22. decembar 2013.12 god. comment_155141 da se ne zaboravi :D veliko naše finale lige prvaka, i pobjeda u istom (od prve do zadnje sekunde u ful hadeu) Uživajte, prijatno, bujrum, izvolite braćo plavci http://www.youtube.com/watch?v=Z0LamBfOyBc bas ti hvala, da se malo prisjetimo kakve smo fudbalske velicine imalo, prvenstveno Kalou, Malouda, strasno, pa samo jedan Bosingwa, koji je drzao citavu desnu stranu ali kakvo je samo nagurivanje bilo kad se dizao pehar :D Terry i Lamps jedva se vidili Prijavi
22. decembar 2013.12 god. comment_155143 bas ti hvala, da se malo prisjetimo kakve smo fudbalske velicine imalo, prvenstveno Kalou, Malouda, strasno, pa samo jedan Bosingwa, koji je drzao citavu desnu stranu ali kakvo je samo nagurivanje bilo kad se dizao pehar :D Terry i Lamps jedva se vidili Haha, ali tek sam sad skužio da je Bozzy išao na korner iz kojeg je Didier zabio za 1:1. E skontaj ludila da je kojim slučajem došla lopta do Bozzya i ovaj je zakuco u mrežu, pa kakav bi on heroj bio. A meni su svi heroji iz te noći. Prijavi
17. januar 2014.12 god. comment_158160 Jedva cekam nastavak,a pored nase utakmice,jedva cekam i ovu. Prijavi
17. februar 2014.12 god. comment_164186 Najveći favoriti za osvajanje Lige prvaka po mom mišljenju. 1. Barcelona 2. Bayern 3. Atletico Madrid 4. Paris SG 5. Arsenal 6. Real Madrid 7. Galatasaray Prijavi
18. februar 2014.12 god. comment_164195 Necudi me taj prvi favorit, zabrino bih se za tebe da je drugačije Al čuj galata hahaha Prijavi
18. februar 2014.12 god. comment_164200 Eto večeras počinje LŠ napokon aj ja ću propustiti prvo poluvrijeme :( Leverkuzen-PSG tu očekujem X možda 1:1 i to je to :D City-Uefa ne znam kakvog će raspoloženja biti sudija svašta se tu može desiti... Prijavi
18. februar 2014.12 god. comment_164207 Ovaj RTS treba ukinuti. Prenosice Arsenal - Bayern umesto City - Barca. Nek se ubiju Prijavi
18. februar 2014.12 god. comment_164208 Ja očekujem gustu utakmicu između Leverkusena i PSGa s time da će PSG ipak uzet pobjedu. Znači nekih 1 gol razlike. A što se tiće Citya i Uefe, nekako me ova tekma podsječa na onaj naš ako se ne varam prvi derbi s Barcom još tamo 2004-te ili 2005-te. I vjerujem da bi ovako močan i raspoložen City mogao izać na kraj s Barcom i dobro ih prodrmat. Tako da me nebi iznenadilo izbacivanje Barce ;) Prijavi
18. februar 2014.12 god. comment_164222 Eto večeras počinje LŠ napokon aj ja ću propustiti prvo poluvrijeme :( Ma javicemo im da pomere zbog tebe :P Ovaj RTS treba ukinuti. Prenosice Arsenal - Bayern umesto City - Barca. Nek se ubiju Zato sto samo sredom prenose,kao i HRT,OBN itd...sram ih bilo sve. Sto se tice utakmica ocekujem City 1-1&3+,PSG 2,x-2 ili 2&2-3. Bayern 2-2&3+ Jedino sto ne znam sta sa Milanom i Atletikom,skroz nepredvidiva utakmica,mozda sa malo golova... Prijavi
18. februar 2014.12 god. comment_164301 Demikelis je bio odlican prvo poluvrijeme al usra drugo. Nego standardno kantalonci pogurani.Sent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
18. februar 2014.12 god. comment_164302 I came , I fucked up shit and I left . My name is Demichelis! Moje mišljenje je da ono nije bio penal na Messiju jer je bilo van šesnatesterca a Messi se lukavo bacio u isti, stoga je City oštećen. Ali je bio crveni karton 100% iako nisam nikada bio za slučaj da se dosudi i penal i crveni u istom prekršaju, jer to su za mene dvije kazne... Prijavi
18. februar 2014.12 god. comment_164303 Najveći favoriti za osvajanje Lige prvaka po mom mišljenju. 1. Barcelona 2. Bayern 3. Atletico Madrid 4. Paris SG 5. Arsenal 6. Real Madrid 7. Galatasaray Mišljenjje je ko dupe svako ga ima, al kod tebe je baš, baš usrano mišljenje Prijavi
18. februar 2014.12 god. comment_164305 Lepo igra PSG stvarno su favoriti za osvajanje. Ovaj leverkuzen nije mogaao prdnuti i to govori o kvalitetu bundesligeПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока Prijavi
18. februar 2014.12 god. comment_164307 Crveni da - penal NE, naravno Demichelis je panjina najveca na svijetu sto se odavno vec zna tako da nista cudno da bas on usere.. Prijavi
18. februar 2014.12 god. comment_164309 Po meni Silva MOTM, kako frajer igra... Mogao je i morao City više od ovoga. Nažalost, ovaj Majmunov gol im gasi svaku nadu. PSG očekivano razbio ove jadnike. Spahić me podsjeća na Lovrena u Francuskoj, svaka druga utakmica crveni karton. Prijavi
18. februar 2014.12 god. comment_164311 Pod jedan prethodno nije sviran faul nad Navasu cini mi se,jedna greska,zatim prekrsaj van kaznenog druga greska,crveni opravdan... ali do toga ne bi doslo da sudija nije konj i da je dosudio faul na Navasu.....Sudije opet progurale Barselonu i ne znam dokle ce vise to raditi,City bio opasan i sa 10 igraca koliko su mogli,a Barsa sramna naspram nadmoci koju su imali... Barselona je nasramniji klub na svetu,od prethodne 4 utakmice 4 su dobili zahvaljuci sudijama. Stvarno zalosno je to vec postalo. Prijavi
18. februar 2014.12 god. comment_164318 Ne može se sudac kriviti, teško je ovo bilo procjeniti. A bio je u prvom poluvremenu penal za nas. I u drugom poništen čist gol. Barca nadigrala City u svim segmentima igre. Neka i Otočani vide malo kvalitetnog i atraktivnog nogometa s puno točnih dodavanja. Dosta lažne taktike i obrane. Što bi moj prijatelj Bosanac iz Cazina rekao ''Gazi sirotinju jarane' haha. M. Q. U. C. D. F. <3 Prijavi
18. februar 2014.12 god. comment_164319 Nabijen te na kurac tebe i barcelonu i admina koji te drzi na forumu... Triba te istriskat Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.