23. januar 2014.12 god. comment_159339 Stvar je takva da svi nisu imali isti tretman i to je neko prije naveo spomenuvsi Hazarda sa pocetka sezone i Oscara u kontekstu kada i ne bi odigrao dobro startao bi sledecu sto nije bio slucaj sa Matom i sa time se u potpunosti slazem, to je ono sto najvise boli Matu, naravno mislim na njegov status nakon svega sto nam je dao u ove dvije ipol godine. Treba jednostavno shvatiti da je Jose Mourinho veoma tvrdoglav covjek koji rijetko grijesi ali i rijetko priznaje gresku. Ono sto ja mislim jeste da je on i prije svoga dolaska odnosono prije povratka na Bridge uvjero sebe da Juan Mata nije igrac kakav mu treba, dosavsi u klub vjerujem da je imao namjeru da ga proda (i bilo bi bolje da jeste)ali nije jer je morao dokazati sebi i drugima da je u pravu kada stavlja Osvara ispred njega, nije dao Mati kontituitet igara, nije ga stavljao na prirodnu poziciju i nije ga tretirao kao Hazarda i Oscara. Sasvim normalno da Mata nije uspio uhvatiti formu i to je dovelo do toga da neki sada kazu Jose je u pravu Mata je totalno van forme. Bio bi i Oscar da je imao takav tretman, Jos bih zelio da se osvrnem na vrlo neprimijeran dialog koji sam zapazio na nekoj od prethodnoh stranica. @Wisey pobogu kakvo ti jedenje govana spominjes? Sta ti je pobogu? Jedan si od najistaknutijih ovdje, jedan od omiljenih forumasa ovdje, jedan od ljudi koji su mnogo doprijnijeli i forumu i portalu i na tome smo ti svi mi ovdje zahvalni ,jedan od onih cije se misljenje respektira i ti bi tako isto trebao respektirati tudje ali covjece ne mozes odgovarati u maniru prestao sam citati poslje ovoga, sasvim logicno da se covjek uvrijedio bilo bi nenromalno da nije,Tvoj stav je mozda i bio ispravan o tome ne govorim ali zar nije bili jednostavnije da si odma rekao da je Robi daleko veca legenda ili nesto slicno a ne da razgovaras sa covjekom koji civiliziraono prica i jedan je od najrazumnijih ovdje kao da je daleko intelektom ispod tebe, kao da je klinjo, to je krajnje podcijenivacki i to je ono sto me najvise nervira od svega, ne u ovom slucaju nego uopsteno govorim. To je i ono sto me ponukalo da ovako nesto napisem Ne bi ti ruka otpala da odgovoris kao covjek sa ne slazem se, nisi u pravu, misllim da grijesis... takav stav i odogovor sa ovdje sam prestao citati je jako neprijemiijeran i odaje eogizam , priznaces. Taj odgovor mogao si dati onome EL Ninu 9 sto se nakad prije ubacio na forum, Jimmyu isto odleprsalom Torresljubcu ili mozda kada je nego jucer napisao da bi MAta trebao igrati na DMF ali i tada takvo nesto nije nuzno. A za ova govna koja cemo mi pojesti koji se ne slazemo sa prodajom Mate ok pojescemo a ti ces nas podsetiti kad osvojim PL u maju akobogda na ovo vrijeme kada si govorio da Chelsea moze bez Mate. Ja ne kazem da je Mata veci od Chelseaja i da klub ne moze bez njega ali kazem da gubi jednog od najbolijh igraca na svijetu i uz Ozila najboljeg AM a. @Diablo nije isto 25 i 22 godine, mamak je dobro rekao. Uređeno 23. januar 2014.12 god., autor izmjene: chelseafan97 Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159341 Nema pravdanja za pojacavanje konkurencije pa i da je Schurrle u pitanju a ne npr Mata. Konkurencija je konkurencija, prodati ga van il nek sjedi do ljeta. A tu je jos i posudba, najbolji moguci izbor. Ako vec nema na zimu kupaca, poslat ga u united na posudbu pa sacekat da se javi neko na ljeto. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159342 Manchester United nam nije konkurencija zato i ide vec sada. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159347 Meni je jebena stvar što neki ovdje imaju veći ego od Mourinha. ;) Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159349 Ovdje sam prestao čitati. Ako ne čitaš tuđe postove ne vidim poentu čitanja tvojih. zasto niko nije srao fergusonu kad je prodao bekama, ronalda, van nisterloja? zato sto su imali poverenja u to sto ferguson radi Ferguson Bekama, Ronalda i Van Nistelroja nije slao u Liverpul, Arsenal, Čelsi etc. Napominjem (ponovo) da je to ono što meni najviše bode oči. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159350 smijesno majke mi, koliko god Mata bio nas igrac nikako nije najbolji AM poslije Ozila kako ga vi predstavljate, pa jebemu mater drag je i meni bio kad i svi igraci, al realno ima dosta plejmejkera ispred njega 40+M € za igraca koji neko dobro rece je 4 izbor (cak i peti Shurle je tu :D), pa tako nikad dobro nismo prodali igraca, pa sta fali ako je to united niko drugi nije dao ponudu, sta bi vi djabe ga prije nekom drugom dali nego uzeli 40 miliona? pojacavanje uniteda?, pa jebote ko da im dolaze ronaldo ili messi a ne mata pa ce nas jebavat, ha doso mata kod njih ha neko drugi nas treba bolit kurac, vazna je nasa igracka krizaljka za ostale se netrebamo brinut ;) Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159354 Moyes ima 80 milijuna funti za transfere i može što hoće, a Unitedu je očito potreban remont. Mata sam neće puno promijeniti, ali bi mogli dovesti još par igrača i imati dobru ekipu sljedeće sezone. Samo ako Škot ne rasipa novce na svakakve panjeve. I računam na to da je Rooney naš. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159356 al realno ima dosta plejmejkera ispred njega Ajd nabroji tih dosta plejmejkera. izmedju Chelseaja i Mate, birali ste igraca i to ce ostati zapamceno. Ne kontam kako ti sebi daješ za pravo govorit to kada si ti između kluba i RDM-a izabrao RDM-a? To će ostat zapamćeno. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159359 Jasta cf97, 25 godina cim napunis dobijes unuce na poklon, jer si ostario. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159360 smijesno majke mi, koliko god Mata bio nas igrac nikako nije najbolji AM poslije Ozila kako ga vi predstavljate, pa jebemu mater drag je i meni bio kad i svi igraci, al realno ima dosta plejmejkera ispred njega 40+M € za igraca koji neko dobro rece je 4 izbor (cak i peti Shurle je tu :D), pa tako nikad dobro nismo prodali igraca, pa sta fali ako je to united niko drugi nije dao ponudu, sta bi vi djabe ga prije nekom drugom dali nego uzeli 40 miliona? pojacavanje uniteda?, pa jebote ko da im dolaze ronaldo ili messi a ne mata pa ce nas jebavat, ha doso mata kod njih ha neko drugi nas treba bolit kurac, vazna je nasa igracka krizaljka za ostale se netrebamo brinut ;) Ti pišeš kao da su uvalili igrača kalibra Benayoun za 40 miliona. Ajd nabroji tih dosta plejmejkera. Ne kontam kako ti sebi daješ za pravo govorit to kada si ti između kluba i RDM-a izabrao RDM-a? To će ostat zapamćeno. Kod boldiranog je prestao da čita. :D Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159367 Ajd nabroji tih dosta plejmejkera. Ne kontam kako ti sebi daješ za pravo govorit to kada si ti između kluba i RDM-a izabrao RDM-a? To će ostat zapamćeno. Ozil, Iniesta, Silva su meni bolji od njeg, a jos je u rangu nekih... Ti pišeš kao da su uvalili igrača kalibra Benayoun za 40 miliona. Kod boldiranog je prestao da čita. :D pa realno 40 miliona ti mislis da je malo? za igraca koji pola godine vecinom sjedi na klupi? nisam presto da citam, djonove pravim haha ma neznam ovo se vec razvlaci na dugo i siroki, jedni ga brane ko da su mu agenti ma ne agenti ko da su mu babe pa svog sina brane, drugi podrzavaju odluku kluba djabe se naduravamo svako ce se drzat svog misljenja, nevjerujem da ce ga iko promjenit ;) Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159368 Ne treba se puno prepirat oko njegovog odlaska, mi tu ništa ne možemo, treba mu se zahvalit na svemu i pomirit se s tim što više nije naš član... Što se tiče pojačanja na njegovoj poziciji to je za mene nedaj Bože! Piazon nagodinu itekako može biti alternativa Oscaru.. Mora se razmišljat i na te igrače, a ne sada oćete pojačanje, a onda kada se dovede i kada se vrate dečki s posudbe proklinjete upravu što je dovela zamjenu i natrpala vezni red Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159370 pa realno 40 miliona ti mislis da je malo? za igraca koji pola godine vecinom sjedi na klupi? nisam presto da citam, djonove pravim haha Iskreno ne mislim da je previše. Za to vreme nije mogao da zaboravi da igra fudbal, a svi znaju za šta je Mata sposoban. (Iniesta btw. ne igra na Matinoj poziciji). Onaj drugi deo posta se odnosio na Wiseya, ne na tebe. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159372 Ajd nabroji tih dosta plejmejkera. Ne kontam kako ti sebi daješ za pravo govorit to kada si ti između kluba i RDM-a izabrao RDM-a? To će ostat zapamćeno. reći ću ti ja kako si daje za pravo... on je najpametniji i uvijek zna šta je ispravno a šta ne, i zna šta će se desiti u budućnosti... on može sve... opet su se pojedinci počeli igrati bogova na forumu, valjda komplekse iz vlastitog života donose ovdje... jesti ćete svoja govna ljudi hahahah btw, nemam živaca i volje pisati o argumentima za i protiv prodaje mate..pa ću reći samo da podržavam npr korisnike grenu, caeta, soxxa, igija i eto više se ne mogu sjetiti, nemojte zamjeriti vi ostali koji djelite ovo isto mišljenje.. i da, nemojte odgovarati ovim bogovima foruma, uvijek su u pravu i nema smisla...ako i dokažete argumentirano da su u krivu, oni to neće priznati nego samo ignorirati..tako da, no sence, znam iz iskustva.. a sada poželite mi dobar tek, idem jesti svoja govna :D PS. sad možete prestati čitati hahahaha Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159376 bilo bi dobro kad bi se negdje sastali i potukli, mislim da bih ja bio najjaci Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159378 Meni se nikako ne sviđa što odlazi United, ali to je njegov izbor. Klub ga ionako ne može prodati protiv njegove volje, što znači da je on sam tražio da ide i izabrao da ide u Manchester. Volio sam ga i kao igrača i kao čovjeka, ali sada sam ravnodušan zbog ovog. NJEGOV IZBOR ? Nabroj mi ostale klubove koji su ponudili za njega preko 40 miliona .Tu su se samo pitali Roman i Murinjo .Roman da prihvati najvecu ponudu ,a Murinjo da li zeli da ga proda i da li bi ga prodao jednom od najvecih rivala . zasto niko nije srao fergusonu kad je prodao bekama, ronalda, van nisterloja? zato sto su imali poverenja u to sto ferguson radi Zato sto ih je Ferguson prodavao jer su oni tako zeljeli i zato sto Junajted nije imao tolike mogucnosti da odbije te ponude .Dok je Mata otjeran iz kluba moj WEED .OTJERANNN Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159384 Mogao bi Mata za vikend igrat .Da ima posten oprostaj od navijaca . Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159385 Ovdje sam prestao čitati. Meni se nikako ne sviđa što odlazi United, ali to je njegov izbor. Klub ga ionako ne može prodati protiv njegove volje, što znači da je on sam tražio da ide i izabrao da ide u Manchester. Volio sam ga i kao igrača i kao čovjeka, ali sada sam ravnodušan zbog ovog. AKO osvojimo titulu ove sezone biće jako licemjerno od mnogih ovdje kad se budu radovali. Kako ti mozes znati da li je to njeogv izbor? Mozda je jedini United poslao ponudu, uprava i Mou su zakljucili da je Mata visak i reklu mu da ide za tu lijepu cifru koju ne zele propustiti i za nju ce dovesti nova dva igraca. Moze ga klub prodati protiv njegove volje, ako je stavljen na transfer listu, igrac je prisiljen ici. Slazem se s tobom u vezi dosta stvari oko svega ovog, ali nemoj pisati da je to njegovo zelja, i da je on izinstirao na tome kad nitko od nas ne zna detalje ni nista tog transfera. Prijavi
23. januar 2014.12 god. comment_159393 ako stvarno ode u united bit ću jako razočaran, ne samo da prodajemo najboljeg igrača nego ga prodajemo Manchester unitedu, ako već mora otić, što je tu je, ne uklapa se u naš stil, mou ga iz nekog razloga ne voli ajde shvatit ću već, preživjet će mo život ide dalje, ali zašto baš unitedu!? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.