24. januar 2014.12 god. comment_159760 Mislim da nema potrebe pljuvati Matu,niti to raditi na sluzbenoj FB stranici,pisati kako je tele i kako je ne znam ni ja sta...ok je da pisete sa privatnih profila,a mislim da ne bi trebali sa sluzbenog. Pogotovo nema potrebe da se onakvi naslovi stavljaju "Nemojte da neko pljuje"... ljudi uozbiljite se,nismo deca od 12,13 godina,ako je ono sluzbena stranica,budite profesionalni. Uzmimo ovako primer,Mata je bio nezadovoljan zato sto nije dobijao minutazu i sto nije igrao i sto je slabo igrao tokom cele prve polusezone,stigla je ponuda od Uniteda,debela ponuda,Mata je otisao da bi igrao,kada vec ovde ne igra,nije bilo drugih ponuda,Chelsea je zaradio i to je to.. Mislim da stvarno nema potrebe niko da vredja ni Matu,ni Mourinha. Rastali se prijateljski i to je to Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159761 Zamolio bih one koji misle da je Mata svemu kriv i koji ga sada pljuju da prestanu pratiti nogomet i da uče pravila badmintona. Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159765 Pa jest tele, kud će u najvećeg rivala. Da mu je i malo stalo do kluba rekao bi da neće u United i da će čekati drugu ponudu. A usput se potruditi da popravi igru i dobije pokoju minutu u nastavku sezone. Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159766 Pa jest tele, kud će u najvećeg rivala. Da mu je i malo stalo do kluba rekao bi da neće u United i da će čekati drugu ponudu. A usput se potruditi da popravi igru i dobije pokoju minutu u nastavku sezone. Šta je sa tobom??? Da je ljudima u klubu, odnosno Mourinhu, stalo do njega onda bi igrao, a nebi neke glupe fraze koristio kao danas na presici. Čuj nije ga htio uvoditi jer vodimo. Dobije pokoju minutu??? Pa nije on KDB, Moses, Bertrand da dobiva koju minutu. Da ga Mou nije htio prodati u MUFC stopirao bi on transfer, neboj se. Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159767 Ok,to je tvoje razmisljanje,mozda revolt,mozda povredjen ego,mozda nije dobio potvrdu da ce dobiti vise minuta u Chelsea,sta znamo sta se zapravo desilo. Govorim ti za fb stranicu,ako ste oficijalna stranica i ako ste jedna od najboljih na fb sa Balkana sa sve portalom,forumom i svime,a jeste najbolji,onda tako i postavljajte vesti,pa onda sa svojih profila ga pljujte...odbijate ljude sa stranice, koji bi mozda preko stranice dosli na forum,stice se utisak da je ono neka divlja stranica,koja samo provocira ljude i pise sta god pozeli i sta god mu padne na pamet.. Ne kazem ti ja ovo iz lose namere,vasa je stranica,radite kako mislite da je najbolje. PS. Zahvali se Mati,doveo je bar 10 ljudi na forum :P Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159769 Kako ljudi promjene misljenje za sekundu. Jucer Bog danas qrac. Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159770 Šta je sa tobom??? Da je ljudima u klubu, odnosno Mourinhu, stalo do njega onda bi igrao, a nebi neke glupe fraze koristio kao danas na presici. Čuj nije ga htio uvoditi jer vodimo. Dobije pokoju minutu??? Pa nije on KDB, Moses, Bertrand da dobiva koju minutu. Da ga Mou nije htio prodati u MUFC stopirao bi on transfer, neboj se. Pa šta hoće? I veći od njega su sjedili na klupi pa nisu srali. Šta je trebao Terry uraditi kad je Rafa preuzeo klub? Šta je trebao Cesar uraditi u prvih 15-20 utakmica? Dokazao je svoju ljubav Unitedu automatskim prihvatanjem transfera. Mogao je barem izaći u javnost i reći nešto tipa: Volim Chelsea, ali moram imati minutažu pred SP i zato idem. Ali, ne, jedva je dočekao da neko pošalje ponudu da ide. Dao nam je mnogo, ali smo mi njemu dali više. Nema veze, ko ga jebe, uzeli smo dobre pare za njega. Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159771 Kako ljudi promjene misljenje za sekundu. Jucer Bog danas qrac. Ništa gore od Mate, jučer se kleo u naš klub, danas potpisuje za United. Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159783 Ništa gore od Mate, jučer se kleo u naš klub, danas potpisuje za United. Ja bih uradio isto na njegovom mjestu. Biti svjestan kakav si kvalitet, a znati da priliku nećeš dobiti čak iako ostaneš i da umjesto Oscara u igru ulazi Mikel. Hm, pametno je odlučio, a mi možemo žaliti. Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159786 Zalit cemo za njim siguran sam, ne toliko ove sezone koliko sljedecih par. Ne mogu da vjerujem da se rastajemo sa najvecim gospodinom pored lamparda. Tesko ce biti gledati ga u crvenomSent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159790 Nije lijepo vidjeti da pojedini kritikuju i krive Matu, nazivajući ga svakakvim pogrdnim imenima. Ako se već vode tom retorikom, zašto ne pljuju i RAY WILKINSA? Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159791 Potpuno druga vremena, okolnosti i situacija. Uostalom, Ray je uvijek bio i ostao Chelseajevac.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159798 BREAKING: Manchester United Officially Complete Club Record Move for Chelsea's Juan Mata. Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159799 Glasajte na anketi na vrhu teme! Ako nemate opciju glasanja, prvo kliknite na 'Obriši moj glas' pa onda glasajte! Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159802 Dovoljno je vidjeti razliku na njegovoj i Essienovoj temi, a Ess je još i manje prilika dobijao ove sezone. Jednostavno, za mene je Mata prošlost, ne interesuje me više i ovo je moj zadnji post na tu temu. Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159803 Mou je koristio Essiena u Realu zna o kakvom se igracu radi a Mata je bio nas najbolji igrac. Tu je razlika ako cemo o tom dobijanju prilika. Nego relo kod mene nigdje ne pise "obrisi glas" (moguce da nisam nasao) Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159808 http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2014/Jan/manchester-united-agree-deal-to-sign-juan-mata.aspx?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_campaign=ManUtdSent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159810 Sretno Mata u novom klubu,nadam da ces dobiti poziv za svjetsko prvenstvo. Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159813 Dovoljno je vidjeti razliku na njegovoj i Essienovoj temi, a Ess je još i manje prilika dobijao ove sezone. Jednostavno, za mene je Mata prošlost, ne interesuje me više i ovo je moj zadnji post na tu temu. To je sam dokaz koliko si istinski volio ovog igrača i koliko ti se sviđao. Drugim riječima razočaran si, ljut, jer velika ljubav je prešla u mržnju koju još uvijek sebi ne možeš priznati. Kao npr. da te djevojka ostvari bez obrazloženja. Praviš se ravnodušan, a gori u tebi jer je ljubav bila velika da se na ovaj način završi. Izdrži brate. Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159816 To je sam dokaz koliko si istinski volio ovog igrača i koliko ti se sviđao. Drugim riječima razočaran si, ljut, jer velika ljubav je prešla u mržnju koju još uvijek sebi ne možeš priznati. Kao npr. da te djevojka ostvari bez obrazloženja. Praviš se ravnodušan, a gori u tebi jer je ljubav bila velika da se na ovaj način završi. Izdrži brate. Haha, sve je to tačno, osim zadnjeg dijela. Nisam nikad ni pokušao negirati da mi je bio prirastao srcu, ali na isti taj način sam ohladio od njega, ili barem postepeno to činim. Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159820 Haha, sve je to tačno, osim zadnjeg dijela. Nisam nikad ni pokušao negirati da mi je bio prirastao srcu, ali na isti taj način sam ohladio od njega, ili barem postepeno to činim. Eto vidiš, rekao si da ti je ono zadnji post u ovoj temi, pa si ipak napisao još jedan :D/ Ma razumijem te u potpunosti, znam ja da ste ti reLo bili Matini najveći pobornici, tako razumijem i vaše reakcije sada. Neka, navijački je to. I ljudski naravno. Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159848 http://www.chelseafc.com/news-article/article/3636933/title/mata-transfer-agreed Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.