Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

To što Bayernova odbrana igra okačiti mačku o rep. Oni profitiraju od sjajnog napada i veznog reda koji gotovo ne dozovoljava protivnicima da prenesu loptu prema naprijed i pritisnu zadnju liniju Bayerna. Sad staviti u 80% Bayernovih utakmica jednog Schweinsteigera na stopera, ne bi se ni osjetila razlika.

Otprilike je to nešto ko kad ljudi kažu da je Valdes svjetska klasa. A ustvari ono čim mu malo više zaprijetiš i opucaš po golu, on se usere ko grlica. 

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

"To što Bayernova odbrana igra okačiti mačku o rep." Naravno da to nije istina. Pred pocetak sezone se par puta moglo vidjeti kako odbrana funkcionise kada umjesto Boatenga ili Dantea igra Martinez. U Bayernu svi igraju i svi ucestvuju u igri - od odbrane do napada. Vezni red je najvazniji segment u njihovoj igri, ali bez dobre odbrane (pogotovo bekova) ovaj sistem ne funkcionise. I jedan i drugi stoper ucestvuju mnogo u igri - cak i Neuer. I jedan i drugi stoje dosta visoko kada Bayern napada, ucestvuju u igri i pomazu veznom redu - i oni imaju zasluge za visok posjed. U ovom sistemu je pogotovo bitan Boateng koji u Pepovom Bayernu ima slicnu ulogu kao Pique u Barci - igrac koji zna iznijeti i dati loptu i na taj nacin pokrenuti akciju. On je trenutno najbolji njemacki stoper i ima gotovo sigurno mjesto u reprezentaciji ispred Mertesackera i Hummelsa. Po tvojoj logici ne trebaju nikako igrati sa stoperima. Dante po meni ima sve karakteristike odlicnog stopera - jak, dobar u skoku, ima odlican pregled igre i pas igru, zna se postaviti u odbrani, igra mirno i ne komplikuje previse - meni bi u svakoj ekipi jedan ovakav igrac bio prvi izbor. U Gladbachu nije previse profitirao od veznog reda i napada pa je bio najbolji stoper lige. I jedan i drugi imaju sasvim dovoljno duela sa protivnickim napadacima u svakoj utakmici - u vecini slucajeva izlaze kao pobjednici. Veceras to nije bio slucaj i Bayern je primio 3 gola. Ako odbrana ne igra dobro i pravi puno gresaka dobijes ovakav ili slican rezultat.

Valdes nije svjetska klasa, ali nije ni toliko los golman kao sto se misli.

Strasno. Bili su totalni nespremni za ovo. Kad sam vidio na flashscoreu da je doslo do prekida mislio sam da su neki neredi na tribinama.

Strasna pobjeda Cityja sinoc. Dobiti ovakav Bayern koji obara rekorde, i to na njihovom stadionu, nakon 2:0 je strasan posao. Drugo poluvrijeme Bayern izgledao jako tuzno. Valjda City nece izbalansirati igru kod kuce i na strani u Engleskoj jer bi u tom slucaju titula otisla kod njih.

Pellegrini dobio Pepa prvi put u 10 medjusobnih duela.

Galata i Juventus igraju danas u 14 h ako neko slucajno ne zna. Turk Telekom Arena izgleda ovako:

BbMvKjGCAAAlUK_.png

I ja prizeljkujem Leverkusen. 

Uglavnom, City je definitivno najgori mogući izbor za ždrijeb u knockout fazi LP od drugoplasiranih. Volio bih da dobiju Farselonu ili Atletico da ih pošalju u Primeru odmah, čisto sumnjam da će ih ždrijeb spojit s Realom ili katarskim bratom PSG-om.

Za Chelsea priželjkujem Leverkusen ili Olympiakos, pa može čak i Milan jer nisu previše jaki.

United dosta dobro igra u Europi, ne znam kako to ne ide u prvenstvu, jučer su sa pola snage dobili Shaktar kako mi se čini prema highlightsima koje sam škicnuo. Neće ni s njima biti lako.

Kako bi volio da Galatasaray da neki glupi gol na ovom uzasnom terenu i  izbace Juventus na njihov nacin :D

BbM-C2lIcAAx3ZW.jpg

Prije 15-ak minuta...

http://mondo.rs/a642130/Sport/Fudbal/Gradjani-losi-matematicari.html 

Novinari su ga posle meča pitali zašto u igru nije ubacio napadača Serhija Aguera, a trener je odgovorio:

"Da smo postigli četvrti gol, sigurno je da bih bio u iskušenju da ga pošaljem na teren. Ali, svestan sam da je jako teško pobediti Bajern sa tri gola razlike". jel realno ovo :D 

Ma too! Dogodilo se ono čemu sam se nadao, iako sam bio svjestan da su šanse male.

Treba zahvaliti vremenu koje je Galati i dalo kakve takve šanse.

Tito i Sneijder odigrali akciju vrijednu prolaska i izbacivanja smrdljivog Juventusa!

FORZA JUVE!

Juventus have only won one of their last eight Champions League games.

Sistem koji prijeti da pokori Evropu. 

U petak izvlacenje ? U koliko sati?

Dobijamo leverkusen.

U ponedjeljak 16.12. je izvlačenje u 12 h u Nyonu.

Sad treba ušićarit Pogbu ili Vidala na ljeto, treba nam dobar veznjak, a Juve ih mora nažalost prodati na ljeto jer će zbog ovog ispadanja popušit 50-60 milijuna eura.

Jel Napoli veceras mora dobiti 2 razlike da bi prosao dalje?

Onda su ispali i oni.

Uvijek mi je ovaj Sneijder bio gotivan igrač, pa makar igrao i u mrskom mi Interu. 

Forza Inter :D 

Svatko je Snajder svoje sreće :D

Kako mi je drago što su šugari izgubili  hahahahahahahaha 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.