Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Cuadrado (2015-2017, 15 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 649
  • Pregledi 43 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Dosta je price,nagadjanja, pretpostavki, izvlacenja iz konteksta, zelja, pozdrava, cestitki ... 

Jedva cekam debi pa da vidimo na cemu smo.

HYN bro, long tajm no siii :D

Kad on povuce u sredinu, ako u taj prvi mah ne prodje pored igraca, našravi sebi prostor, ili ne ubode pravi pas, onda se prostor zatvara a opcije drasticno smanjuju. Jednostavno, uvek ce biti na krivoj nozi i bice mu znatno teze da pogodi pravi paas precizan sut ka golu. ili sut ka golu, a dodavanja po sirini terena u tim situacijama ili samo uspore akciju pa se mora ista graditi iznova, ili su plen protivnickih defanzivaca. U PL se odbrana igra daleko organiovanije nego u Seriji A i igra, i takvim je igracima znatno teze da dodju do punog izrazaja. 

Verujem ja ttebi da je on dobar dribler, samo sumnjam u njegovu mogucnost da se brzo adaptira na PL. 

Dobro, to na kraju krajeva nikad ne znaš, može da se adaptira fantastično, da eksplodira, a može i da flopira. Samo govorim ono što sam gledao, a italijansku ligu (Romu, Fiorentinu i Milan) zaista često pratim. Ima raznovrstan dribling, nikad ne znaš šta će uradit, za moj ukus je fenomenalan dribler.  E sad, normalno, gubit će on lopte, nekad će griješit u dodavanju, nekad možda usporit napad (kao i svaki igrač jel), ali sve u svemu, na mnogo većem nivou je od Williana, Schurllea te Salaha, što se tiče prodornosti, vjerujem da će ubrzat našu igru, te drastično popravit nam kontru (jer u kontri on ne stoji kao Willian i čeka da se svi vrate, već baš kao što ga zovu, kao vespa prolazi igrača/e).

I pozz za tb, nek si se ba vratio :)

Ja Cuadrada vidim kao neki naš faktor X, moguće je da nas pozitivno iznenadi :D

Vidi se da je čovjek prosto oduševljen potpisom za Chelsea, samo da ne izgori u tolikoj želji da se odmah dokaže.

Ako išta TRUDI se da nauči za razliku od naših Brazilaca koji šute i mule. Mene bi bilo stid da dvije godine igram u Engleskoj, a ne znam riječi tog jezika (mislim na Ramiresa). A Cuadrado će naučit, samo neka bude uporan.

Krenulo je...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.