27. mart 2015.11 god. comment_210986 Steta sto ne mogu da vidim firerovu IP adresu :)) Inace ESPN je izvor za KDB Sad ce narednih 10 dana samo da se pise o tome Jos samo cekam exploziju kad KDB zabije na sledecoj utakmici Sad bar znamo da bi se bludni sin vratio Prijavi
28. mart 2015.11 god. comment_211056 Voljan da se vrati nazad Pitanje je samo sta na sve to ima Otac da kaze Da li cemo gledati jos jednu epizodu Ala Matic Daj link Prijavi
28. mart 2015.11 god. comment_211057 Daj link ESPN, već ti je rekao. Ili ako hoćeš: http://chelseabalkan.com/index.php/201503274889/vijesti/transferi/de-bruyne-bi-razmotrio-povratak-u-chelsea.html Prijavi
28. mart 2015.11 god. comment_211066 ÄŒudno je to, kada imaÅ¡ odreÄ‘enog igraÄa kod sebe ne valja ti, Äim napusti klub i "bljesne" onda ti je dobar i želiÅ¡ ga u klubu. Ne shvatam Å¡ta to De Bruyne ima sada a nije imao kada je bio kod nas, za mene je on odliÄan igraÄ, ali ako ga sada želimo nazad onda neko mora reći zaÅ¡to je doÅ¡lo do greÅ¡ke pa je on otiÅ¡ao. On je kod nas Äak i bio u poÄetnom sastavu na poÄetku sezone i onda je se izgubio, mislim posle utakmice u kupu protiv Swindona. Prijavi
28. mart 2015.11 god. comment_211068 otiÅ¡o je zato Å¡to je sam hteo da ode niko ne kaže da ga klub želi nazad samo da bi se on vratio i Å¡ta onda,treba ponovo da ga stavi Otac na klupu,on da se pobuni kako ne jede slatkiÅ¡e,njegovi roditelji da kmeÄe kako mora da igra i ajmo sve ponovo Å¡ta je bilo,bilo je,sretno u daljem nastavku karijere Prijavi
11. maj 2015.11 god. comment_217089 Fali mu jos jedna asistencija da se izjednaci sa Zvjezdanom Misimovicem po broju asisencija u sezoni, Misimovic je imao 22 a De Bruyne ima 21 asistenciju. Prijavi
11. maj 2015.11 god. comment_217101 Sanjam da je u ponudi preko 20,5 ovaj lik. Koji los fles hjahaha Prijavi
11. maj 2015.11 god. comment_217125 Wikipedia kaze da ima 20 asistencija i da mu fali 1 da prestigne misimovica Prijavi
11. maj 2015.11 god. comment_217126 Wikipedia kaze da ima 20 asistencija i da mu fali 1 da prestigne misimovica Wikipediu moze svako uredjivati, nemoj se plaho na to oslonjati. Prijavi
11. maj 2015.11 god. comment_217179 Wikipediu moze svako uredjivati, nemoj se plaho na to oslonjati. Transfermarkt kaže da u ligi ima 10 golova i 20 asistencija. Kako sam uvijek znao da ćemo sebi muda pojest jer smo ga prodali. Prijavi
12. maj 2015.11 god. comment_217296 Transfermarkt kaže da u ligi ima 10 golova i 20 asistencija. Kako sam uvijek znao da ćemo sebi muda pojest jer smo ga prodali. Slusam ga jucer daje intervju, kaze bio sam u velikom klubu i sad sam, nakon posudbe u Werder Bremen i vracanja nazad u Englesku rekao sam Mourinhu da zelim vise igrati, napustio sam Chelsea i dosao u Wolfsburg, zasad mi ide dobro a na klubu je da misli o mojoj buducnosti, dali ostanak u Wolfsburgu ili odlazak u drugi klub. Prijavi
14. maj 2015.11 god. comment_217432 https://twitter.com/HLNinEngeland/status/598823451814731776 pouzdan kad su u pitanju igraÄi belgije Prijavi
16. maj 2015.11 god. comment_217504 Postao najbolji bundesligaški asistent svih vremena, sa 21asistencijom u sezoni. Prethodni rekord držao Misimović sa 20 asistencija. Prijavi
18. maj 2015.11 god. comment_217649 Postao glavna transfer meta Bayerna.Steta sto se nije snasao kod nas mada mislim da je njegova prodaja bila neophodna kako bi se doveli neki drugi igraci. Prijavi
23. maj 2015.11 god. comment_218256 "Planirali smo dovođenje De Bruynea. Ali nismo se uspjeli dogovoriti s Chelseajem. Oni su bili ljuti što Lewandowski nije otišao u Chelsea", rekao je Watzke. Prijavi
27. maj 2015.11 god. Autor comment_218710 Izjavio da se ne želi vratiti u Chelsea sve dok je Mourinho trener. Prijavi
27. maj 2015.11 god. comment_218715 Å teta jer da je imao viÅ¡e strpljenja mogao je danas raditi Äuda sa Cescom i Edenom, ali ako bi morao birati izmeÄ‘u njega i Mourinhoa, tata je miljama ispred Prijavi
27. maj 2015.11 god. comment_218719 samo se setim one priÄe za Terija Å¡ta sve nije morao da radi dok nije dobio priliku i onda ti dodje ovaj i kuka kako se odreko Äokoladica i gaziranih sokova a Otac mu nije dao priliku Prijavi
17. juni 2015.11 god. comment_220803 Sa telegrapha: De Bruyne claimed he was not told why Jose Mourinho allowed him to go, but club officials at Chelsea insist the reasons were clear. It is understood De Bruyne told Chelsea’s manager he was not mentally capable of having to compete on a daily basis for a place. De Bruyne [informed Jose Mourinho that he] needed to play in every game to show his best form. Mourinho told De Bruyne he would have to fight for place like the rest of Chelsea players & that is when the player asked to leave.. Ono kad neka slina ume da doda loptu pa utripuje da je bog i batina... Čuj, nije mentalno sposoban da se svakodnevno bori za svoje mesto u timu, i posle neki neutralci govore da je njegova prodaja greška. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220821 Po svemu sudeci je problem u Murinju, svi koji su kao culi od njega to da se moraju borit za mjesto u timu, odlucili su napustit klub :D Ko zna sta on pod borbom za mjesto u timu podrazumijeva, mozda da ga hvale ko ovih 11 prvotimaca :D Bane i za srpske medije svaku izjavu pocinje sa : Jose Murinjo je najbolji trener sa kojim sam radio, a posto ste pitali kako se ja osjecam ja sam veoma dobro, nego da vam kazem da je Murinjo najbolji takticar i trener. Prijavi
18. juni 2015.11 god. comment_220840 Ko zna Å¡ta se krije iza svega toga. Mourinho je naÅ¡ trener, ali ne volim Å¡to ga neki slijepo brane ovdje. Nije Mourinho cvjećka, a Äesto nije ni pravedan. Ima on svoje fiks-ideje. Portugalski je to ters (tabijat). On jeste trener za trofeje, evo u dvije godine je osvojio dva (Liga kup i liga). Ali nije mi uvijek jasan. Nije mi jasan s Mikelom, Oscarom. Postoje igraÄi kojima konstantno daje Å¡anse i prilike, a ljudi su sivilo. Onda njegova piÄkasta taktika pri rezultatu 1-0 koja nas je iskljuÄivo koÅ¡tala ispadanja iz Lige prvaka od PSG-a Onda ova priÄa s mladim igraÄima. Ne da im Å¡ansu i bok. RLC-a je pokopao. Ono se onako ne radi u javnosti, ono nije pedagoÅ¡ki. Ako je imao problema, trebao mu je reći u Äetiri oka. To je mladić koji joÅ¡ nije povezao 2 utakmice da valja u klubu. Odigrao jednu utakmicu loÅ¡ije (mlad, neiskusan) i odmah drvlje i kamenje. Koliko je utakmica Oscar odigrao loÅ¡e proÅ¡le i ove sezone? I onda opet iduću tekmu u prvih 11. Jel ikad Mou iÅ¡ta ružno rekao na njega? Mou je takav. Ovdje je sada izgleda maksimalno fora popljuvati De Bruynea, natjeÄete se u pogrdnim nadimcima. A kako je taj deÄko tako dobar i discipliniran u Wolfsburgu? Službeno najbolji igraÄ lige. Nije on takav. Jednostavno se Mourinhu nije sviÄ‘ao. To ne mora biti neki opravdan razlog. Za mene je greÅ¡ka njegova prodaja. IgraÄ je svjetske klase, traže ga svi veliki klubovi. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.