Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

Dječak, ne pravi se pametan ne određuješ ti ko će biti legenda, postoji procedura za izglasavanje legendi.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Vecina navijaca Celzija iz Engleske smatraju Matu Legendom,za kratak perdiod je mnogo dao.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Legenda da bi bio ne moras samo oscajati titule, vec ostati i boriti se za klub i svoju poziciju u timu, a ne prvom prilikom kad je stigla prva ponuda pobjeze i to u Unitedu

Kao zalio se sto je igrao krilo u Chelsea a ne smeta mu sto sad u uniteda igra lijevo i jos kaze kako je vrlo zadovoljan i da mu je drago sto je u klubu kao united

Sent from my Lumia 1020 using Tapatalk

Legenda da bi bio ne moras samo oscajati titule, vec ostati i boriti se za klub i svoju poziciju u timu, a ne prvom prilikom kad je stigla prva ponuda pobjeze i to u Unitedu

Kao zalio se sto je igrao krilo u Chelsea a ne smeta mu sto sad u uniteda igra lijevo i jos kaze kako je vrlo zadovoljan i da mu je drago sto je u klubu kao united

Sent from my Lumia 1020 using Tapatalk

A ti nebi otišao u klub čiji si veliki fan i u kojem imaš zagarantiranu poziciju u prvih 11?

I hvala Mati na svemu, ali da budeš Legenda kluba moraš dat puno više za klub. Chelsea kapom i šapom dijeli te titule i to igračima koji to nisu zaslužili ma kolko to teško bilo za prihvatit.

Istinske legende mogu bit samo oni igrači koji su svoju cijelu ili večinu karijere posvetili klubu, a ne 2 ili 3 sezone kao primjer Robben. Jer je nezahvalno stavljat u isti koš igrače koji su imali po 50-100 nastupa za klub s igračima koji su imali po 200-300 pa i više nastupa za taj isti klub.

Ti stvarno vjerujes hrvatskim portalima? Hej ba, sjetili se ljudi da im je Mata prije 5-6 godina rekao da navija za United.

Ne mogu garantirat da je to istina, ali me uopce nebi iznenadilo da on to potvrdi. Kao prilog tome ide i ta cinjenica da je otišao u United ćim mu se pružila prilika ;)

Ne vjerujem ni sekunde. Da su prijie izjavili nego li je bilo sigurno da ce Mata u United mozda bi i povjerovao ovako suplja prica.

Svakim danom sve vise pada u mojim ocima.Ako je jedan Malouda koji je tolko uradio mogao ostati u klubu i ispostovati do kraja kako onda Mata sme otici posle samo losih 6 meseci i onda govoriti kako je dosao u velik klub mozda i najveci na svetu.

Za mene je pozitivno to sto je cutao i dan danas ne govori nista lose o Celziju,a ovaj jedva ceka neku priliku da nahvali svoj novi klub.

Malouda je igračina velika, nemoj lošu riječ da čujem o njemu.

tocno to puno je da klubu... Meni osta drag ka igrac

Za mene je pozitivno to sto je cutao i dan danas ne govori nista lose o Celziju,a ovaj jedva ceka neku priliku da nahvali svoj novi klub.

A kad se to Mata požalio ili rekao lošu riječ o našem klubu ? Ne vidim ništa loše u hvaljenju svog novog kluba, ne znam šta si ti očekivao da će reći ..

• 3 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.