Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Cuadrado (2015-2017, 15 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 649
  • Pregledi 43 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Propada on svojom krivicom. Drag je ovako jer se vidi da zeli nesto da napravi, ali nema sanse, gubi svaku loptu, svaki duel, prazan gol pogoditi ne moze i ovo mora da se mijenja nesto. Na svjetskom je kidao, u Italiji poprilicno, doduse slabija je liga, ali opet ovakav pad je neocekivan. Vjerovatno ga puca i nedostatak samopouzdanja cim sjedi na klupi konstantno...

Uglavnom stagod, on mora da se mijenja. Sumnjam da ce i ljeto docekati ako ovako nastavi.

Dobio priliku i nista nije uradio. Nije zasluzio mjesto u sljedecoj tekmi uopste. Da je barem zabio zicer koji je imao

Premalo je odigro do sad, al ja nisam vidio jednu njegovu dobru stvar. Svaki duel gubi, nit driblinga, nit prodora. Nije Premier liga talijanska, treba se malo prilagodit. Willian je u ovom trenutku za njega avion

Promasaj ce biti i to zesci, nisam bio za njegov transfer od pocetka, izgubio je  svaki duel i promasio prazan gol.

Ma fali mu utakmica.Mogao je i gol danas postici ali nije imao srece.Mislim da je daleko bolji nego sto je do sad pokazao.Iducu utakmicu od prve pa kud puklo da puklo.

Treba mu ba dati par tekmi da veže, da se vrati malo, malo mu i fali vjerujem.  Jer nemoguće je da onakva klasa iz Italije ovdje ne može loptu 3 metra da vodi a da ne padne il šta ja znam..

Treba mu vezat bar 2-3 tekme, vjerujem da će onda mnogo bolje izgledat. Baci Williana na 10-ku, Oscara u Brazil poslat i gotovo.

Treba mu ba dati par tekmi da veže, da se vrati malo, malo mu i fali vjerujem.  Jer nemoguće je da onakva klasa iz Italije ovdje ne može loptu 3 metra da vodi a da ne padne il šta ja znam..

Treba mu vezat bar 2-3 tekme, vjerujem da će onda mnogo bolje izgledat. Baci Williana na 10-ku, Oscara u Brazil poslat i gotovo.

To je ono Murinjovo ujebavanje psihe fudbalerima, da pocne 4-5 utakmica pa da odigra makar 60.minuta bio bi kao zmaj,ovako izgori od zelje igra pod pritiskom da se dokaze.

Previše nonšalantan i mekan na lopti, treba mu previše vremena da nešto uradi..

Kao što sam već govorio, tražili smo konkretnije desno krilo a ja mislim da on to nije.

Ni sekunde nemam osjećaj da ćemo dobiti nešto posebno od njega.

Realno doveden je u pogrešno vrijeme i mislim da ne bi ništa bili slabiji da on uopšte nije ni dolazio već da je ostao Salah ili Schurrle.

da dobije sansu lepo od pocetka mozda bi i bilo nesto od njega. Da Williana gurne na 10ku, a Oscara da posalje na tribine. 2-3 utakmice da veze, bio bi dobar. Ali ne nama mora da igra brazilski krelac koji je za 2 sezone odigrao 1,5 utakmicu dobru. 

Vi na osnovu 35 odigranih minuta procijenjujete kakav je ko igrac. A jos moramo u obzir uzeti da kad god udje u igru mi se branimo svim silama, pa kako covjek da pokaze umijece.

Znam da najavljivan kao neko ko će donijeti golove i asistencije, kao neko sa mnogo kvaliteta, kao igrač nad kojim ja napravljeno najviše faulova. Ali realna situacija je da on ni u Fiorentini nije bio efikasan, znači ni tamo on nije bio dominantan a radi se o ekipi koja je mali miš za Chelsea i nivo Chelseaja. Znam da će sada neko reći "pa nije dobio pravu priliku", ja mislim da on nije dobio neku veliku minutažu ali isto tako mislim da bi on za ovaj period koliko je u klubu već našao svoju ulogu u ekipi da je neki specijalan kvalitet. Znači imam osjećaj da je on greška, ali to ne znači da ću ga pljuvati nakon svake utakmice niti da ću izbjegavati pohvale na njegov račun ako zasluži..

Cuadrado sekunde nije bolji od Williana, niti je sekunde bolji od Schurrlea...

Jbg King ko da smo mi govorili da je on Messi

Jbg lik udje svaku 3. utakmicu malo, nema teorije da ce tako ikad osjetiti jacinu i tempo lige. Jedno su treninzi a nesto skroz drugo utakmice.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.