Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Mata (2011-2014, 135 nastupa)

Istaknuti odgovori

Neki kazu da nije trebao u United,izdajnik,mislite da se on pitao? Pitao se djavola... Hteo je minutazu,poslali su ga na transfer listu,a nije im palo na pamet da mu daju sansu i priliku... 

...

Ne krivim Matu nizasta,cutao je,trpio je,prekipelo mu i kraj price,nije zasluzio takav tretman ni najmanje,ali NI NAJMANJE... a ako ode u United,pratite ga,pratite kako ce prokleti Manchester da izvuce iz blata u koje je zaglibio,a verujem da ce ih i izvuci iz krize i obezbediti Evropu sledece sezone... 

Kme kme kme

Pola legendi je bilo pobacano van iz tima od AVB-a, Benitez nije volio Terry-a, Scolari Drogbu, Cudicini je bio bio najbolji golman lige i naš igrač godine pod Ranieri-em a kasnije je godinama zbog Cecha grijao klupu i šutio...

A ovaj 6 mjeseci i pali marš iz avlije.

A što se tiče kluba 40 milijuna za (trenutno) 4. najboljeg ofanzivnog veznog u klubu koji malo igra je jackpot. Ali opet kud jebeni manure

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 142,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Tuga. Samo cudo moze biti da be zavrsi u unitedu. Mata mozda bude legenda uniteda. To ne mogu sebi da ucrtam u glavu. Mata halo??!

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Kme kme kme

Pola legendi je bilo pobacano van iz tima od AVB-a, Benitez nije volio Terry-a, Scolari Drogbu, Cudicini je bio bio najbolji golman lige i naš igrač godine pod Ranieri-em a kasnije je godinama zbog Cecha grijao klupu i šutio.

A ovaj 6 mjeseci i pali marš iz avlije.

A što se tiče kluba 40 milijuna za (trenutno) 4. najboljeg ofanzivnog veznog u klubu koji malo igra je jackpot. Ali opet kud jebeni manure

Zbog ovakvog ponasanja je forum skroz neozbiljan. To tvoje "kme,kme" pisi sa drugovima na casu ili u skoli,posto ti ja nisam ortak iz klupe ili sa odmora...ako nemas sta pametnije da napises,nemoj nista ni pisati,pokazujes samo svoju nezrelost i razmazenost. 

Ako vec pricam normalno sa svima i pisem,ocekujem bar dostojne odgovore,a ne decije igrarije u trenutcima dosade... tako da e visk zaobidji ili pricaj normalno ili nemoj moje postove ni citati,a pogotovo nemoj odgovarati na njih. 

Ljudi Mourinho nebi sigurno nikog na silu terao iz kluba pa covek je rekao da nije zeleo prodati ni KDB,ali je ovaj trazio transfer.Izjavio je na nekom intervju za BBC da Mata ima veliku ulogu u ovom timu i da on ne zeli da on napusti Celzi.Zasto bi ga onda 7 dana kasnije na silu terao,nego je stigla ponuda iz Mancestera i Mata je sam verovatno rekao ocu da saslusam ponudu.

Zbog ovakvog ponasanja je forum skroz neozbiljan. To tvoje "kme,kme" pisi sa drugovima na casu ili u skoli,posto ti ja nisam ortak iz klupe ili sa odmora...ako nemas sta pametnije da napises,nemoj nista ni pisati,pokazujes samo svoju nezrelost i razmazenost. 

Ako vec pricam normalno sa svima i pisem,ocekujem bar dostojne odgovore,a ne decije igrarije u trenutcima dosade... tako da e visk zaobidji ili pricaj normalno ili nemoj moje postove ni citati,a pogotovo nemoj odgovarati na njih. 

Nije bilo upućeno tebi nego kao aluzija na matu.

Moja poanta je bila da neki stisnu zube i trpe, a neki odlaze bez da se trude. Da li je zbog toga državni neprijatelj broj 1. - nije, ali sigurno nije mu poboljšalo reputaciju.

Ispričavam se ako si krivo protumačio moj post

http://www.youtube.com/watch?v=XR8ua37_clI 

Voleo bi svi da poslusaju momak lepo prica o situaciji u nasem klubu i drugim.

Samo i ovdje javno da se izvinim greni za danas. Nije mi bila namjera uvrijediti ga, niti bilo koga drugog, i žao mi je ako ste tako shvatili moje postove. Možda sam i ja pogriješio što sam ih napisao na taj način, ali to je moj stil i ne mogu se promijeniti. Još jednom isprike zbog ovog nesporazuma.

Samo i ovdje javno da se izvinim greni za danas. Nije mi bila namjera uvrijediti ga, niti bilo koga drugog, i žao mi je ako ste tako shvatili moje postove. Možda sam i ja pogriješio što sam ih napisao na taj način, ali to je moj stil i ne mogu se promijeniti. Još jednom isprike zbog ovog nesporazuma.

Vec sam spomenuo u inboxu,nisam od onih sto se ljute (opet po malo smesna recenica kao da smo se 2. razred osnovne,ali drugacije ne mogu da se izrazim),nema ljutnje,svi imamo svoja misljenja i dokle god diskutujemo normalno,razumno i ljudski sve je ok i sve je super. Lep gest svakako od tebe i naravno, kod mene je kao da se nista nije desilo,posto nisam zlopamtilo i neki nadrndani koji tera mak na konac,ono od danas je zaboravljeno. 

Svi imamo svoja misljenja i svi imamo nekog kome drzimo stranu,sto je normalno,da smo svi isti,ne bi bilo zanimljivo. 

Trba stao sam na 10 sekundi videa, iritantan je u pm, ne mogu ga gledat, otvara usta ko Lisa Ann

I mene je iritirao pogotovo sto je englez ne volim njihov naglasak,ali onda sam pogledao par videa i skontao da je lik jako pametan i treba ga saslusati.

I mene je iritirao pogotovo sto je englez ne volim njihov naglasak,ali onda sam pogledao par videa i skontao da je lik jako pametan i treba ga saslusati.

jako pametan lik, i govori onako kako je ustvari, evo pregledao sam njegovih videa i ide odmah na subscribe naravno

ma ha on izabro da ide, ha klub ga otjero, on ode, hvala mu na svemu, al idemo dalje, realno nista puno ne gubimo njegovom prodajom samo dobijamo 40+ miliona ;)

Taj dečko je upravu. Ovdje neki plakali ko pi*kice, bunili se danima što Mata ne igra iako smo mi POBJEĐIVALI i to ubijedljivo, igrali mnogo bolje bez njega, nego s njim. Ali opet, neki su se pozivali na t da je bio naš najbolji igrač protekle dvije godine i da MORA igrati bez obzira što je Oscar trenutno bolji i što igramo bolje sa njim nego sa Matom.

Oj pa gdje cete reci da ga je klub otjerao, imali smo nemoralne ponude za nekoliko igraca ali su oni odlucili ostati, pa tako je i Mata mogao ostati

Ako ode Mata, odlazi nas najbolji kreativac. Ja ne razumijem zasto ga moramo sad prodavat, zasto mu se jednostavno neda sansa da odigra neko vrijeme na svojoj poziciji, pa ako ne bude islo na kraju sezone se reziđemo. Opet ponavljam, nas najbolji kreativac, sjetite se svih onih asistencija preko cijele obrane, duplih pasova s Hazardom na rubu sesnaesterca(to nikad nisam vidio od Oscara, nije mi jasno zasto), svih vaznih golova protiv najvecih rivala, i mi ga se rijesavamo nakon 6 mjeseci nekakvog glupog nesporazuma. Svaka cast Oscaru, odlican je igrac, al nije kreativac u rangu Juana Mate, mogli bi opasno visit u utakmicama protiv zatvorenijih ekipa, ne moze nas induvidualna kvaliteta zauvijek izvlacit.

Ovdje sam prestao čitati.

boli mene kurac gdje si ti počeo i stao čitati, a licemjerno je što ste svi dizali Matu u nebesa a onda ko zadnje smeće ga
'tretirate'

ja mislio ti pametan, a ti nekako izvlačiš kako tebi valja.. gdje sam ja rekao da je Mata veći od kluba? Jesam reko da neću gledati više Chelsea do kraja sezone, zato što je Mata otišao? Nisam, ali sjećam se da jesi ti kada je Di Matteo otpušten

nijedan igrač nije veći od kluba, ali nije nijedan trener i zato smije se dati kritika, skontaj da je Benitez trener i da ne dopušta Mati da igra, i onda ga proda Man Utd-u..

a ako kojim slucajem uzmemo titulu na kraju sezone sta ces onda reci "takvom" menadzeru?

ti nisi skontao, ja nisam rekao Mourinhu da jebem mater, nego menadžeru koji radi protiv navijača i koji zbog svog ega uništava karijeru super igraču. Mourinha sam volio više od svih vas, ali sad mi je pao u očima,ali baš.. ne mrzim ga,niti ću ikad. i dalje ga volim ali ne kao prije

Ako osvoji Premier ligu, naravno da ću ga pohvaliti, to što ti misliš da sam ja Mourinhu jebao mater to je tvoj problem. ja sam rekao 'jebem ja mater TAKVOM MENADŽERU' koji je bio opisan

Oj pa gdje cete reci da ga je klub otjerao, imali smo nemoralne ponude za nekoliko igraca ali su oni odlucili ostati, pa tako je i Mata mogao ostati

Hajde ti meni reci da li bi ti ostao u klubu da ladiš jaja na klupi u najboljim fudbalskim godinama i onda zapadneš kurcu za uši i nigdje te nema ili bi otišao u neki veliki klub i bio glavni igrač.

Sreća nisam danas i juče bio na forumu vidim pisalo se na ovoj temi dosta a da sam bio vjerujem da bio dobio bananu na duze vrijeme jer ne mogu da trpim koju gomilu sranja pišete

Ako ode Mata, odlazi nas najbolji kreativac. Ja ne razumijem zasto ga moramo sad prodavat, zasto mu se jednostavno neda sansa da odigra neko vrijeme na svojoj poziciji, pa ako ne bude islo na kraju sezone se reziđemo. Opet ponavljam, nas najbolji kreativac, sjetite se svih onih asistencija preko cijele obrane, duplih pasova s Hazardom na rubu sesnaesterca(to nikad nisam vidio od Oscara, nije mi jasno zasto), svih vaznih golova protiv najvecih rivala, i mi ga se rijesavamo nakon 6 mjeseci nekakvog glupog nesporazuma. Svaka cast Oscaru, odlican je igrac, al nije kreativac u rangu Juana Mate, mogli bi opasno visit u utakmicama protiv zatvorenijih ekipa, ne moze nas induvidualna kvaliteta zauvijek izvlacit.

Nek mu je sretno u nastavku karijere, gdje god otišao. Učinio je dosta za nas u ovo malo vremena kaj je bio ovdje tak da bi mi bilo glupo sad tu govoriti nekaj protiv njega. 

Btw. 

Inače, igram FM i Fifu, i zanimljivo je da i u jednom i u drugom Mata otiđe u United.

na ovom forumu je takva situacija da pojedini clanovi koji vole neke igrace,menadzere i klubove traze da vole i ostali clanovi,pobili bi se kad bi im neko nesto rekao protiv njih,Dimateo kad je otpusten svi su bili razocarani bio sam i ja ali zasto niko ne kaze da je taj Dimateo imao dosta gresaka u klubu,prodaje se Meireles i Esien salje na posudbu a ostavljaju se Mikel i Romeu koja je to logika,i Wisey ti si prvi rekao da neces klub pratiti do kraja sezone jer je otisao Dimateo i sad nama govoris kako ni jedan igrac netreba da bude veci od kluba,trebas cijeniti i misljenja ostalih,neki dan si napisao u temi premiership da bi volio da ispadne Fulham u championship a zasto nebi ispao Norwich,bolje za ligu je da bude Fulham tu,veci su klub od Norwicha.A sad da malo napisem o Mati,jer se prodaje najbolji igrac u klubu u prosloj sezoni,vec sam spomenuo da je bolje za Matu da napusti klub jer neigra redovito,Mourinho ne racuna na njeg a sezona je duga nece Hazard i Oscar cijelu sezonu igrati dobro,moze se povrijediti i treba kvalitetan igrac da ga zamijeni,ako ode Mata po meni je najbolja solucija vratiti Piazona i dati mu priliku nego kupovati nekog Salaha koji po meni nije dovoljno kvalitetan fudbaler za klub kakav je nas klub.

Ako zavrsi u unitedu sto je skoro pa sigurno ja mu vala ne zelim sve najbolje. Nek propadne i on i klub. Nije nista protic mate nego sto manje kvalitete rivalima = nama bolje

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.