Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ono što mi je jako žao je koliko se jako malo cijeni i koliko smo brzo zaboravili ovog majstora i sve što je uradio kod nas.

Sjetite se samo od momenta njegovog dolaska imao je isti impact kao Bruno na United, samo što pored toga nije folirant, padavičar i smećar, nego je ljudina.

Priča se o Drogbi i finalu, tituli LŠ ali niko ne priča o tome da je Mata iznio ekipu tu sezonu te da je on nosio uvijek ekipu dok god je bio tu, naravno dok nije otjeran od strane Mourinha. Poslije toga dolazi Eden, onda se priča o njemu kao nosiocu ekipe ali o Mati niko ništa.

Nikada ga United nije znao iskoristiti što mi je i drago ali opet mi je žao što nije ostao makar još 3 sezone kod nas vjerujem da bi mnogo više pokazao od Oscara i kuraca...

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,5 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Prelazak mate u united mi je jedan od najtezih trenutaka kao navijacu celzija bio. Oci suze kad se sjetim onih helikoptera. Mata sletio u manchester nesto tak je bilo a sve sam se nadao da su novinarske patke

Jedan od transfera koji mi je najteže pao, jebem ti život Mata grijao klupu, a Oscar mu svaku igrao. Kad sam vidio da prelazi United 7 dana sam u žalosti bio.

U to vrijeme je bilo ko ce ici, Mata ili Oscar.

Mata je opao u formi, a Oscar se bio podigao bas. I nakon sto je Mata otisao, Oscar je pao kurcu za uši.

Tad se Oscar forsirao jako, nmg se tacno sjetiti, ali mislim da su Oscar, Ramires i Willian bili glavni. To je onaj tip trenera koji obozavaju bezlicne igrace koji ispunjavaju ono sto im kazes, nema veze sto su ti igraci realno gledano cist prosjek.

Ramires je imao dobrih poteza, ali ono pred kraj, sjecam se da je svima zivce cupao.

Sto je najgore, ja sam vjerovo Murinju ko slijepac psu kada se tek vratio. Jesam naivan i glup bio mati moja mila.

Jebo majku kakve nam je lik otjero sve igrace, i dan danas ne mogu da vjerujem. 

Ta njegova titula u drugom mandatu, je nesto najgore sto se desilo Chelseau. Pravi primjer Pirove pobjede.

U to vrijeme je bilo ko ce ici, Mata ili Oscar.

Mata je opao u formi, a Oscar se bio podigao bas. I nakon sto je Mata otisao, Oscar je pao kurcu za uši.

Mata kod Murinja nije igrao do kup utakmice sa Arsenalom nekad krajem godine i tad je zabio gol desnicom. Nije on pao u formi neg je ovaj debil ispo.

Sto je najgore, ja sam vjerovo Murinju ko slijepac psu kada se tek vratio. Jesam naivan i glup bio mati moja mila.

Jebo majku kakve nam je lik otjero sve igrace, i dan danas ne mogu da vjerujem. 

Ta njegova titula u drugom mandatu, je nesto najgore sto se desilo Chelseau. Pravi primjer Pirove pobjede.

Jebi ga, svaka titula je bitna. Poslije te titule došla je očajna sezona pa onda Konte sa još jednom titulom...

Šta je bilo bilo je, kod dosta trenera uvijek neki igrač završi kao žrtva, kod Moua je to baš izraženo i kod Pepa bez obzira na kvalitet

• 5 mjeseci kasnije...
  • 7 mjeseci kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.