Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

UEFA Champions League

Istaknuti odgovori

da se ne zaboravi :D

veliko naše finale lige prvaka, i pobjeda u istom (od prve do zadnje sekunde u ful hadeu)

Uživajte, prijatno, bujrum, izvolite braćo plavci

http://www.youtube.com/watch?v=Z0LamBfOyBc

bas ti hvala, da se malo prisjetimo kakve smo fudbalske velicine imalo, prvenstveno Kalou, Malouda, strasno, pa samo jedan Bosingwa, koji je drzao citavu desnu stranu

ali kakvo je samo nagurivanje bilo kad se dizao pehar :D Terry i Lamps jedva se vidili

• Odgovori 5,2 hilj.
  • Pregledi 249,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Imao je jednu dobru sezonu u Feneru, došao iz kine tamo al diablo je vjerovatno znao za njega tako da je to bio logičan transfer nista specijalno

• Cuj molim te improve vocals da moze jace shout hahahahah Kakav bi Saban Saulic bio stoper ili Serif Konjevic. 

• Evo Diablov twitter acc, zapratite momka. 

Objavljene slike

bas ti hvala, da se malo prisjetimo kakve smo fudbalske velicine imalo, prvenstveno Kalou, Malouda, strasno, pa samo jedan Bosingwa, koji je drzao citavu desnu stranu

ali kakvo je samo nagurivanje bilo kad se dizao pehar :D Terry i Lamps jedva se vidili

Haha, ali tek sam sad skužio da je Bozzy išao na korner iz kojeg je Didier zabio za 1:1. E skontaj ludila da je kojim slučajem došla lopta do Bozzya i ovaj je zakuco u mrežu, pa kakav bi on heroj bio. 

A meni su svi heroji iz te noći.

• 4 sedmice kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...

Najveći favoriti za osvajanje Lige prvaka po mom mišljenju.

1. Barcelona

2. Bayern

3. Atletico Madrid

4. Paris SG

5. Arsenal

6. Real Madrid

7. Galatasaray

Ja očekujem gustu utakmicu između Leverkusena i PSGa s time da će PSG ipak uzet pobjedu. Znači nekih 1 gol razlike. 

A što se tiće Citya i Uefe, nekako me ova tekma podsječa na onaj naš ako se ne varam prvi derbi s Barcom još tamo 2004-te ili 2005-te. I vjerujem da bi ovako močan i raspoložen City mogao izać na kraj s Barcom i dobro ih prodrmat. Tako da me nebi iznenadilo izbacivanje Barce ;)

Eto večeras počinje LŠ napokon aj ja ću propustiti prvo poluvrijeme :(

Ma javicemo im da pomere zbog tebe :P

Ovaj RTS treba ukinuti. Prenosice Arsenal - Bayern umesto City - Barca. Nek se ubiju

Zato sto samo sredom prenose,kao i HRT,OBN itd...sram ih bilo sve. 

Sto se tice utakmica ocekujem City 1-1&3+,PSG 2,x-2 ili 2&2-3. 

Bayern 2-2&3+

Jedino sto ne znam sta sa Milanom i Atletikom,skroz nepredvidiva utakmica,mozda sa malo golova...

Demikelis je bio odlican prvo poluvrijeme al usra drugo. Nego standardno kantalonci pogurani.

Sent from my HTC One V using Tapatalk

I came , I fucked up shit and I left . My name is Demichelis!

Moje mišljenje je da ono nije bio penal na Messiju jer je bilo van šesnatesterca a Messi se lukavo bacio u isti, stoga je City oštećen.

Ali je bio crveni karton 100% iako nisam nikada bio za slučaj da se dosudi i penal i crveni u istom prekršaju, jer to su za mene dvije kazne...

Najveći favoriti za osvajanje Lige prvaka po mom mišljenju.

1. Barcelona

2. Bayern

3. Atletico Madrid

4. Paris SG

5. Arsenal

6. Real Madrid

7. Galatasaray

Mišljenjje je ko dupe svako ga ima, al kod tebe je baš, baš usrano mišljenje

Lepo igra PSG stvarno su favoriti za osvajanje. Ovaj leverkuzen nije mogaao prdnuti i to govori o kvalitetu bundeslige

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Crveni da - penal NE, naravno Demichelis je panjina najveca na svijetu sto se odavno vec zna tako da nista cudno da bas on usere..

Po meni Silva MOTM, kako frajer igra...

Mogao je i morao City više od ovoga. Nažalost, ovaj Majmunov gol im gasi svaku nadu.

PSG očekivano razbio ove jadnike. Spahić me podsjeća na Lovrena u Francuskoj, svaka druga utakmica crveni karton.

Pod jedan prethodno nije sviran faul nad Navasu cini mi se,jedna greska,zatim prekrsaj van kaznenog druga greska,crveni opravdan... ali do toga ne bi doslo da sudija nije konj i da je dosudio faul na Navasu.....Sudije opet progurale Barselonu i ne znam dokle ce vise to raditi,City bio opasan i sa 10 igraca koliko su mogli,a Barsa sramna naspram nadmoci koju su imali...

Barselona je nasramniji klub na svetu,od prethodne 4 utakmice 4 su dobili zahvaljuci sudijama. Stvarno zalosno je to vec postalo.

1655976_1409759362608510_1147202216_n.jp

Ne može se sudac kriviti, teško je ovo bilo procjeniti. A bio je u prvom poluvremenu penal za nas. I u drugom poništen čist gol. Barca nadigrala City u svim segmentima igre. Neka i Otočani vide malo kvalitetnog i atraktivnog nogometa s puno točnih dodavanja. Dosta lažne taktike i obrane. Što bi moj prijatelj Bosanac iz Cazina rekao ''Gazi sirotinju jarane' haha.

M. Q. U. C. D. F. <3

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.