Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

Možeš mislit asistencije! 
Ne znam šta uopće pišete u ovu temu, iskreno jebe mi se i za United i za Matu, došao i otišao, ni prvi ni zadnji, takvi me zanimaju samo dok su u klubu

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Ko kad bi sad City ili arsenal prodali silvu i ozila

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Pa nama nije bio glavni igrac jer je sjedio na klupi :D No igraju ovi kreativci sto ne mogu West Hemu iz 50 suteva da metnu :D 

Do neki dan mi je bija najbolji ili sigurno medju tri u ekipi a sad kad je otisa je totalno nebitan bar meni...

Treba li i nakon ove utakmice na Etihadu nekome objašnjavati zašto je skoro sve važnije utakmice presjedio na klupi u ovom sistemu ?

Realno da je igrao večeras umjesto Ramiresa dobili bi s još većom razlikom.

A nekome nikada neće doći u glavu.

De se ti brate divi ''lavu'' Ramiresu, pusti maestra, ionako više nije u našem klubu. Neka mu je sretno u ManU, ja sam ga već lagano počeo preboljevati.

Lako ce ga bit prebolit sa ova dva pacijenta hazarda i williana plus sad dolazak matica koji je spojia obranu i vezni red u jednu kompaktnu cjelinu....

Dobro sad, pustite Matu.. Ne kontam šta se sad ima pisati na ovoj temi, kakve on veze ima sa utakmicom protiv Citya? Ajde piši tamo na Ivanovićevoj i Azpilicuetinoj temi

znao sam da će mo prvu utakmicu koje odigramo dobro i pobjedimo odmah se nać oni koji idu pisat na matinoj temi.. tužno...

Matu zaboravio vec odavno. A kao sto rece Neville u analizi, bojim se da ni Silva ne bi igrao u Mouovom timu zbog toga sto igra samo u jednom pravcu. 

Za razliku od nekih ovdje, ja Matu nikad neću zaboraviti i uvijek će mi bit jedan od najdražih igrača koji su igrali u ovom klubu . 

U 2 protekle sezone dao je više nego neki koji su tu puno više od njega. Uvijek je bio skroman, zračio je nekom dobrotom i stvarno se moglo vidjeti da je volio ovaj klub. Šteta što je otišao ali Mou pravi stroj od naše ekipe i žao mi je što njega nema u planu .

U prve 2 utakmice nije pokazao svoj pun potencijal, ali ima vremena mora se on još naviknuti .

Asistencija protiv Stoke-a za RvP-a je bila odlična .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.