3. maj 2015.11 god. comment_216085 Uletio je od prve minute slucajno, samo jer nije bilo Ramiresa inace bi presjedio do neke 90. minute. Slažem se sa Wajzom i ne kontam Murinja, dobro jeste titula u pitanju ali momak napokon dobije priliku i ne odigra uopste lose prvo poluvrijeme i ti ga vadis nakon 45 minuta, mogao je barem sacekati do 60. minute pa ga izvuci a ne ovako. Prijavi
3. maj 2015.11 god. comment_216093 Lik je zalutao kod nas, bolje da smo zadržali Schurrlea, on bi makar dao neki gol, ovaj ne zna gde se nalazi. Prijavi
3. maj 2015.11 god. comment_216096 Lik je zalutao kod nas, bolje da smo zadržali Schurrlea, on bi makar dao neki gol, ovaj ne zna gde se nalazi. Potpisujem. Prijavi
3. maj 2015.11 god. comment_216116 Ni Schurle nije zadovoljio, al je bio korisniji od ovog lika. Profulan transfer totalno. Prodaja Prijavi
3. maj 2015.11 god. Autor comment_216134 Momak u ovo minuta što je dobio apsolutno NIŠTA nije pokazao... Ja ne znam da l' je iko, otkad je Abramovič došao, bio ovako očajan u minutama koje je dobio. Katastrofa. Pustili smo igrača koji nije za velike klubove (Salah), a doveli istog. Prijavi
3. maj 2015.11 god. comment_216140 Prodati ga Uefaloni za 25-30m, imam ortaka koji navija za Barsu i stalno prica kako bi oni njega doveli na desnog beka :D inace o tome se pricalo tokom proslog leta po medijima, e sad u tom slucaju bi ostao kod nas do zime zbog njigove zabrane transfera, ali ipak je to Uefalona pa ce nesto da poguraju da im se skine zabrana Prijavi
8. maj 2015.11 god. comment_216781 Prodajete vec momka koji je odigrao manje od 250 minuta od januara, ono bas se moga dokazati.On jednostavno mora poceti kao starter i zavrsiti utakmice koje slijede, mora se znati na cemu smopo pitanju ovoga transfera da se pare ne bacaju dzaba.Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
8. maj 2015.11 god. comment_216791 Kakvo crno prodavanje. Nije ni Mou prso pa da kupi igraca i drzi ga pola godine na klupi da bi ga zatim prodao. Prijavi
8. maj 2015.11 god. comment_216795 Nece ga prodati, JOS. Pa lik sto je minuta dobio nista nije napravio. Sad je poceo od prve minute i toliko dobro je igrao da je na poluvremenu ostao u svlacionici. I nije to neki Mourinhov hir nego smo svi vidjeli sta je pokazao... Nikako pozitivac nisam sto se ovog lika tice Prijavi
8. maj 2015.11 god. comment_216802 Kavadrado je bolji igrac od Oskara i Vilijan u to nema sumnje,samo sto ce preko leta morati da zapne u teretani fizicki je trenutno slab za PL. Prijavi
8. maj 2015.11 god. comment_216805 Meni djeluje da je izgubio samopouzdanje a to je rezultat neigranja utakmica.Inace je ovo sve novo za njega,novi klub,liga,ogroman novac ulozen u njega.Jer lik je na Svjetskom bio rame uz rame Jamesu Rodrigezu,mozda cak i bolji.Prepoznatljiv bio po svojim driblinzima i sad odjednom lik ne zna hodati a kamoli sta drugo.Cudno zaista ali nadajmo se da ce iduce sezone biti onaj stari igrac jer po do sad prikazanom nije ni za klupe a kamoli prve postave. Prijavi
8. maj 2015.11 god. comment_216807 Izgubio samopouzdanje, nejak za premiership, spor, sebican... Sta god da je od tog, nama onda nije od koristi. I nece on dobit tu puno kredita ko sto smo davali nekim klocevima... Ko sto sam i rekao dobio je neke svoje sanse, koliko toliko. Ali evo ajde da zanemarimo ulaske s klupe, 2 ili 3 puta je zapoceo tekmu i sta je pokazao? Da je bolji Ramires na toj poziciji :D Prijavi
8. maj 2015.11 god. comment_216819 I Mou je rekao da njegovo slijedi sledece sezone. Opustite se, sta se digla kuka i motika Prijavi
8. maj 2015.11 god. comment_216825 I Mou je rekao da njegovo slijedi sledece sezone. Opustite se, sta se digla kuka i motika http://www.standard.co.uk/sport/football/jose-mourinho-mohamed-salah-needs-six-months-to-adapt-to-chelsea-9135963.html Jose Mourinho believes Chelsea fans will not start to see the best of Mohamed Salah until next season. A ovaj igra gore od Salaha prošle sezone. Prijavi
8. maj 2015.11 god. comment_216826 Pa nije Murinjo nista slago. Salah igra dobro u Fiorentini a mozda ce i Cuadrado sljedece sezone pokazati ono najbolje kao Salah. U drugom klubu. Prijavi
10. maj 2015.11 god. comment_216986 Jebi me ako ovaj ikad napravi nesto vise kod nas. Osim osvajanja trofeja... prelos je Prijavi
10. maj 2015.11 god. comment_216991 Greska na gresku danas.Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
10. maj 2015.11 god. comment_217007 Ušao u igru pred kraj a Sterling ga pretrčava ko malo dijete, loš totalno, sve ove minute što je odigrao nije pokazao ništa, ali apsolutno ništa. Samo šteta onih 30 miliona, mogli smo sada na ljeto dovesti solidnog igrača. Mnogi će reći da mu treba vremena, a ja mislim da je klasični primjer januarskog flopa. Prijavi
10. maj 2015.11 god. comment_217025 Nisam vidio ništa toliko loše u tih 10-ak minuta. Sterling može pretrčati 90% igrača u ligi tako da to ništa nije strašno. Ne znam šta ste očekivali. Prijavi
10. maj 2015.11 god. comment_217027 Ocekivo sam da pokaze bilo sta u tih nekoliko stotina minuta koliko je dobio. Sta je pokazao? Sta sam ocekivao... Jebote lik je totalni flop, sta to vi ocekujete da cujem... Svaki put prica malo minuta dobio, prva sezona... tuki moj, pa nista dobro sto mozes izdvojit Evo jednu stvar samo da izdvojimo ja bih bio zadovoljan, reko bih ima neke nade Prijavi
10. maj 2015.11 god. comment_217028 Strašno je to što Cuadrado kojem je brzina najveći adut onako ispada od igrača koji je odigrao 80+ minuta a Cuadrado samo što je ušao u igru. Na kraju krajeva to što ga je Sterling pretrčao nije najveći problem, problem je što od njega nismo dobili ništa za ovih nekoliko mjeseci u klubu. Prijavi
10. maj 2015.11 god. comment_217032 Ne možeš prozvati igrača flopom nakon što nije započeo više od 3 utakmice za klub i nijednom nije kompletirao 90 minuta, pa taman i najgori na terenu bio. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.