Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Cuadrado (2015-2017, 15 nastupa)

Istaknuti odgovori

Baš ovo što chiba reče. Desna strana nam škripi već par sezona. I jednostavno zatvori nam Hazarda i to je kraj naše igre, što se donekle promijenilo ove sezone, ali ipak nam fali desno krilo da rastereti Hazarda i ostatak napadačke linije.

• Odgovori 649
  • Pregledi 43 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nama je Bane, bek bez centaršuta već godinama najjače desno krilo.

Na trenerima je da biraju pojačanja, a Čelsiju ih nije nedostajalo, ali opet ništa, niko da ubode igrača, kao sedmicu da ganjamo jbt...

Ode ovaj, dolazi Turan...

Pre cu ja da ubodem neki jaci tiket nego Celsi desno krilo

Mi smo napravili gresku prije nekoliko sezona kad nismo uzeli Hulka, tad nam je isto skripalo na desnoj strani, sto se Cuardada tice bio sam protiv njegovog dolaska od samog pocetka kad su pocele price da smo zainteresovani za njega. Lahko je biti vazan igrac u Fiorentini i losoj ligi kao sto je Seria A.

Prepuštanje Hulka je najbolji potez kluba u poslednjih 10 godina.

Malo sutra, nismo doveli Hulka na poziciju desnog krila ali jesmo ovako nesto:

Schurle-20M

Wilian-40M

Salah -11M

Cuardado-30M

Kad sve uredno saberes 101M. A smijem garantovati da bi bio bolji od svih njih zajedno.

Kako neces imati, platili ga 40 miliona a dao 4 gola. Ja da postim i igram kao on citavu utakmicu dao bi vise.

Kod nas obicno kad nema golova i asistencija pocnu price bori se, tako je bilo za Toresa, Cuardada i ostale. Svaki gol i asistencija su vazni i za igraca koji je placen 40 miliona to s razlogom treba ocekivati.

Na početku mi je bilo žao što smo prodali Schurrlea bio je na momente odličan a na momente jako loš , falilo mu je kontinuiteta.
Sada mi je veoma drago što smo ga prodali jer je lik u uslovno rečeno lošoj Bundesligi preloš.

Ontopic:Ide li ovaj gdje?

Ma igra za dvojicu na terenu ocami, samo mu golovi fale....

To i jest problem. Hazard ne bi bio kvalitetan da nema golova i asistencija bez obzira na njegovu odličnu kretnju i zalaganje. U napadu si bez golova ništa!

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Ne mogu da vjerujem da ste vec zaboravili sve te golove sto je Cuadrado dao i sve te asistencije sto je spremio. Samo bi ga tako pustili u inostranstvo, a on je tako vezan i naviknut na nasl.

Juventus are interested in signing Chelsea midfielder Juan Cuadrado, according to reports in Italy.

Marotta said: "We are open to all possibilities. If Chelsea were open to releasing him on loan, we’d be very happy with that.”

Juventus chief executive Guiseppe Marotta has confirmed the Serie A club are interested in signing Chelsea's Juan Cuadrado. Speaking to Premium Sport, he said: "We are open to all possibilities. Should Chelsea be open to a loan with the possibility to sell him permanently, we would be happy."

a ja cigana

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.