6. februar 2017.9 god. comment_267901 pa ne znam šta stoji u ugovoru sa Juventusom, sećam se da smo se napinajli sa njima oko toga al ne mogu da se setim baš svih detalja Prijavi
6. februar 2017.9 god. comment_267903 ma to imaju 100% samo ne znam dal je definitivno stavljena taÄka na taj transfer il može to da se rasturi proÅ¡le godine je izgledalo kao da on nema nameru vÅ¡e da igra za nas a klub nije želeo da nas Juve viÅ¡e vuÄe za nos sa tim pozajmicama, kontam da smo ih obavezali da ga otkupe Prijavi
7. februar 2017.9 god. comment_267944 Ja koliko mogu naći informacije na netu obavezali smo ih samo sa 5mil za pozajmicu po sezoni i to na tri godine a tad mu i istiÄe ugovor s nama. A ima Juve opciju da ga odkupi za 25mil nakon ove sezone,Å¡to će vjerujem i uraditi jer neće htjeti rizikovati da onda kad bude slobodan igraÄ doÄ‘e neko i ponudi mu viÅ¡e para i on kaže arrividerci Juve. Prijavi
7. februar 2017.9 god. comment_267948 Ma italijani su cigani radije ce ga vuci jos 2 godine na posudbi i onda traziti alternativu neg da pljunu 15 milki Prijavi
7. februar 2017.9 god. Autor comment_267999 Ugovor je takav da u sluÄaju da odigra odreÄ‘en broj utakmica, zabije odreÄ‘en broj golova + Juve osvoji titulu, automatski moraju otkupiti njegov ugovor za 25 miliona eura. Ako se to ne desi, onda se pozajmica produžava. Prijavi
8. februar 2017.9 god. comment_268027 I tih 25 mil nije niÅ¡ta koliko se danas daje za igraÄe. Mogao bi biti on biti jako koristan za nas,daleko od toga da je propalitet od igraÄa, na kraju krajeva nije ni dobio pravu Å¡ansu mod Joseom. Prijavi
22. maj 2017.9 god. comment_271128 http://www.juventus.com/it/news/news/2017/la-juve-riscatta-cuadrado.php Moze u bivse igrace, sluzbeno ga otkupio Juventus. 20 miliona eura na rate do kraja sljedece sezone, uglavnom novih 20 milja u kasi. :D Prijavi
22. maj 2017.9 god. comment_271129 Zaradjeno na kraju skoro 6 mil funti na debilu, plus oslobodjeno nam je 110k sedmicno za plate. Prijavi
23. maj 2017.9 god. comment_271132 jel se to meni samo Äini, ili smo zbilja morali i trebali uzeti viÅ¡e za ovoga Å¡to rilja 90 minuta uz liniju?? ne znam,.. ali znam da mi je nekako nedoreÄen, istrÄi bogaoca kilometara u sprintu s loptom i bez nje, al masu kontri upropasti nekako svojim nezgrapnim kretnjama, promiÅ¡janjima ako promiÅ¡lja uopće jer od kad sam ga prvi put u chelseaju pomnije zapratio uÄinio mi se divlji nekako i nedovoljno koristan s obzirom na svoj trkaÄki kapacitet, brzinu i veliku borbenost.. tako da, na kraju možda i je realna lova, al nekako mi se Äini da se moglo bar joÅ¡ 5 mil ubera uzeti.. kako bilo, sad je i definitivno jasno da se ne vraća nama te da moramo pojaÄati desnu stranu nekim prodornim, Ävrstim trkaÄem pa da se može izgurati sezona sukladno oÄekivanjima.. Prijavi
23. maj 2017.9 god. comment_271136 jel se to meni samo Äini, ili smo zbilja morali i trebali uzeti viÅ¡e za ovoga Å¡to rilja 90 minuta uz liniju?? ne znam,.. ali znam da mi je nekako nedoreÄen, istrÄi bogaoca kilometara u sprintu s loptom i bez nje, al masu kontri upropasti nekako svojim nezgrapnim kretnjama, promiÅ¡janjima ako promiÅ¡lja uopće jer od kad sam ga prvi put u chelseaju pomnije zapratio uÄinio mi se divlji nekako i nedovoljno koristan s obzirom na svoj trkaÄki kapacitet, brzinu i veliku borbenost.. tako da, na kraju možda i je realna lova, al nekako mi se Äini da se moglo bar joÅ¡ 5 mil ubera uzeti.. kako bilo, sad je i definitivno jasno da se ne vraća nama te da moramo pojaÄati desnu stranu nekim prodornim, Ävrstim trkaÄem pa da se može izgurati sezona sukladno oÄekivanjima.. S kim smo poslovali, dobro smo i ovdje prosli. Ma odlicno. Nije se rodio taj ko je talijanske mahere nadjebo. Prijavi
23. maj 2017.9 god. comment_271139 jel se to meni samo Äini, ili smo zbilja morali i trebali uzeti viÅ¡e za ovoga Å¡to rilja 90 minuta uz liniju?? hteo Äovek samo u Juve i doveo klub u situaciju da Zrikavi može da nas vuÄe za nos nije identiÄna situacija kao sa ÄŒehom ali ono, Å¡ta znam, možda je greÅ¡a bila u startu, kad smo ga prvi put pozajmili baÅ¡ njima ali nismo mi jedini, eno Benatija koji je za velike pare stigo u Bajern za upola manje preÅ¡o u Juve, mi bar nismo imali takav gubitak jbg, tako je to kad neki klub ostvari monopol ili dominaciju na nekom tržiÅ¡tu, onda i imaÅ¡ ovakve situacije Prijavi
23. maj 2017.9 god. comment_271144 Samo italijan italijana moze zajebati, a to je Napoli uradio :D Za muhu bez glave smo mi pravo dobro prosli. Prijavi
3. juni 2017.9 god. comment_271562 Sreća pa smo ga unovÄili na vreme, isuse, kakav glupan, proveo 18 minuta na terenu. Prijavi
3. juni 2017.9 god. comment_271563 Necemo se zalit, koliko god da smo dobili dobro je, definitivno igrac koji nije za top klubove Prijavi
3. juni 2017.9 god. comment_271567 Zbog glume Ramosa.S ponosom možemo reći da smo jedan od rijetkih klubova koji je uspio izraditi Juventus. Prijavi
3. juni 2017.9 god. comment_271570 Zapravo sam video neki snimak na kom se vidi da je tupan nagazio Ramosa koji jeste malo odglumeo, ali se videlo da se uhvatio za stopalo, nije pao od guranja, tako da je Cuadrado ispao još veći debil. Prijavi
3. juni 2017.9 god. comment_271571 Ma dokurÄilo mi je ovo Å pansko sranje, vodiÅ¡ 3:1, protivnik ti nije priÅ¡ao golu, ti ideÅ¡ simulirati i iznuditi drugi žuti. Cigani pa hajd'. A da smo dobro proÅ¡li Å¡to smo ovoga uvalili to svakako. https://twitter.com/btsportfootball/status/871116726615887872 Uređeno 3. juni 2017.9 god., autor izmjene: Bari Prijavi
4. juni 2017.9 god. comment_271579 Je ga malo nagazia, ali kakav pad Ramosa, ko da ga je meteor spiÄia, haha. A joÅ¡ dok se valja toÄno se vidi da sve gleda Å¡ta će sudac napraviti da zna kad se smi dignit... Ali, Äestitke Realu, zaslužena pobjeda, Juve je drugo poluvrijeme potpuno nesta... Meni ostaje žal Å¡ta veliÄina poput Buffona će vjerojatno ostat bez LP. I da, Ronaldo je rasturija ovu ligu prvaka. Prijavi
4. juni 2017.9 god. comment_271581 Ispravite mu u naslovu, imao je ukupno 15 nastupa za klub. 2015-2017-15 nastupa. Prijavi
4. maj 2021.5 god. comment_313800 Najbolji asistent Lige Prvaka za ovu sezonu. Spavamo li mirno? Prijavi
5. maj 2021.5 god. comment_313893 Najbolji asistent Lige Prvaka za ovu sezonu. Spavamo li mirno? Spavamo, na kraju se ispostavi da je WB, isto kao i Moses... Kad skontaš da smo Salaha zbog njega šutnuli a nikakav je kod nas bio Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.