13. februar 2014.12 god. comment_163443 Dječak, ne pravi se pametan ne određuješ ti ko će biti legenda, postoji procedura za izglasavanje legendi. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Vecina navijaca Celzija iz Engleske smatraju Matu Legendom,za kratak perdiod je mnogo dao. Prijavi
14. februar 2014.12 god. comment_163574 Legenda da bi bio ne moras samo oscajati titule, vec ostati i boriti se za klub i svoju poziciju u timu, a ne prvom prilikom kad je stigla prva ponuda pobjeze i to u UniteduKao zalio se sto je igrao krilo u Chelsea a ne smeta mu sto sad u uniteda igra lijevo i jos kaze kako je vrlo zadovoljan i da mu je drago sto je u klubu kao unitedSent from my Lumia 1020 using Tapatalk Prijavi
14. februar 2014.12 god. comment_163576 Legenda da bi bio ne moras samo oscajati titule, vec ostati i boriti se za klub i svoju poziciju u timu, a ne prvom prilikom kad je stigla prva ponuda pobjeze i to u Unitedu Kao zalio se sto je igrao krilo u Chelsea a ne smeta mu sto sad u uniteda igra lijevo i jos kaze kako je vrlo zadovoljan i da mu je drago sto je u klubu kao united Sent from my Lumia 1020 using Tapatalk A ti nebi otišao u klub čiji si veliki fan i u kojem imaš zagarantiranu poziciju u prvih 11? I hvala Mati na svemu, ali da budeš Legenda kluba moraš dat puno više za klub. Chelsea kapom i šapom dijeli te titule i to igračima koji to nisu zaslužili ma kolko to teško bilo za prihvatit. Istinske legende mogu bit samo oni igrači koji su svoju cijelu ili večinu karijere posvetili klubu, a ne 2 ili 3 sezone kao primjer Robben. Jer je nezahvalno stavljat u isti koš igrače koji su imali po 50-100 nastupa za klub s igračima koji su imali po 200-300 pa i više nastupa za taj isti klub. Prijavi
14. februar 2014.12 god. comment_163580 Ti stvarno vjerujes hrvatskim portalima? Hej ba, sjetili se ljudi da im je Mata prije 5-6 godina rekao da navija za United. Prijavi
14. februar 2014.12 god. comment_163582 Ti stvarno vjerujes hrvatskim portalima? Hej ba, sjetili se ljudi da im je Mata prije 5-6 godina rekao da navija za United. Ne mogu garantirat da je to istina, ali me uopce nebi iznenadilo da on to potvrdi. Kao prilog tome ide i ta cinjenica da je otišao u United ćim mu se pružila prilika ;) Prijavi
14. februar 2014.12 god. comment_163583 Ne vjerujem ni sekunde. Da su prijie izjavili nego li je bilo sigurno da ce Mata u United mozda bi i povjerovao ovako suplja prica. Prijavi
17. februar 2014.12 god. comment_164124 a jesu se napušili haha koja suprotnost na slici, najveći svih vremena i govno klasično do njega Prijavi
17. februar 2014.12 god. comment_164177 koja suprotnost na slici, najveći svih vremena i govno klasično do njega Niti je Maradona najveći svih vremena niti je mata govno fail weed nisi se dovoljno naduvao za ovaj post za razliku od mene :D Prijavi
18. februar 2014.12 god. comment_164269 Svakim danom sve vise pada u mojim ocima.Ako je jedan Malouda koji je tolko uradio mogao ostati u klubu i ispostovati do kraja kako onda Mata sme otici posle samo losih 6 meseci i onda govoriti kako je dosao u velik klub mozda i najveci na svetu. Prijavi
18. februar 2014.12 god. comment_164296 Realno, Malouda je ispao pička i samo zbog para je ostao...Ne znam kako to možeš vidjeti kao nešto pozitivno. Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164405 Za mene je pozitivno to sto je cutao i dan danas ne govori nista lose o Celziju,a ovaj jedva ceka neku priliku da nahvali svoj novi klub. Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164442 Malouda je igračina velika, nemoj lošu riječ da čujem o njemu. Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164446 Malouda je igračina velika, nemoj lošu riječ da čujem o njemu.tocno to puno je da klubu... Meni osta drag ka igrac Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164467 Za mene je pozitivno to sto je cutao i dan danas ne govori nista lose o Celziju,a ovaj jedva ceka neku priliku da nahvali svoj novi klub. A kad se to Mata požalio ili rekao lošu riječ o našem klubu ? Ne vidim ništa loše u hvaljenju svog novog kluba, ne znam šta si ti očekivao da će reći .. Prijavi
21. februar 2014.12 god. comment_164666 Da li vama Mata na mome avataru liči na Rooneya @-) meni baca i na ovog ispod :D Prijavi
28. februar 2014.12 god. comment_165935 Idiot :D http://www.goal.com/en-gb/news/4961/international-football/2014/02/28/4652272/mata-axed-from-spain-squad-for-italy-clash Hoće na Svjetsko... Hoće na moj kurac. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.