Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Poslušaj konferenciju i meni je neizmjerno žao ali to što kažeš je jedonstavno glupo, rekao je fino čovjek ide zato što je stigla prava ponuda za njega i zato što želi da ide a Chelsea ne želim da ga zadržava ako več želi otići jer to ne bi bilo korektno prema njemu što je poruka Manchesteru vezano za Rooneya.

da je murinjo htio da je mata sretan stavio bi ga kad su vodili 3 0 protiv manchestera  i tako jos u par navrata.. murinho je vrstan govornik i manipulator masama. to je njegov cilj bio otpocetka ali sta je tu je. idemo dalje. mati sretno u manchesteru ali samo da uvijek budu minimalno jedo mjesto iza nas.

Ovo dnevnik kasni samo se zbog Salaha sačekao još jedan dan.

Moj zadnji komentar vezano za Matin odlazak biće jedan Joseov citat sa presice "He was good for Chelsea and Chelsea was good for him".

A Mata namerno odlazi u rivala iz sujete kako bi pokazao da je klub pogrešio, verovatno će da likuje ako bude dao gol.

Još jednom, pre nego što tema ode u bivše, da mu poželim sve najgore. U fudbalskom smislu.

Samo teški IDIOT može prodati Matu i dovesti Salaha.

Mada bi na Matinom mjestu i ja otišao te mu želim svu moguću sreću, srce mi se para jer je otišao u klub koji mrzim iz dna duše...  =((

Otišao je, igrači dolaze i odlaze, ako je istina da je izjavio da mu je oduvijek bio san igrati za SCUM, onda i neka je otisao!
Idi Mata ko te jebe, možemo i bez tebe!
KTBFFH!

Otišao je, igrači dolaze i odlaze, ako je istina da je izjavio da mu je oduvijek bio san igrati za SCUM, onda i neka je otisao!
Idi Mata ko te jebe, možemo i bez tebe!
KTBFFH!

Gdje bi 24sata slagao. Istina 100%

Samo teški IDIOT može prodati Matu i dovesti Salaha.

Mada bi na Matinom mjestu i ja otišao te mu želim svu moguću sreću, srce mi se para jer je otišao u klub koji mrzim iz dna duše...  =((

Kad Legenda kao Gandalf kaze svoje ostali mogu da cute i pokriju se svojim usima :D 

Nažalost mislio sam da će se pridružiti legendama ispod,

Kako stoje stvari postoji sasvim realna šansa da se već na ljeto te sve legende "pridruže" Mati... izvan plave svlačionice...  :-SS

http://www.youtube.com/watch?v=4MqTzTbYTnU

Juan%2BMata%2BFC%2BBayern%2BMuenchen%2Bv

Jbt jest mi zao. Ipak nek mu je sa srecom, ne mogu ovom covjeku nista lose pozeljet. Budi najbolji igrac Uniteda samo da nikad ne budete bolji od plavaca

Zao mi je sto covjek nije imao dostojan oprostaj ,a zasluzio je da odu plavci iz citavog svijeta da ga pozdrave 

Pellegrini on Mata's move to United: "I do not think a player should be allowed to go from one club to another in the same league in January."

Trebalo je organizovati neki oprostajni mec, slazem se. Revijalni mec "Mata i prijatelji" recimo. Jer ipak je on bio u klubu dvije i po godine.

Azar ne valja da mijenja broj ,10 -ku dat Blackmanu :D 

Once a blue, now a red

In our hearts you're dead

Zbogom Juane, želim ti da zauvijek gledaš u leđa mom voljenom klubu. Prosuo si sve što si imao s navijačima u Londonu, a vrijeme najbolje liječi rane. Klub je pokazao veličinu, tako što je nezadovoljnom i nesretnom igraču dozvolio da ode pa čak i u velike rivale. I kako Jose kaže:  This club is a special club and this club cares about people. This club is very respectful of the players and especially players who brought history to the club. Juan is one of these.'

CHELSEA FOREVER !

edit: Moramo dati šansu ljudima da na neki način se promijene i pokušaju ispraviti svoje greške iz prošlosti, tu ciljam na onakav otkaz Robbieju, pa možda i Rayu Wilkinsu prije toga, te dovođenje FSW-a

Chelsea ce uvijek zauzimati posebno mjesto u Matinom srcu. Stamford Bridge je mjesto gdje je osvojio mnoge trofeje a Plavci su mu uvijek pruzali beskrajnu ljubav i podrsku. Tako ce vjerujem i ostati. Mozda Mata vise nece biti jedan od nas ali to je fudbal, to je dio zivota. Mata je stekao veliku popularnost u Chelseau i zahvaljuci klubu postao je veliki igrac i osvojio mnostvo trofeja.

Niti sam ljut na Matu niti na Mourinha, jer siguran sam, sutra cemo imati drugog miljenika...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

adis je sve rekao lepo i korektno,bez vredjanja ikoga i potpuno se slazem sa svime ovim. Srecno Mati u novom klubu. 

Eto, zašto osobno NIKAD ne kupujem dresove s prezimenima igrača...  [-(

pa sta fali i ako imas dres s prezimenom

nadam se da nece Mata srati kad ode u United, kako je to veliki klub, ili kako je veci od Chelsea, kako mu je prelijepo i te slicne fore, kao kod Sturridgea sad u Liverpoolu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.