23. januar 2014.12 god. comment_159531 Ne neki su utuvili sebi u glavu da su oni Bogom dati i da je njihovo mišljenje uvijek ispravno. Ako zavrsi u unitedu sto je skoro pa sigurno ja mu vala ne zelim sve najbolje. Nek propadne i on i klub. Nije nista protic mate nego sto manje kvalitete rivalima = nama bolje Sent from my HTC One V using Tapatalk Svaka ti čast, to isto kao da mi kažeš dabogda slomio nogu ali ništa to protiv tebe već to ja onako ne sviđa mi se klub za koji igraš, pa odakle ti ta logika samo me zanima Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159534 Nigdje nisam povrede/boledt spomenuo. Svaki igrac uniteda(il drugih rivala) nek ima sto slabiju karijeru(kvalitetu) i ja sam zadovoljan. Necu navijat za Matu da razvaljuje sve redom pa i chelsea.Sent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159536 Mati zelim sve najbolje u bilo koji klub da ode,da postane najbolji igrac na svijetu,nije on kriv sto su kod nas u upravi blesavi i niko nezna raditi svoj posao kako treba,umjesto da se dovode kvalitetna pojacanja na pojedine pozicije kako bi se klub mogao boriti za sto vise trofeja ove sezone a oni prodaju najbolje igrace. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159560 Nigdje nisam povrede/boledt spomenuo. Svaki igrac uniteda(il drugih rivala) nek ima sto slabiju karijeru(kvalitetu) i ja sam zadovoljan. Necu navijat za Matu da razvaljuje sve redom pa i chelsea. Sent from my HTC One V using Tapatalk Povreda, loša igra, karijera isti kurac... Znači ako je otišao iz našeg kluba nakon što smo ga olako pustili i zaboravili šta je uradio za nas odma ko ga jebe a nekada smo ga dizali u nebesa... Sve si rekao u redu je... Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159563 Jedno je bolest drugo je kvalitet. Uglavnom hvala mu sto je ucinio za Chelsea a u Unitedu vala sto manje asistencija i golova. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159589 Manchester United : Juan Mata has passed his medical on Thursday afternoon contrary to what reports are saying . Everything is done. He will have his 1st United training Tomorrow! Nije se uklopio, jbg... Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159599 SRETNO MAJSTORE http://www.youtube.com/watch?v=Xhhr-jZ7ukU Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159628 http://www1.skysports.com/football/news/11668/9130326/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159634 http://www.youtube.com/watch?v=bnkb-cB3ux4&hd=1 =(( Gledaj LJUDINE kod situacije sa Walkerom!! Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159639 Sve cekam jutro,jer ovo izgleda kao ruzan san bas ne zelim da nas napusti.Kako bih voleo da Mou odrzi pres konferenciju i kaze da je sve bila glupost i da su novinari opet napumpali pricu,ali posle ovakvog dana cisto sumnjam. Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159644 Bio si Božiji dar,oduvijek mog'o si da,nas digneš do neba . :'( Sretno u nastavku karijere(pri tom mislim na repku Španije),u Manchesteru budi dobar ali uvijek ispod nas. Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159656 Juan Mata's transfer is in doubt after Mata failed blood test.Doctors say Mata's blood is''BLUE'' Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159681 Nada postoji da ce ostat ali sta ce dobiti on sa tim a i Chelsea ? Nece igrati ili ce igrati minimalno sto za ovakvog igraca je mizerno . Citam da ima press u pola 2,sta ce biti ne mogu ni predvidjeti ali cudno je ovo sve,ako su ga prodali vec bi trebao biti u Manchesteru . Citam kod njih vijesti da ce bit jos pojacanja do kraja roka,sigurno ova sezona je za njih gotova ali sta cemo dalje,to je stroj,to je veliki klub,saznanje da su im veci dio sezone odsutni Van Persie i Rooney pa reci cu i Nani,dovodi do ovog rezulatat,spominje se i Gundogan kao i Coentrao sa ovom trojicom oni su najozbiljniji kandidat za titulu sl.sezone,Rooney ce produzit ugovor djaba se mi nadamo da nece i da ce se pridruzit nama . Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159688 hmmmm .... Ovo ce sada podici veliku buru.. Engleski mediji pišu da je Juan Mata novi igrač Manchester Uniteda. Prvak će ga Chelseaju platiti 45 milijuna eura, Španjolac bi danas tijekom dana trebao doći na liječnički pregled na Old Trafford. Mata je apsolutna zvijezda ovog prijelaznog roka pa sam se prisjetio jedne zgodne anegdote sa Španjolcem. Bilo je to 12. listopada 2010. godine. Mlada je Španjolska reprezentacija u Varaždinu pobijedila Hrvatsku 3-0. Rakitić je ostao bez zuba. Pred svlačionicom sam čekao Raketu, ali i španjolske zvijezde – Matu i Krkića. Bio je tu i jedan španjolski novinar koji je s Matom i Krkićem dogovorio ekskluzivni razgovor. Ideja mu je bila da ovaj dvojac najavi derbi između Barcelone i Valencije koji se nekoliko dana kasnije igrao na Nou Campu. Mata je izašao iz svlačionice, a novinar je iz svoje torbe izvadio crveni dres i dao ga Juanu Mati koji ga je ubacio u svoju torbu. Učinilo mi se da je to dres Erica Cantone iz Manchester Uniteda, ali želio sam sve provjeriti kod Juana. Vidio sam da ste u torbu stavili dres. Je li to dres Manchester Uniteda, upitao sam Španjolca. Mata se nasmijao i odgovorio: - Da, to je Unitedov dres. Njihov sam veliki navijač. U to je vrijeme španjolski veznjak briljirao u Valenciji, bio je jedan od najboljih mladih veznjaka u Europi. - Želja mi je da jednog zaigram na Old Traffordu – dodao je Mata. Iz njegovih sam riječi vidio koliko mu je United doista drag. I tada se nadao dolasku među “crvene vragoveâ€. Iduće ljeto ispunio mu se dio želje. Otišao je na Otok, ali u Chelsea, a sad će mu se ispuniti i drugi dio želje, onaj najveći. Mata će postati igrač Manchester Uniteda. Ne sumnjam da će Cantonin dres biti s njim. Već je tada rekao kako mu je to jedna od najdražih stvari. Od Mate u Unitedu očekuju velike stvari u dresu voljenog kluba. Za početak pomoć u izlasku iz velike krize i očajne forme. index.hr/Antonio Bevanda Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159689 Ma kakvi oni. Nakon 4 godine se sjetili da Mata navija za United i da se nada prelasku.Vjerovatno navijac Uniteda neki pisao Znamo svi da Mata nikad nebi osao da je igrao :D Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159690 Chelsea ce uvijek zauzimati posebno mjesto u Matinom srcu. Stamford Bridge je mjesto gdje je osvojio mnoge trofeje a Plavci su mu uvijek pruzali beskrajnu ljubav i podrsku. Tako ce vjerujem i ostati. Mozda Mata vise nece biti jedan od nas ali to je fudbal, to je dio zivota. Mata je stekao veliku popularnost u Chelseau i zahvaljuci klubu postao je veliki igrac i osvojio mnostvo trofeja.Niti sam ljut na Matu niti na Mourinha, jer siguran sam, sutra cemo imati drugog miljenika...Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159693 Ljut sam i ogorčen, najviše na Mourinha. Izgubio je sve moje simpatije. Naravno da je Chelsea moj klub i da cu navijat za njega ko god bio na klupi ali nevjerica i razočarenje je tu. Svaka čast njemu ko treneru i nadam se da ce nas voditi do trofeja ali nitko me ne moze uvjerit da ovo nije osobno . Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159694 Meni će Mou uvijek biti ispred Mate, donio nam je 6 trofeja, napravio SB neosvojivom tvrđavom i još puno toga... Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159695 Meni će Mou uvijek biti ispred Mate, donio nam je 6 trofeja, napravio SB neosvojivom tvrđavom i još puno toga... ko strucnjak da ali kao covjek ne. Prijavi
24. januar 2014.12 god. comment_159696 Poslušaj konferenciju i meni je neizmjerno žao ali to što kažeš je jedonstavno glupo, rekao je fino čovjek ide zato što je stigla prava ponuda za njega i zato što želi da ide a Chelsea ne želim da ga zadržava ako več želi otići jer to ne bi bilo korektno prema njemu što je poruka Manchesteru vezano za Rooneya. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.