Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Haha Robben legenda :D. Ni blizu. To bi bilo ko da bi rekao da je Kalou legenda.

Naravno, ima još starijih igrača koji su legende, da ne zaboravim jel.

Nego kud baš dobije Unitedovu sedmicu, toliko mi se ogadilo to da ne znam.

Otvori malo na službenom sajtu dio 'Legende kluba' pa ćeš vidjeti ko su sve legende. Upravo je tu Robben, a bit će i Mata garantujem ti. Svake godine se otvara glasanje i biraju se po dvije nove legende ako se ne varam. Drugo je što ti misliš da nije legenda, a sasvim treće što je on zvanična legenda kluba (Robben).

Samo Torres da ne bude nikad legenda pa moze i Hilario :D

Vjerovatno zbog "pritiska" nije uzeo 7-icu. 
Zna se sta je bilo sa Valenciom koji je uzeo sedmice.Nosio je sezonu i bio los , onda je uzeo drugi broj.Sada je jos gori! :P

Evo vec se nagadja da nije uzeo 7 zato sto se cuva za nekog taj broj i jel mozete da pretpostavite koga? Marco-Reus.jpg

Imam prijatelja u Dortmundu,kaze da je bilo sanse da ce otic Reus kod njih i sad ali da je nekako Klopp to odbio,na ljeto ce ga sigurno uzeti,mozda Kagawa i pare mozda samo pare,ali ako i Reus dodje bice to paklena ekipa ,sigurno ce dovesti i veznog Carrick i ovi su prelosi.

Carrick Kross

Mata    Rooney  Reus

Van Persie

Da se ne lazemo prosetat ce se ligom ako uzmu ova dva igraca,nedaj Boze

Imam prijatelja u Dortmundu,kaze da je bilo sanse da ce otic Reus kod njih i sad ali da je nekako Klopp to odbio,na ljeto ce ga sigurno uzeti,mozda Kagawa i pare mozda samo pare,ali ako i Reus dodje bice to paklena ekipa ,sigurno ce dovesti i veznog Carrick i ovi su prelosi.

Carrick Kross

Mata    Rooney  Reus

Van Persie

Van Persija otpiši slobodno, taj što je igro igro je.

Dzaba sve ako moyes se ne pokaze pravim takticarem. I real svake godine sve velike zvijezde uzima al lp-a nigdje a tako je i sa ligom, nigdje. Dok je mourinha ne sikiram se mnogo. Imamo budzet a bit cemo i uigraniji od njih

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Van Persija otpiši slobodno, taj što je igro igro je.

Necu nikog da otpisem i da gledam navijacki,ja gledam na stvari kako jesu a on im se oporavio uz to shvatices da ce imati na klupi Januzaja,Nanija,Welbecka,Fellainija ,mene je strah ako dovedu ove igrace ,jer mene nasa igra ni malo ne raduje igramo prelos nogomet.

Necu nikog da otpisem i da gledam navijacki,ja gledam na stvari kako jesu a on im se oporavio uz to shvatices da ce imati na klupi Januzaja,Nanija,Welbecka,Fellainija ,mene je strah ako dovedu ove igrace ,jer mene nasa igra ni malo ne raduje igramo prelos nogomet.

Sve i da dovedu te igrače City ima 5 puta bolji sastav. Toliko od mene.

Carrick Kross
Mata Rooney Reus
Van Persie

kojom ce se ligom prosetat? Šta je tebi s glavom?

Nema šanse da dovedu i Krosa i Reusa, vidite dva novinska naslova i odma mislite da je stvar riješena. Ma daj molim te, ko bi išao tako kad zna da će mu mentor biti David Moyes.

Nema ako dovedu beka ,Reusa i veznog,oni imaju najaci sastav. Znam da mrzimo svi taj klub ali budimo objektivni. Oni imaju pola sezone povriedjene Rooneya,Nanija,Carricka,Van Persia ,da su zdravi svi bili ,bili bi oni blizu nama i Cityu.

I kad su bili tu igra im je bila nula. Mi bi imali matica i ramiresa oni fellainia i kroosa :lol: hazard > reus.

kojom ce se ligom prosetat? Šta je tebi s glavom?

Oni su u plusu mnogo novca,imaju mnogo novca za pojacanja,citao sam clanak gdje stvarno mogu potrosit i do 150miliona ,vidis koliko daju na plate,Mata ima duplo veci platu nego kod nas,Rooney ce dobiti  300k sedmicno . Oni vise nisu kao kod Fergusona,idu da ulazu i prave tim,FabionAnderson vec otisli,otice Evra,Vidic,Rio .

Slazem se Hazard>>>Reus ali Rooney,Persi,Mata .Njima je problem vezni red,ako rijese taj problem i beka oni idu na sva 4trofeja bez problema.

Inace je moyes majstor.
Sta to fali oscaru ili willianu? Pored toga odbrana im nije najsvjetlija. Pozicioniranje nikakvo

Ja govorim o narednoj sezoni,valjda ljudi znaju gdje im skripi kao sto zna i Mou pa popravlja stvari,dovest ce jos 4sigurno dobra igraca i popunit te rupe gdje skripi,pa prosle godine su se prosetali ligom sa istim sastavom .

Prvo Fergie je ih vodio tada a drugo ove godine 3x teza liga. City dobio boljeg trenera, mi dobili  trenera (obe ekipe se pojacale). Arsenal preporodjen, liverpool takodje.

Everton vrlo opasna ekipa, tottenham se jebeno pojacao prodajom bejla al nikako da se ugiraju, sklope tim.

Razlika Nebo-zemlja

Ma kakva titula,ako budu igrali Ligu Sampiona sledece sezone da se udaraju u dupe.

Hazard, Willian, Oscar, Schurrle i Salah.

Vrhunski igrači, samo ovaj Salah dok se uklopi, inače može trčati ko´ konj.

Reus jeste dobar ali i on bi se dobro namučio da ustali početno mjesto u sastavu, pored Williana i Oscara da ne pričam za Hazarda.

Sljedeće godine možemo biti samo bolji, jer ćemo dovesti jednog vrhunskog napadača i poboljšati vezni red.

Ovaj Carananos se odmah prepao (da ne kažem ukakio) dok nešto novinari napišu za Manchester. :p

Da je tako kako pišu novirani mi bi do sada imali i Hulka i Falcaoa.

Chelsea TV tribute to Mata.

http://www.dailymotion.com/video/x1acd9x_chelsea-tv-s-tribute-to-juan-mata_sport

Da još komentarišem to o legendama.

Mata je ostao premalo u klubu (2,5 godine) da bi dobio status legende ali je postigao mnogo više od mnogih legendi ovog kluba.

Za samo dvije godine je uradio i stekao ono što neki nisu ni za mnogo više godina provedenih u klubu.

Ne znam da li bih volio da ga izglasaju za legendu ili ne. 

Ali sigurno da je ostavio neizbrisiv trag i jedinstven pečat u Čelsiju.

Takvo nešto mnogima nije uspjelo.

Svi su ga voljeli, bio je Zola našeg vremena.

Siguran sam da će njegovo ime ostati u arhivi i sjećanju ove generacije bio legenda ili ne...

Carananos, on 27 Jan 2014 - 18:34, said:

Carrick Kross
Mata    Rooney  Reus
         Van Persie

Oni su u plusu mnogo novca,imaju mnogo novca za pojacanja,citao sam clanak gdje stvarno mogu potrosit i do 150miliona ,vidis koliko daju na plate,Mata ima duplo veci platu nego kod nas,Rooney ce dobiti  300k sedmicno . Oni vise nisu kao kod Fergusona,idu da ulazu i prave tim,FabionAnderson vec otisli,otice Evra,Vidic,Rio .

Slazem se Hazard>>>Reus ali Rooney,Persi,Mata .Njima je problem vezni red,ako rijese taj problem i beka oni idu na sva 4trofeja bez problema.

jel samo do mene jer kad sam ja ove postove cito imo sam osjecaj da ih pise navijac Man Utda :rolleyes:  :blink:

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.