Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Cuadrado (2015-2017, 15 nastupa)

Istaknuti odgovori

Dosta dobar. Pazite, prva mu je utakmica, protivnik izuzetno težak. Pogotovo ako gledamo da je na svojoj strani imao Ovieda koji je strašno brz igrač. U svakom slučaju bit će on jako dobar, vjerujem da bi to u budućnosti moglo ovako funkcionirati, s njim desno, a Willi u sredini

• Odgovori 649
  • Pregledi 43 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Tacno se vidi neuigranost sa ostatkom ekipe.Ali bit ce dobar.Veceras je par puta mogao mozda izaci sam pred golmanom da su mu igraci dali loptu u prostor umjesto u noge.

Nisam vise ni ocekivao tek mu je prva utakmica, najbolje od njega mozemo ocekivati tek sledece sezone.

jebo cuadrada, bitno.je da sad imamo zdravu konkurenciju, willian i cuadrado ce se boriti za to lijevo krilo, s tim da bi willian nekad mogao zaigrati i na oscarovoj poziciji, mozda cak i postane tu stamdardan a da oscar preseli na klupu

Sent from my Nokia 909

Kada je ulazio Cuadrado umesto Willian, moje misljenje je bilo, jbt, ne seeri da ce Mourinho menjati ofanzivca za napred orijentisanog igraca... i onda sam video u ravni 

Cuadrado - Bane - Cahill - Terry - Aspi. 

I odmah sam se setio da je ovaj bio pre bek.

I samo sam se nasmejao i pomislio logicno :D Nije Mourinho veverica,a nece ni napasti  :))

Eto sa njim smo dobili jos nesto osim desnog krila.

Hocemo li uskoro vidjeti kakav sjaj u igri od ovog?OK,tek je dosao i nije sad ni los bio,ali mislio sam da ce nam donjeti neku novinu u nasu igru.Ima brzinu i to se da vidjeti iz aviona.Volio bih da zaigra protiv Burnleya u prvoj zajedno sa Willianom na desetci,ali ko sto gledam da ce Oscar da uskoci a Willi na krilo.Za sad nit smrdi nit mirise.

Hocemo li uskoro vidjeti kakav sjaj u igri od ovog?OK,tek je dosao i nije sad ni los bio,ali mislio sam da ce nam donjeti neku novinu u nasu igru.Ima brzinu i to se da vidjeti iz aviona.Volio bih da zaigra protiv Burnleya u prvoj zajedno sa Willianom na desetci,ali ko sto gledam da ce Oscar da uskoci a Willi na krilo.Za sad nit smrdi nit mirise.

Ja od početka nemam nikakv stav kad je Cuadrado u pitanju, znači uopšte ne znam šta mislim, nisam ga gledao u Fiorentini, ovo do sada što je odigrao nije uradio ni nešto specijalno dobro niti je uradio nešto loše, znači nismo vidjeli nešto što će nam dati nešto novo..

Obično kada neki igrač dolazi u Chelsea imam mišljenje ili DA ili NE, sada nemam pojma...

Ljudi odigrao je 20 minuta, sta bi vi? Cekajte malo, koju utakmicu pa cemo suditi.

PArdon, 1 utakmicu i 20 minuta, ali ta prva se videla da se jos nije upoznao sa ekipom i da se ne razumeju na terenu. Cekamo malo pa cemo ga osuditi kao dobrog ili cemo iskljivati bes na njegovoj temi. 

Ljudi odigrao je 20 minuta, sta bi vi? Cekajte malo, koju utakmicu pa cemo suditi.

PArdon, 1 utakmicu i 20 minuta, ali ta prva se videla da se jos nije upoznao sa ekipom i da se ne razumeju na terenu. Cekamo malo pa cemo ga osuditi kao dobrog ili cemo iskljivati bes na njegovoj temi. 

Nema čekanja, ili preuzima ulogu dežurnog krivca odmah ili nek pokaže nešto spektakularno :P

Jbg u krizi smo kada su dežurni krivci u pitanju, Willian se malo popravio, Mikel povređen, mislim treba nam hitno neko na mjestu prvog krivca. :D

Mislim da treba da go prodamo odmah na leto zato sto nije prikazao nista od svog raskosnog talenta za 100-njak minuta provedenih na terenu, i za dve nedelje u Londonu. Neozbiljan je nije dao 5 golova, 3 puta asistirao i nije iznudio nijedan penal... prodati ga i uzeti pare dok jos vredi ili ga proslediti na pozajmicu u Vittese da se kali, pa da zaradimo nesto na njemu. 

• 2 sedmice kasnije...

Mislim da je kod njega ista stvar kao i kod Williana kad je tek dosao.Prisutan je strah.Strah da ne pogrijesi pas,izgubi loptu pa nedo Bog primimo gol zbog njegove greske.To je sindrom ovih siromaha koji su ispunili neki svoj cijl pa mu u glavi samo da ne pogrijesi.Daj ba brate makar pokusaj nesto kad udjes u igru,zasjeci jednom u sredinu,opali je onako muski da probijes mrezu ako moze.Makar reda radi.Nije da ne moze ili ne zna,vidjelo se to i na svjeCkom i u Fiorentini.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.