11. decembar 2013.12 god. comment_153859 Uh bit će lud ponedjeljak. Premiership i dalje najjači. Prijavi
11. decembar 2013.12 god. comment_153876 Uh bit će lud ponedjeljak. Premiership i dalje najjači.prije Milan nego Galatasaray.Bar se necemo natezati za prenose utakmica. Prijavi
12. decembar 2013.12 god. comment_153884 Evo jedna laganica za sve Juventusove navijače, pa kaže https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XngYF0UiZ-M Prijavi
12. decembar 2013.12 god. comment_153899 Kako je sinoc Benitez ispao glup u momentu kad je njegova ekipa povela, dobila igraca vise i imala momentum da zabije jos koji gol. On je trazio da ne napadaju vec da cekaju rezultat iz Marseja. I onda je naredio da krenu u napad zadnje 3 minute i da daju 2 gola. Trenutak njegove genijalnosti. Sve to na stranu, ali koliko su zabari izgubili kult odlaska na stadione jebote. Igra Napoli koji je do prije 10 godina bio banrotiran, igra za prolaz, i stadion nije pun vec zjapi prva tribina skroz prazna, jedno 15 hiljada praznih mjesta. Kakvo odsustvo fudbalskog kulta. Oni da imaju ritam utakmica srijeda-vikend ko Englezi, ne bi nafatali ni 10 hiljada po tekmi na stadionima. Nece oni jos 10 godina krsteno stati na noge, a i ne trebaju. Zao mi sto Ajax nije prosao, zasluzila su ta djeca prolaz dalje. Ali znao sam jos u onom mecu u Amsterdamu kad je Balavi dobio nidje veze penal, da ce to Ajax kostati ako budu s Milanom igrali odlucujucu tekmu. Sinoc nisu imali ni srece. LE ce biti interesantna. Porto, Benfica, Juventus, Napoli, Fiorentina, Lazio, Tottenham, Swansea, Valencia, Basel... Prijavi
12. decembar 2013.12 god. comment_153946 Dobro, je l' moguće da sudija nije vidio buljuk igrača u ofsajdu od 10 metara sinoć na meču Schalke - Basel? Prijavi
12. decembar 2013.12 god. comment_153947 Dobro, je l' moguće da sudija nije vidio buljuk igrača u ofsajdu od 10 metara sinoć na meču Schalke - Basel? Ja mislim da nije, mislim da su vidjeli, ali visa sila (UEFA) je tu vidjela Schalke, tako da je tako i bilo :D Prijavi
12. decembar 2013.12 god. comment_153948 A tek onaj crveni Marseillu. Sramota. Umjesto penala za domaće, crveni. Prijavi
12. decembar 2013.12 god. comment_153952 Ma Olimpiakos je naš (eventualno Zenit)... Kad ono rekoše da je izvlačenje je li sutra ? Prijavi
12. decembar 2013.12 god. comment_153956 Ma Olimpiakos je naš (eventualno Zenit)... Kad ono rekoše da je izvlačenje je li sutra ? U ponedjeljak, cini mi se u 1 sat, uglavnom u ponedjeljak :D Prijavi
12. decembar 2013.12 god. comment_153968 Dobro, je l' moguće da sudija nije vidio buljuk igrača u ofsajdu od 10 metara sinoć na meču Schalke - Basel? Kako da vidi? Prijavi
16. decembar 2013.12 god. comment_154373 CITY- BARCA OLIMPIAKOS POGANI- UNITED GALATASARAY - CHELSEA SCHALKE - REAL MADRID LEVERKUZEN- PSG ZENIT - DORTMUND ARSENAL - BAYERN MUNICH AC MILAN - ATLETIKO MADRID Prijavi
16. decembar 2013.12 god. comment_154374 Manchester City v Barcelona Olympiacos v Manchester Utd Milan v Atletico Madrid Leverkusen v PSG Galatasaray v Chelsea Schalke v Real Zenit v Borussia Dortmund Arsenal v Bayern Prijavi
16. decembar 2013.12 god. comment_154378 Arsenal's fixtures for Feb: Liverpool (a), Man United (h), Munich (h) March: Munich(a), Tottenham(a), Chelsea(a), City(h) Kad sezona ode u kurac. Prijavi
16. decembar 2013.12 god. comment_154383 Znaci sada sigurno nece biri prvi :D Nego bas mi je drago sto je Barsa dobila City,uh ne moze bolje :) Prijavi
16. decembar 2013.12 god. comment_154385 Ako prodjemo Galatu idemo na Real ili opet izvlacenje? Prijavi
16. decembar 2013.12 god. comment_154406 Uf dobar žrijeb sve u svemu, biće finih utakmica.. Ova grupna faza je rinaka obična, samo se odrađuje. Trebali bismo mi, Pariz, Real, Dortmund i Mančo dalje proći. U ove ostale 3 utakmice se svašta može desiti iako su Bayern, Atletico i Barcelona favoriti. Prijavi
16. decembar 2013.12 god. comment_154410 City bi vrlo lako mogao proći. Bayern je favorit protiv Arsenala, ali nešto si mislim baš bi mi bilo drago da Arsenal prođe da se ovaj napuhani Bayern i Pep spuste na zemlju. A onda neka Arsenal ispadne u sljedećoj rundi. Milan je solidan u Ligi prvaka, ali za mene bi bilo iznenađenje da Atletico ne prođe dalje. Prijavi
16. decembar 2013.12 god. comment_154422 Ako itko moze izbaciti Barcu u ovom djelu natjecanja onda je to Manchester City . Nije to ona ista ekipa od prije godinu-dvije, ekipa bez iskustva. Budu li zadrzali ovu formu, dvomeč će biti veoma ravnopravan. Samo me zanima gdje prvu igraju ? Nadam se da su na Camp Nou . A kod Arsenala svake sezone ista priča. Zapadne ih neki favorit i u ranoj fazi natjecanja se pozdrave . Mislim da su im šanse protiv Bayerna minimalne. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.