga pojela ocekivanja,veliki ciljevi i to sto je morao biti konstantno odlican na terenu,paklena je konkurencija u Chelsea. Ali kako god,bio je,nije se uklopio,ostao je drag i to je to.

Meni gotivan igrač skroz. 
Sinoć odlična partija i pokazao je da bi nam bio od koristi. No kod nas nikad nije odigrao na ovom nivou tako da nema se tu šta puno razmišljat, nisi zadovoljio i vozdra. 

• 3 mjeseca kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

5 golova,11 asistencija do sada za Volsburg ove sezone. Bravo mali.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.