Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Mata je više playmaker, slično Silvi u Cityu. On je nešto što nikad nismo imali i što trebamo čuvati. 

rijec je o Mati :D 

ovo stavljanje njega u legende ekipe, nekakve ideje o oprostajnim tekama na koje sam dobro oplako ja nemogu da vjerujem da pisete =))

pa jebote 2 godine je bio tu ne 20 pa da ide, ko da niko nikad iz kluba nije otiso :rolleyes:

Ipak je tuzno sto je otisao,Drogba nas je makar pripremio za odlazak,a ovaj kao grom iz vedra neba samo su pocele novine pisati i sutra Mourinho potvrdjuje i cao.

Vratim se kuci i odem na njegovu temu da vidim sta se izdesavalo,mada sam nacuo da je potvrdjeno,trazim "Mata" u prvom timu,nema ga,rekoh nemoguce da niko nista nije pisao na njegovoj temi i onda skontam da je medju bivsim igracima. Onda ona realnost,mislim ajde igraci idu i dolaze,ali bas mi je bilo nekako tesko  i sada mi je kada je zvanicno to zavrseno tek sam skontao da Mata nije vise sa nama,sve se brzo odigralo i to je jos gore. Ali ajde... 

Mata hvala ti za sve golove,asistencije,lepe poteze i za sve cime si nas obradovao prethodne 2 i po godine. Srecno u nastavku karijere,neka te povrede zaobilaze i nadam se da ces izboriti to svetsko. Lose mu ne zelim,jer je covek sto smo videli 100x i na terenu i van njega,nije pokvaren,nije iskvaren,nije djubre od coveka i zato mu sve najbolje zelim. 

Pozz Mata do sledeceg susreta na Trafordu ili Bridgeu. 

Koliko mi je krivo sto nas je napustio. Jako cenim ovog igraca, i kao fudbalera i kao osobu. Zao mi je, da ove godine nije Svetsko prvenstvo sigurno bi ostao i cekao sansu. Siguran sam da je za njega bilo mesto u prvoj postavi, ali dobro, ko zna zasto je dobro sto je otisao. Ne mrzim ga, mozda nije morao da ide bas u Manchester, ali moguce da je presudila njegova zelja da nastavi da igra u najjacoj ligi na svetu. Srecno majstore!

Mater jebo i on i Giggs

Manchester United confirmed they had agreed a deal to sign Juan Mata from Chelsea, pending an agreement of terms and passing of medical.

One of the first players he’ll be seeking out is Ryan Giggs, who he revealed he admired back in 2011.

“He’s actually one of the best wingers that there has been and are around right now,” he said. “I pay more attention to him because he plays in the same position I do. He’s an incredibly impressive player in his tackling, in his dribbling and in his general style.”

Bilo mi je nenormalno krivo u početku, pa sve do jučer, al kad sam vidio da je on ustvari tražio da pređe u to stoku, za mene je postao i on isto to.  Imao je on opcija da ide gdje god hoće, siguran sam. Al ne, on baš u ono smeće od kluba.

Hvala za sve, ali razočarao me je opasno. Nikad ga ja više neću toliko gotivit, nikad. 

Nama pare, njemu šuge, ok. Doviđenja prijatno. 

Kako je samo mudro i iskusno to Mou odradio, kaze jedini uslov je da ga pusti u MU jeste da sam zatrazi transfer i da kaze da on zeli da ide iz kluba, da skine sa sebe eventualni gnjev navijaca. 

Kako god, njemu srecno u MU, neka uspije izboriti mjesto na SP-u. Dalje mu nista ne mogu pozeljeti, situacija je takva, nikoga nije red kriviti tako da ni ja necu.

Chelsea 'till the end  :sal:

Prije ovog avatara mi bio De Bruyne. Kad sam uvidio da prelazi stavim Matu.. Sad ne smijem da stavim Edena a Torresa ne mogu da nosim.. teske muke

Prije ovog avatara mi bio De Bruyne. Kad sam uvidio da prelazi stavim Matu.. Sad ne smijem da stavim Edena a Torresa ne mogu da nosim.. teske muke

Ma stavljaj Torresa :D

Juan Mata in 2013: "I want to become a Chelsea legend. I see guys like Lampard, Terry, Zola...I want to be remembered like them"

[spoiler]tumblr_mcomw1Umr11qiry05o1_500.gif[/spoiler]

Drogba nas je makar pripremio za odlazak,a ovaj kao grom iz vedra neba samo su pocele novine pisati i sutra Mourinho potvrdjuje i cao.

Ovo se dalo naslutiti već prije 2-3 mjeseca. Otpisan je on u Chelseau istog dana kad je Willian potpisao ugovor. I ćorav je mogao vidjeti da Mata nije bio Mourinhu po ćefu i da ga je Mou *ebao u zdrav mozak iz dana u dan.

Mogu ljudi sad pljuvati po Mati do besvijesti, ali JEDINI i ISKLJUČIVI KRIVAC za njegov odlazak je Mourinho.

Ako budemo osvajali trofeje ova odluka će se moći "oprostiti" i "prežaliti", ali kako god ispalo na kraju osobno smatram da je ovo najveća pogreška struke(i debilne uprave kluba) u ovom stoljeću.

Mou ga je se htio rijesiti siguran sam. Ono prodaje slamu na presici.

Kad ga upita dal je Mata zelio napustiti razmisljao je kako da sastavi recenicu.

Hes happy to go.  Sad i da nije, mata ne moze demantovati zbog Unitedovih navijaca.

Da je htio ici zna se da bi Mou rekao YES ko iz pi-cke. Dao je Mati do znanja da ne racuna na njega zato je ovaj i osao, na nasu zalost.

Al hajde, idemo dalje. Valjda necemo morati zaliti mnogo.

btw

gxwRG9F.jpg

Soxx care jel samo ti pises sa ovog profila? :D 

Malo mrzis Matu,malo mu oprastas,malo ti je zao sto je otisao,malo ti je drago jer neces da gledas izdajnika :D :D :D 

Mislim da sam tako nesto primetio kod tebe,samo kod tebe :D ili te ovo bas pogodilo ili ne znam sta je :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.