4. februar 2015.11 god. comment_201611 bravo relo chiba druze aktivan si nesto u zadnje vrijeme...svidja mi se,pametno zboris :D Prijavi
4. februar 2015.11 god. comment_201612 http://www.youtube.com/watch?v=ZDO1G-8Wec4 evo ga,prvi trening,reče ovaj da je tu od ranog jutra 8-> =D> =)) =)) =)) Prijavi
4. februar 2015.11 god. Autor comment_201619 Kaže da mu mater pravi ove pletenice, i da to traje satima. Nije zajebancija. Prijavi
4. februar 2015.11 god. comment_201626 Dosta je price,nagadjanja, pretpostavki, izvlacenja iz konteksta, zelja, pozdrava, cestitki ... Jedva cekam debi pa da vidimo na cemu smo. Prijavi
4. februar 2015.11 god. comment_201636 http://www.youtube.com/watch?v=ZDO1G-8Wec4 evo ga,prvi trening,reče ovaj da je tu od ranog jutra 8-> =D> =)) =)) =)) Priznaj ko ti je ovo preveo djubre jedno, je li zemo ? Prijavi
5. februar 2015.11 god. comment_201666 HYN bro, long tajm no siii :D Kad on povuce u sredinu, ako u taj prvi mah ne prodje pored igraca, našravi sebi prostor, ili ne ubode pravi pas, onda se prostor zatvara a opcije drasticno smanjuju. Jednostavno, uvek ce biti na krivoj nozi i bice mu znatno teze da pogodi pravi paas precizan sut ka golu. ili sut ka golu, a dodavanja po sirini terena u tim situacijama ili samo uspore akciju pa se mora ista graditi iznova, ili su plen protivnickih defanzivaca. U PL se odbrana igra daleko organiovanije nego u Seriji A i igra, i takvim je igracima znatno teze da dodju do punog izrazaja. Verujem ja ttebi da je on dobar dribler, samo sumnjam u njegovu mogucnost da se brzo adaptira na PL. Prijavi
5. februar 2015.11 god. comment_201697 Dobro, to na kraju krajeva nikad ne znaš, može da se adaptira fantastično, da eksplodira, a može i da flopira. Samo govorim ono što sam gledao, a italijansku ligu (Romu, Fiorentinu i Milan) zaista često pratim. Ima raznovrstan dribling, nikad ne znaš šta će uradit, za moj ukus je fenomenalan dribler. E sad, normalno, gubit će on lopte, nekad će griješit u dodavanju, nekad možda usporit napad (kao i svaki igrač jel), ali sve u svemu, na mnogo većem nivou je od Williana, Schurllea te Salaha, što se tiče prodornosti, vjerujem da će ubrzat našu igru, te drastično popravit nam kontru (jer u kontri on ne stoji kao Willian i čeka da se svi vrate, već baš kao što ga zovu, kao vespa prolazi igrača/e). I pozz za tb, nek si se ba vratio :) Prijavi
6. februar 2015.11 god. comment_201776 Ja Cuadrada vidim kao neki naš faktor X, moguće je da nas pozitivno iznenadi :D Vidi se da je čovjek prosto oduševljen potpisom za Chelsea, samo da ne izgori u tolikoj želji da se odmah dokaže. Prijavi
6. februar 2015.11 god. comment_201788 http://www.youtube.com/watch?v=2efF7M1F1m8 Ko kaže da ne zna engleski :D "helous" A Murinjo baca tečno italijanski tako da ga boli tuki Prijavi
6. februar 2015.11 god. comment_201797 CUADRADO CUADRADO kao pokemon CUUUUUUAAAAAAAAADRAAAAAAAAAAAAAAADOOOOOOOOOOOOOOOO pokemon koji napada Prijavi
6. februar 2015.11 god. comment_201828 Ako išta TRUDI se da nauči za razliku od naših Brazilaca koji šute i mule. Mene bi bilo stid da dvije godine igram u Engleskoj, a ne znam riječi tog jezika (mislim na Ramiresa). A Cuadrado će naučit, samo neka bude uporan. Prijavi
6. februar 2015.11 god. comment_201883 Defenders hate him. He is the most fouled (87) player in Europe’s top five leagues this season. Prijavi
6. februar 2015.11 god. comment_201886 Bio bi Azar da mu u poslednje vreme sudije sviraju prekršaje nad njim, ali nema veze. Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_201943 Al je brz, ima odlicno kretanje i sa loptom i bez nje, bi't ce od njega vajde i to velike! ;) Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_201956 Sljedecu utakmicu Williana na 10-ku a Juana na desno krilo Prijavi
9. februar 2015.11 god. comment_202296 https://www.youtube.com/watch?v=YiOmAjrCjiU Pa zalomi jednom ka sredini, makar reda radi.... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.