27. januar 2014.12 god. comment_160643 Ne cini ti se, lik je navijac Uniteda. Svaki post pokazuje da malo popljuje celsi a digne untied. Kao prvo gdje je rekao" Moyes nije glup kao mou" Drugo kako konstantno pise da su nas zajebali za rooneya pravo. Trece dosao popljuvat shawa te veli kako mu smrdi da je rekao da navija za nekoga, tj kako nevjeruje u to. Jok eto moja baba usla na njegov twitter i pisala. Inace nick mu sam govori sve ,dosao da "Kara na nos". Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160644 Haha bio je i jedan Arsenalovac pisao prikriveno ako se sjecate dok ga nismo raskrinkali da sam prizna da navija za njih. E sad ne znam jel ovdje isti slucaj, ali simptomaticno kako god. :DGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160645 ma nije vidim on pise, a vi mu odgovarate :D doso da sere :P edit: bas na ovom jednom drugom forumu, evo citam ovo Da se ne lazemo navijacima Chelsea je mrznja prema Unitedu jaca nego ljubav prema Chelsea,provjerio sam to na Chelse balkan itd . =)) =)) Prijavi
27. januar 2014.12 god. comment_160652 http://www.youtube.com/watch?v=sZnRP_AcBi4 Uh, kakva igracina. Sretno !! Prijavi
28. januar 2014.12 god. comment_160676 teško je točno definirat što je legenda kluba, po onom kriteriju po kojem je robben legenda (a on spada u službene legende po službenoj stranici kluba) po tome je sigurno i mata, po meni ipak nije. mata je vrhunski igrač koji je puno toga napravio i donio klubu i uvjek će ostat u klubskoj povjesti zapisan no status legende je nešto više, 2.5 godine u klubu je ipak premalo... Prijavi
28. januar 2014.12 god. comment_160679 Vala kakav mata i legenda. Prije su druga vremena bila ovo sad bi bila glupost mati dati legendu. Nece ni Ashley Cole mozda biti legenda a 20x vise zasluzuje to nego Mata npr Prijavi
28. januar 2014.12 god. comment_160688 pomogao je dosta, ali legenda nikakoa i smjesne su mi nase legende, neko ce za 30 godina misliti da je robben pruzio klubu isto kao drogbada bi bio legenda moras provestio dio karijere u tom klubu, pruziti sve od sebe tom klubu, pomoci mu kad je najtezesamo jos fali da se prozove torres legendom onda moze sve ici u tri lijepeSent from my GT-I9001 using Tapatalk Prijavi
28. januar 2014.12 god. comment_160692 Svake godine se otvara glasanje i biraju se po dvije nove legende ako se ne varam. Je li moguće da oni Torresoljupci izglasaju Torresa za legendu? Prijavi
28. januar 2014.12 god. comment_160698 Je li moguće da oni Torresoljupci izglasaju Torresa za legendu? Ne, jer ga Chelsea nikada neće predložiti. Prijavi
28. januar 2014.12 god. comment_160715 Koliko je United zagorio govori činjenica da im od prve minute igra pojačanje koje je kod nas zadnjih mjesec dana presjedio na klupi. Ne sjećam se kad je kod nas debitant zaigrao od prve minute. Prijavi
28. januar 2014.12 god. comment_160718 Koliko je United zagorio govori činjenica da im od prve minute igra pojačanje koje je kod nas zadnjih mjesec dana presjedio na klupi. Mene više začudjuje činjenica koliko neki navijači Chelsea sad pljuju po čovjeku koji to ničim nije zaslužio i koji je otišao iz kluba samo zato što je takoreći istjeran od strane Mourinha. Ja gledam ovaj izlazak igrača na teren na Old Traffordu i plače mi se, majke mi... :(( :(( A sad mi se plače još i više kad vidim da se ta ljudina veseli golu s ovim šljamom i smećem u crvenom... :(( :(( Prijavi
28. januar 2014.12 god. comment_160750 Ono sto sam ja video,a malo sam gledao,kao da nije znao gde ce na terenu,,,ponavljam malo sam gledao... Prijavi
28. januar 2014.12 god. comment_160751 Ja gledao isto tako do 20. minute nekad... Leta po terenu ko muha bez glave. Prijavi
28. januar 2014.12 god. comment_160753 koliko ja vidin na rezultatia mata je asistira iako je ono daleko od asista Prijavi
28. januar 2014.12 god. comment_160757 Možemo mi pričati šta hoćemo, Mata je upisao u debiju asistenciju. Prijavi
28. januar 2014.12 god. comment_160758 Možemo mi pričati šta hoćemo, Mata je upisao u debiju asistenciju. Kod nas je upisao gol, i to nakon što je ušao sa klupe. Bitch please. Prijavi
28. januar 2014.12 god. comment_160761 Iskreno ja ne znam kako ste očekivali da će se snaći nakon 3 treninga sa novom momčad? Najgore od svega u ovom transferu je to što je ovo okidač i za ostale igrače da dođu, umjesto da smo pustili da United propada i da bude manje privlačan za ostale igrače ovako je privlačniji. Još plus Rooney će potpisati novi ugovor što zbog Mate što zbog para. Prijavi
28. januar 2014.12 god. comment_160767 Ono je qrac a ne asistencija. Imao je neku prosjecnu utakmicu. Vidi se da mu treba igre da bi uhvatio formu. Inace dodijelila mu MUTV nagradu za igraca utakmice, oj boze. Prijavi
29. januar 2014.12 god. comment_160773 Kljucni faktor je Lš,Mata ko Mata,da nisu pljunuli na njega pljunuli bi na nekog drugog a i to mi je bila malo kako to englezi zovu panic buy,veliki je to rizik bio,da od Čelzija kupuju igrača krajem januara pa nek je i Mata sedeo sa govnima u nogavicama. Od kad je Ferguson otišo junajted deluje blago retardirano,Mojes daje neke desne izjave,uveliko ga prozivaju za transfer Feleinija,pored njega kritike trpe i neki drugi ljudi iz vrha kluba a sky je pre neki dan objavio da je Junajted prvi put posle pun kurac godina ispao iz top 4 kluba po zaradi,možda je Mata trenutno zamazao oči djavolima ali ako zagrebete malo ispod površine naćićet tu dosta prljavštine koju je za sobom ostavio Ferguson. Čeka Mojesa težak posao,mislim da čak najbolji igrač Čelzija dve godine zaredom stiže prekasno,morao je mojke ranije da reaguje Prijavi
29. januar 2014.12 god. comment_160775 Prema MUTV-u večeras. Kažu fenomenalna asistencija iz voleja. Prijavi
29. januar 2014.12 god. comment_160805 Bravo tata Mata ,debi sa asistencijom . Sledeci mec dvije asistencije da imas :D Prijavi
29. januar 2014.12 god. comment_160816 http://www.youtube.com/watch?v=riBCX72MGik Pogledajte samo te asistencije! Magija! Prijavi
29. januar 2014.12 god. comment_160819 Sada ce se svaki Matin kontakt s loptom uvelicavati u zutilu jer igra za Utd. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.