24. maj 2021.5 god. comment_315537 Ono Å¡to mi je jako žao je koliko se jako malo cijeni i koliko smo brzo zaboravili ovog majstora i sve Å¡to je uradio kod nas. Sjetite se samo od momenta njegovog dolaska imao je isti impact kao Bruno na United, samo Å¡to pored toga nije folirant, padaviÄar i smećar, nego je ljudina. PriÄa se o Drogbi i finalu, tituli LÅ ali niko ne priÄa o tome da je Mata iznio ekipu tu sezonu te da je on nosio uvijek ekipu dok god je bio tu, naravno dok nije otjeran od strane Mourinha. Poslije toga dolazi Eden, onda se priÄa o njemu kao nosiocu ekipe ali o Mati niko niÅ¡ta. Nikada ga United nije znao iskoristiti Å¡to mi je i drago ali opet mi je žao Å¡to nije ostao makar joÅ¡ 3 sezone kod nas vjerujem da bi mnogo viÅ¡e pokazao od Oscara i kuraca... Prijavi
24. maj 2021.5 god. comment_315551 Prelazak mate u united mi je jedan od najtezih trenutaka kao navijacu celzija bio. Oci suze kad se sjetim onih helikoptera. Mata sletio u manchester nesto tak je bilo a sve sam se nadao da su novinarske patke Prijavi
24. maj 2021.5 god. comment_315552 Sjećam se kad je tek doÅ¡ao. Rekao sam: "Jesmo loÅ¡i, doÄ‘e ovaj Mata iz Valencije i odmah najbolji igraÄ." Prijavi
24. maj 2021.5 god. comment_315555 Bitno da je ovim kurÄevim facebook i instagram navijaÄima Willian igraÄina, legenda i najbolje desno krilo kluba u zadnjih 15 godina. Mater im maloumnu jebem Prijavi
24. maj 2021.5 god. comment_315579 Jedan od transfera koji mi je najteže pao, jebem ti život Mata grijao klupu, a Oscar mu svaku igrao. Kad sam vidio da prelazi United 7 dana sam u žalosti bio. Prijavi
25. maj 2021.5 god. comment_315603 U to vrijeme je bilo ko ce ici, Mata ili Oscar. Mata je opao u formi, a Oscar se bio podigao bas. I nakon sto je Mata otisao, Oscar je pao kurcu za uši. Prijavi
25. maj 2021.5 god. comment_315604 Tad se Oscar forsirao jako, nmg se tacno sjetiti, ali mislim da su Oscar, Ramires i Willian bili glavni. To je onaj tip trenera koji obozavaju bezlicne igrace koji ispunjavaju ono sto im kazes, nema veze sto su ti igraci realno gledano cist prosjek. Ramires je imao dobrih poteza, ali ono pred kraj, sjecam se da je svima zivce cupao. Prijavi
25. maj 2021.5 god. comment_315605 Sto je najgore, ja sam vjerovo Murinju ko slijepac psu kada se tek vratio. Jesam naivan i glup bio mati moja mila. Jebo majku kakve nam je lik otjero sve igrace, i dan danas ne mogu da vjerujem. Ta njegova titula u drugom mandatu, je nesto najgore sto se desilo Chelseau. Pravi primjer Pirove pobjede. Prijavi
25. maj 2021.5 god. comment_315607 Otjerao je Matu jer "skuplja noge u duelu" ili tako neki izgovor. Ne igra odbranu i sl. Velika greÅ¡ka, ali se ne spominje tako Äesto jer u Unitedu nije igrao ni približno dobro kao kod nas. Samo je na poÄetku bio dobar. Prijavi
25. maj 2021.5 god. comment_315609 U to vrijeme je bilo ko ce ici, Mata ili Oscar. Mata je opao u formi, a Oscar se bio podigao bas. I nakon sto je Mata otisao, Oscar je pao kurcu za uši. Mata kod Murinja nije igrao do kup utakmice sa Arsenalom nekad krajem godine i tad je zabio gol desnicom. Nije on pao u formi neg je ovaj debil ispo. Prijavi
25. maj 2021.5 god. comment_315613 Sto je najgore, ja sam vjerovo Murinju ko slijepac psu kada se tek vratio. Jesam naivan i glup bio mati moja mila. Jebo majku kakve nam je lik otjero sve igrace, i dan danas ne mogu da vjerujem. Ta njegova titula u drugom mandatu, je nesto najgore sto se desilo Chelseau. Pravi primjer Pirove pobjede. Jebi ga, svaka titula je bitna. Poslije te titule doÅ¡la je oÄajna sezona pa onda Konte sa joÅ¡ jednom titulom... Å ta je bilo bilo je, kod dosta trenera uvijek neki igraÄ zavrÅ¡i kao žrtva, kod Moua je to baÅ¡ izraženo i kod Pepa bez obzira na kvalitet Prijavi
11. novembar 2021.4 god. comment_320919 JoÅ¡ uvijek drži rekord po broju asistencija u sezoni u svim takmiÄenjima u 21. stoljeću - 35 u sezoni 2012/13. Samo mali podsjetnik kakva je bio igraÄina kod nas. Kasni sa povratkom u Å paniju već 3-4 godine. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.