26. januar 2014.12 god. comment_160168 http://www.youtube.com/watch?v=p27EX4aS6W0 Ne znam da li ja serem ili vidim da je i njemu nekako žao što nas je napustio :( Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160184 Sjajan tekst od Mate .Bravo majstore ,sve najbolje kralju u nastavku karijere i da se okitis sa tim smradovima i po nekim trofejom :) iznenadjen covjek ,znaci da nije trazio odlazak "Iskreno, jeste iznenađujuće... Ali, moram da istaknem da sam zaista zahvalan prethodnom klubu, njegovom vlasniku, svima koji rade u klubu i navijačima. Oni su me izabrali za najboljeg igrača Čelsija prethodne dve sezone i večno ću im biti zahvalan", rekao je na promociji bivši igrač Valensije i omladinac Reala i Ovijeda. Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160188 Mata je za mene JUDA! nije se znao svojom vrhunskom kvalitetom izboriti za prvi sastav, sto je zacudujuce meni, nego je lakse podvio rep i otisao! Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160189 Objava s Nogometnih transfera na FB Prvi igrač u povijesti koji je iz Chelseaja prešao u Manchester United - Juan Mata!A kretena...http://en.wikipedia.org/wiki/Ray_Wilkins Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160211 1. luis garsia ghost goal 2. poraz u moskvi 2008 3. 1:1 sa barcelonom 2009 krađa 4. otkaz Di Matteu 5. prodaja Mate Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160268 I njega sam sanjao, ali nocas... To nije bio san vec nocna mora. Sedi u mojoj sobi na stolici, lice mu je istrunulo, izgledao je kao zombi. Iskocio sam iz kreveta, moguce je da sam i vristao. Elem, posle ovoga sam resio da razmislim malo o Mati i njegovom odnosu sa Chelsea. Nisam do sada nista govorio o njegovom transferu. Cinjenica, srce mi je slomljeno. Voleo sam ga. Ne toliko kao neki, ali ipak dosta mi je prirastao srcu. Ocekivao sam da ce biti novi Gianfranco Zola, legenda Chelsea, da ce nas usreciti jos mnogo puta, ali desilo se ono sto nikada, ma ni u ludilu nisam ocekivao. Kao sto svi znamo presao je u MU. Prvo sam negirao da ce uopste i preci tamo, lagao sam sebe. Sve cinjenice su govorile da je to TRENUTNO najbolje resenje za njega i klub. Naravno, klub je ispred svih pojedinaca, pa ni gospodin Tata Mata koji nam je pruzio puno, nije nedodirljiv. Nije se uklopio u sistem i vec se suskalo da je na izlaznim vratima, kroz koja je nazalost i izasao. Ta vest me je definitivno pogodila zestoko, zelim mu sve najbolje, zbog svega sto je pruzio nasem klubu, ali sa druge strane zelim i da propane jer je otisao u rivalski klub, tj. Gaychester Utd. Zbog svega toga sam resio da budem ravnodusan prema njemu. Ali lakse je reci, nego uraditi. Ostaje mi samo nada da ce taj isti mali carobnjak oduzeti bodove Sitiju i Arsenalu i na idirektan nacin, doneti nam bodove i ne samo to nego mozda jednog dana vrati u nas klub, sto je malo verovatno. On je simbol jedne ere. Ere u kojoj je moj klub bio najbolji(sampion) u Evropi. Sa druge strane, nasa ikona, takodje simbol jedne druge ere, ere u kojoj je Chelsea preporodjen, legendarni Jose Mourinho. Mnogi govore da ga Mourinho nije "voleo", te zato mu nije ni davao sansu. Dobro svi znamo koliko Mourinho moze da bude tvrdoglav, ali mislim da to u ovom slucaju nije tacno. To vise nije onaj stari Mourinho, sad je to novi The Happy One, koji ce, nadam se biti simbol neke nove ere Chelsea, ere u kojoj cemo biti najdominantniji klub na svetu. Tada cu biti najsrecniji. Sama pomisao na to mi izaziva jezu u kostima, jer znam da Mourinho ima neki plan i da je verovatno Juan Mata morao da ode. Ovo gledam kao na sudar dva titana, iz koga ce se, nadam se, Chelsea opet roditi, kao feniks, prelepe plave boje. Raspisao sam se dosta, mozda i rasplinuo. Morao sam da podelim sa nekim ono sto imam u dusi. Nadam se da cete me razumeti, ipak smo mi ovde svi braca na neki nacin. Plava braca. KTBFFH! Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160283 najbolji dokaz je ovo sto sam upravo procitao sto je izjavio,to samo potvrdjuje kakav je igrac i covjek,sretno u nastavku karijere,nadam se da ces postati najbolji igrac na svijetu. Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160287 E upravo zbog toga sam bio na njegovoj strani ili sam pokusavao da ga shvatim,zato sto se znalo da voli ovaj klub i da ima ogromno postovanje prema svima,sto je ljudina u svakom smislu,pogotovo u privatnom,a takve ljude mnogo cenim,slava ga nije promenila,jos je bolji postao. Necu da se vracam na to ko je kriv,ko je sta uradio da do ovoga dodje,kraj,rastali smo se. Pozeleo sam mu srecu u daljoj karijeri jer sam ga smatrao ljudinom,gospodinom,dzentlmenom,a vidim i da nisam pogresio sto dokazuje poslednji njegov blog upucen plavcima. Svaka ti cast Mata,srecno jos jednom u daljoj karijeri,otisao si nazalost ali to je fudbal i to je zivot. Umesto da ga mrzimo,treba da zna da ce ostati upamcen u srcima plavaca zauvek,nije dugo igrao,ali je dosta ucinio za ovaj klub. Trebalo bi da dobije aplauz kada dodje na Bridge i da pokazemo klasu,a ne kao Manchesterovi navijaci da palimo dresove i da ga psujemo,posto ovaj covek to nije zasluzio,ni najmanje. Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160304 Gledam sad utakmicu protiv Stokea i nakako mi srce prazno, sve čekam da u sredini pojavi mala sitna desetka i da se svojom magičnom ljevicom uputi sjajan pas prema naprijed, da proigra Etoa, da odigra dupli sa Hazardom.... ali nema ga a sunce idalje sija ali ništo u meni pada i pada. Baš se nekako zbedirah. Jednostavno nije isto sa njim i bez njega ali jbg to je fudbal. Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160339 Ja mislim da nikada vise plavaca nece gledati Manchester nego sad protiv Cardifa kad bude Mata debitovao :D Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160382 Toliko o Mati, neki tamo Azijat stidljivo u razini pupka i kurca držao transparent napisan doma flomasterom. A u 10. minuti cijeli stadion pjevao ''Jose Mourinho'' ako ste primjetili. Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160413 Pa neka su mu pjevali, rođendan mu je, klub ide u odličnom smjeru, a Mata je tu godinama i nije napravio status legende, on je samo još jedan igrač u povijesti Chelsea... Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160419 A Mata će sigurno biti izglasan za legendu... Jer je bio jedan od ključnih u osvajanju LP i EL.. A kad je Robben mogao, i on će sigurno. Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160432 Zanimljivo http://www.theguardian.com/football/blog/2014/jan/26/chelsea-manchester-united-juan-mata-transfer Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160451 A Mata će sigurno biti izglasan za legendu... Jer je bio jedan od ključnih u osvajanju LP i EL.. A kad je Robben mogao, i on će sigurno. Ne treba nam Mata za legendu, a pogotovo ne Robben, da je osvojio 10 trofeja u 2 i pol godine on nije legenda, onda status legende vise nece predstavljati nista, legenda je cast, legende ostaju u klubovima dugi niz godina, a ne 2-3 godine Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160466 Legenda kluba ne postajes tako,treba googlat i naci znacenje rijeci "legenda"pa onda doci i nesto tako izjavit. Pomjesane su mi emocije,ovo sigurno nije njegov nazadak u karijeri koliko god mi to zeljeli priznati ili ne,ali treba biti iskren i reci da je on ovde bio donji,kako god,ja podrzavam njegovu odluku,Mourinho nikad nije bio omiljen kod mene,koliko god on donosio ovom timu,mislim da sva krivnja ide na njega. Najgore od svega su ovi komentari GGMU navijaca ,provokaciski na sta nemas sta odgovori,toliko su nas izjebali za Rooneya a ovako su nam uzeli poslije Hazarda najbolje igraca,tuzno ... Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160490 Mata nije legenda kluba, niti će ikad biti. Zna se tko su legende, senatori Terry i Lampard + Drogba i Cech. Eto toliko. Ne znam čime je Mata zadužio Chelsea da bi bio legenda. Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160504 To da li Mata moze da bude legenda ili ne,u to necu da ulazim...doneo je puno,ali proveo je malo kod nas,on je negde izmedju... Samo mi nije jasno kako je Robben legenda kluba...koliko se secam,ako se dobro secam, ovde se stavljaju legende po principu kako stoje na oficijalnom sajtu,tako da mi na to puno ne uticemo... Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160506 Haha Robben legenda :D. Ni blizu. To bi bilo ko da bi rekao da je Kalou legenda. Naravno, ima još starijih igrača koji su legende, da ne zaboravim jel. Nego kud baš dobije Unitedovu sedmicu, toliko mi se ogadilo to da ne znam. Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160516 :D Juan Mata will take over MUFC "legend" Anderson's number 8 jersey http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2014/Jan/juan-mata-shirt-number-is-revealed.aspx Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.