Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ne cini ti se, lik je navijac Uniteda. Svaki post pokazuje da malo popljuje celsi a digne untied.

Kao prvo gdje je rekao" Moyes nije glup kao mou"

Drugo kako konstantno pise da su nas zajebali za rooneya pravo.

Trece dosao popljuvat shawa te veli kako mu smrdi da je rekao da navija za nekoga, tj kako nevjeruje u to.

Jok eto moja baba usla na njegov twitter i pisala.

Inace nick mu sam govori sve ,dosao da "Kara na nos".

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Haha bio je i jedan Arsenalovac pisao prikriveno ako se sjecate dok ga nismo raskrinkali da sam prizna da navija za njih. E sad ne znam jel ovdje isti slucaj, ali simptomaticno kako god. :D

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

ma nije vidim on pise, a vi mu odgovarate :D

doso da sere :P

edit:

bas na ovom jednom drugom forumu, evo citam ovo

Da se ne lazemo navijacima Chelsea je mrznja prema Unitedu jaca nego ljubav prema Chelsea,provjerio sam to na Chelse balkan itd . 

=))  =))

teško je točno definirat što je legenda kluba, po onom kriteriju po kojem je robben legenda (a on spada u službene legende po službenoj stranici kluba) po tome je sigurno i mata, po meni ipak nije. mata je vrhunski igrač koji je puno toga napravio i donio klubu i uvjek će ostat u klubskoj povjesti zapisan no status legende je nešto više, 2.5 godine u klubu je ipak premalo...

Vala kakav mata i legenda. Prije su druga vremena bila ovo sad bi bila glupost mati dati legendu. Nece ni Ashley Cole mozda biti legenda a 20x vise zasluzuje to nego Mata npr

pomogao je dosta, ali legenda nikako

a i smjesne su mi nase legende, neko ce za 30 godina misliti da je robben pruzio klubu isto kao drogba

da bi bio legenda moras provestio dio karijere u tom klubu, pruziti sve od sebe tom klubu, pomoci mu kad je najteze

samo jos fali da se prozove torres legendom onda moze sve ici u tri lijepe

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

Koliko je United zagorio govori činjenica da im od prve minute igra pojačanje koje je kod nas zadnjih mjesec dana presjedio na klupi.

Mene više začudjuje činjenica koliko neki navijači Chelsea sad pljuju po čovjeku koji to ničim nije zaslužio i koji je otišao iz kluba samo zato što je takoreći istjeran od strane Mourinha. 

Ja gledam ovaj izlazak igrača na teren na Old Traffordu i plače mi se, majke mi...  :((  :((

A sad mi se plače još i više kad vidim da se ta ljudina veseli golu s ovim šljamom i smećem u crvenom...  :((  :((  

Ono sto sam ja video,a malo sam gledao,kao da nije znao gde ce na terenu,,,ponavljam malo sam gledao... 

Iskreno ja ne znam kako ste očekivali da će se snaći nakon 3 treninga sa novom momčad?

Najgore od svega u ovom transferu je to što je ovo okidač i za ostale igrače da dođu, umjesto da smo pustili da United propada i da bude manje privlačan za ostale igrače ovako je privlačniji. Još plus Rooney će potpisati novi ugovor što zbog Mate što zbog para.

Ono je qrac a ne asistencija. Imao je neku prosjecnu utakmicu. Vidi se da mu treba igre da bi uhvatio formu.

Inace dodijelila mu MUTV nagradu za igraca utakmice, oj boze.

Kljucni faktor je Lš,Mata ko Mata,da nisu pljunuli na njega pljunuli bi na nekog drugog a i to mi je bila malo kako to englezi zovu panic buy,veliki je to rizik bio,da od Čelzija kupuju igrača krajem januara pa nek je i Mata sedeo sa govnima u nogavicama.

Od kad je Ferguson otišo junajted deluje blago retardirano,Mojes daje neke desne izjave,uveliko ga prozivaju za transfer Feleinija,pored njega kritike trpe i neki drugi ljudi iz vrha kluba a sky je pre neki dan objavio da je Junajted prvi put posle pun kurac godina ispao iz top 4 kluba po zaradi,možda je Mata trenutno zamazao oči djavolima ali ako zagrebete malo ispod površine naćićet tu dosta prljavštine koju je za sobom ostavio Ferguson.

Čeka Mojesa težak posao,mislim da čak najbolji igrač Čelzija dve godine zaredom stiže prekasno,morao je mojke ranije da reaguje

Bravo tata Mata ,debi sa asistencijom . Sledeci mec dvije asistencije da imas :D 

Sada ce se svaki Matin kontakt s loptom uvelicavati u zutilu jer igra za Utd.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.