Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

nek se Mata napusi kurcine

toliko

vas Spaha

šteta šta ovaj forum ima samo like, a ne i dislike...

@Chester, mislim da ce se mnogi radio sjećati Mate, ne znam ko bi mogao zaboraviti sve te lijepe trenutke koje nam je priuštio, mnoštvo asistencija i prelijepih golova kao i blogove koje smo rado čitali. Jedan je Mata ali on vise nije nas igrač ali zbog njegove ostavštine mi ga moramo poštovati a ne kao Spaha . :p :p Spaha, povuci ovo sto si napisao. Izvini se. :p Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Poštujte ga, kao što je i on vas poštovao.
Danas se zahvaljuje navijačima na podršci, ne zna kako bi bez njih, sutra je sretan jer ide u najveći klub na svijetu.
Poštovao bi ga da je ostao bar do ljeta, a ne odustao na prvoj zapreci, bar zbog navijača koji su ga toliko podržavali.
Za mene je on obični beskičmenjak koji se trudi bit dobar sa svima, a obično ko je dobar sa svima nije dobar s nikim.

Poštujte ga, kao što je i on vas poštovao.
Danas se zahvaljuje navijačima na podršci, ne zna kako bi bez njih, sutra je sretan jer ide u najveći klub na svijetu.
Poštovao bi ga da je ostao bar do ljeta, a ne odustao na prvoj zapreci, bar zbog navijača koji su ga toliko podržavali.
Za mene je on obični beskičmenjak koji se trudi bit dobar sa svima, a obično ko je dobar sa svima nije dobar s nikim.

Slazem se u potpunosti. 
Ovim odlaskom se nije promjenilo moje misljenje o njemu kao igracu,ali kao covjeku jeste.Glupo bi bilo poricati njegov talenat,vec dvije godine nam je bio najbolji.
Kada je Mata otisao,sjetila sam se navijaca Arsenala,kako je njima bilo kad su odlazili Anelka,Cole,Persa.Veliki igraci presli su u klub,u koji,bar mislim,da im ni na kraj pameti nije bio.Nasa situacija sa Matom nije ista,al' i ne odudara mnogo.A i sve je nekako bilo brzo a i nismo palili dresove,pisali grozote i strahote (sem Spahe i ekipe).Ljudi su vise pljuvali po Murinju.Cini mi se da je u intervjuu za MUTV rekao kako je veoma srecan sto je dosao i da je MU najbolji klub na svijetu sve sa navijacima (mozda nije ovim rijecima,ne sjecam se bas,cula sam te gluposti samo jednom),sto znaci da je zelio da ode i prije,mozda je samo cekao trenutak da prevrne ocima.Razocarala sam se u njega jer se nije ni potrudio da 'ustane sa klupe',da se bori za prvi tim.Ne sjecam se da je Azpi bio u boljoj situaciji od Mate...tako je lako i brzo odustao,a nas navijace ko sisa.I pustite pricu da se ne uklapa u 'Murinjovu igru',nije htio!
Ali dobro,njegova stvar,njegova veca plata,volimo Celzi a ne Matu.I nismo izvukli deblji kraj,kao sto mnogi kazu cim kiksamo.Imamo Azara,Vilijana,Sirlea,Oskara...tako da,sve u svemu,ova prodaja Mate i nije tako losa,stavise vrlo dobra!!! Ziveo nama nas Celsi,a Mati sve najbolje na sredini tabele!  :smile: 

evo ispustio sam sad jednu suzu, bas mi je zao sto je mata otisao, fakat

dosadilo mi je vise citati kao neki zale za igracem koji je ovde bio dvije godine, bio je, pomogao je dosta klubu i hvala mu na tome

danas zeli postati legenda chelsea, a sutra jedva docekao da ode u united

evo ispustio sam sad jednu suzu, bas mi je zao sto je mata otisao, fakat

dosadilo mi je vise citati kao neki zale za igracem koji je ovde bio dvije godine, bio je, pomogao je dosta klubu i hvala mu na tome

danas zeli postati legenda chelsea, a sutra jedva docekao da ode u united

Vjerujem da ti je i iz sise izašla jedna mala kap mlijeka.

Njegovo srce je ispunjeno. Konačno je ostvario svoj san da zaigra u klubu ciji je fan. Zelim mu svu srecu i odlicnu karijeru. Ne smijemo zaboravit protekle dvije godine u kojima nas je silno razveseljavao 

Kažu

3 utakmice,3 asistencije....lepo i isto toliko bodova je uzeo Manchester.

Slaba ti matematika ovih dana :D

fulham bod, cardiff tri boda. = 4

Jel cardiff kad je young zabio golcinu? Mrsko mi provjeravat :D

MOTD pundits critisising Mata's back tracking and defending.

no-shit-sherlock-2.jpg

Današnja asistencija je zapravo trebalo da bude šut na gol, ali se Van Persi našao na pravom mestu i smestio loptu u mrežu.

Slaba ti matematika ovih dana :D

fulham bod, cardiff tri boda. = 4

Jel cardiff kad je young zabio golcinu? Mrsko mi provjeravat :D

Haahah ovo je bilo zezanje za 3 boda :D trol fudbal level pocetnik :D

Što se Mate tiče ja sam potpuno ravnodušan,svejedno mi je da kako će igrati u Unitedu..

Nema potrebe da mi pišemo na njegovoj temi nakon naše dobre utakmice ili nakon loše utakmice Uniteda,mi nastavljamo svoj put a on svoj.

Jeste da nije bilo fino od njega što je prešao u United ali on je već naša prošlost,iz Chelsea su odlazile mnogo veće čike od Mate.

Na kraju krajeva ne navijam ja za Matu i na bilo kog drugog igrača ja navijam za CHELSEA.

Sto Huan Mata nije tamo medju legendam nego ovde u bivsim igracima....Covek je namestio Drogbi gol za produzetke u funalu LS i pobednosni gol Ivanovicu u LE. za mnoge navijace Celzija on ce uvek biti LEGENDA!

Sto Huan Mata nije tamo medju legendam nego ovde u bivsim igracima....Covek je namestio Drogbi gol za produzetke u funalu LS i pobednosni gol Ivanovicu u LE. za mnoge navijace Celzija on ce uvek biti LEGENDA!

Dječak, ne pravi se pametan ne određuješ ti ko će biti legenda, postoji procedura za izglasavanje legendi.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.