Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Cuadrado (2015-2017, 15 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 649
  • Pregledi 43 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

ma to imaju 100% samo ne znam dal je definitivno stavljena tačka na taj transfer il može to da se rasturi

proÅ¡le godine je izgledalo kao da on nema nameru vÅ¡e da igra za nas a klub nije želeo da nas Juve viÅ¡e vuče za nos sa tim pozajmicama, kontam da smo ih obavezali da ga otkupe 

Ja koliko mogu naći informacije na netu obavezali smo ih samo sa 5mil za pozajmicu po sezoni i to na tri godine a tad mu i ističe ugovor s nama. A ima Juve opciju da ga odkupi za 25mil nakon ove sezone,što će vjerujem i uraditi jer neće htjeti rizikovati da onda kad bude slobodan igrač dođe neko i ponudi mu više para i on kaže arrividerci Juve.

I tih 25 mil nije niÅ¡ta koliko se danas daje za igrače. 
Mogao bi biti on biti jako koristan za nas,daleko od toga da je propalitet od igrača, na kraju krajeva nije ni dobio pravu šansu mod Joseom.

• 3 mjeseca kasnije...

jel se to meni samo čini, ili smo zbilja morali i trebali uzeti više za ovoga što rilja 90 minuta uz liniju??

ne znam,.. ali znam da mi je nekako nedorečen, istrči bogaoca kilometara u sprintu s loptom i bez nje, al masu kontri upropasti nekako svojim nezgrapnim kretnjama, promišjanjima ako promišlja uopće jer od kad sam ga prvi put u chelseaju pomnije zapratio učinio mi se divlji nekako i nedovoljno koristan s obzirom na svoj trkački kapacitet, brzinu i veliku borbenost..

tako da, na kraju možda i je realna lova, al nekako mi se čini da se moglo bar još 5 mil ubera uzeti..

kako bilo, sad je i definitivno jasno da se ne vraća nama te da moramo pojačati desnu stranu nekim prodornim, čvrstim trkačem pa da se može izgurati sezona sukladno očekivanjima..

jel se to meni samo čini, ili smo zbilja morali i trebali uzeti više za ovoga što rilja 90 minuta uz liniju??

ne znam,.. ali znam da mi je nekako nedorečen, istrči bogaoca kilometara u sprintu s loptom i bez nje, al masu kontri upropasti nekako svojim nezgrapnim kretnjama, promišjanjima ako promišlja uopće jer od kad sam ga prvi put u chelseaju pomnije zapratio učinio mi se divlji nekako i nedovoljno koristan s obzirom na svoj trkački kapacitet, brzinu i veliku borbenost..

tako da, na kraju možda i je realna lova, al nekako mi se čini da se moglo bar još 5 mil ubera uzeti..

kako bilo, sad je i definitivno jasno da se ne vraća nama te da moramo pojačati desnu stranu nekim prodornim, čvrstim trkačem pa da se može izgurati sezona sukladno očekivanjima..

S kim smo poslovali, dobro smo i ovdje prosli. Ma odlicno.

Nije se rodio taj ko je talijanske mahere nadjebo.

hteo čovek samo u Juve i doveo klub u situaciju da Zrikavi može da nas vuče za nos

nije identična situacija kao sa Čehom ali ono, šta znam, možda je greša bila u startu, kad smo ga prvi put pozajmili baš njima

ali nismo mi jedini, eno Benatija koji je za velike pare stigo u Bajern za upola manje prešo u Juve, mi bar nismo imali takav gubitak

jbg, tako je to kad neki klub ostvari monopol ili dominaciju na nekom tržiÅ¡tu, onda i imaÅ¡ ovakve situacije 

• 2 sedmice kasnije...

Zapravo sam video neki snimak na kom se vidi da je tupan nagazio Ramosa koji jeste malo odglumeo, ali se videlo da se uhvatio za stopalo, nije pao od guranja, tako da je Cuadrado ispao još veći debil.

Ma dokurčilo mi je ovo Å pansko sranje, vodiÅ¡ 3:1, protivnik ti nije priÅ¡ao golu, ti ideÅ¡ simulirati i iznuditi drugi žuti. Cigani pa hajd'. 

A da smo dobro prošli što smo ovoga uvalili to svakako.

https://twitter.com/btsportfootball/status/871116726615887872

Uređeno , autor izmjene: Bari

Je ga malo nagazia, ali kakav pad Ramosa, ko da ga je meteor spičia, haha. A još dok se valja točno se vidi da sve gleda šta će sudac napraviti da zna kad se smi dignit...

Ali, čestitke Realu, zaslužena pobjeda, Juve je drugo poluvrijeme potpuno nesta... Meni ostaje žal šta veličina poput Buffona će vjerojatno ostat bez LP.

I da, Ronaldo je rasturija ovu ligu prvaka.
  • 3 godine kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.