Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Cuadrado (2015-2017, 15 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ako ga budemo prodavali već ovo ljeto onda ćemo što se financijske strane njegovog transfera biti 2 metra u kanalu, nema šanse da dobiemo one pare za koje je došao kod nas, u minusu smo tu bar 10 miliona.

• Odgovori 649
  • Pregledi 43 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Čak se svojedobno ni za Torresa nakon prve polusezone nije pričalo da je promašaj koliko se za ovog priča. Činjenica je da je malo igrao, ali isto tako je činjenica da je za to malo što je igrao morao barem dati znak navijačima da vrijedi 35m, a on umjesto toga apsolutno ni jednu situaciju nije dobro odradio. Ni jedan dribling, ni jedan šut, ma ništa. Što se mene tiče, ako se mogne prodat s Oscarom i dovest Sterlinga, za mene će biti uspješan transfer.

Slažem se da ga treba prodati, ali ne za to što nije odigrao ništa u ono malo što je igrao nego zato što Mourinho nema apsolutno nikakvo povjerenje u njega, čak i u beznačajnim utakmicama poslije osvajanja lige ga drži na klupi. I to se sigurno neće promijeniti za 2-3 mjeseca.

Willian je jednako loših utakmica imao na početku pa je igrao svakog vikenda.

Uglavnom ne treba kupovati igrace preko zimskog roka, previse mi je to rizicno, jer ako se ne prilagode odmah izgube samopouzdanje i raspad sistema. Pogotovo u zadnje vrijeme, jedno Matic rasturio, ali rijetki su primjeri.

Znaci samo kupovati preko ljeta i to prije priprema, tj. tokom sezone odrediti mete i odmah navaliti napocetku prelaznog da se uzmu, da imaju vremena da se fino prilagode. Da je Cuadrado dosao tek sad na ljeto mislim da bi bolje bilo, jer ovako je pogubio svo samopouzdanje (ne zna lik kud goni). Gledam ovaj sazetak sa Svjetskog i ne mogu da vjerujem sta je sve radio tu, a ovdje ne zna kud udara, jednostavno vidi se da je uplasen i da sa strahom radi sta god radi. Sto posto je bolji od Sterlinga koji je nenormalno precijenjen i to uglavnom jer je Englez, pa Sterling nije bolji ni od Williana, lik je Lazar Markovic sa vise muda. Medjutim Englezi, kod njih je Adam skuplji nego krsten veznjak iz Amazonije.

Statistika mu nije neka cak iako je imao toliko prostora i citav tim je bio bukvalno na njemu, svi su ga smatrali kao glavnu kariku ove sezone, a on prc. Citam kometnare Liverpulovaca i kao ako ga uspiju prodati za one pare sto bi mi dali da je to najbolji scenario (za njih), e onda zamislite sta je to.

Uglavnom ne znam sta raditi sa tim desnim krilom, postoje tu neke mogucnosti kao sto su da mijenjamo Oscara za Mouru, jer je to PSG  nudio, mozda bi nam i Rabiota usput dali (to sam citao tokom sezone), a on bi sjedio na klupi i ne bi bilo lose.

Ostaje jos Bale, koji je preskup i nije bas u nekoj formi, ali gazda je opasno zagrijan za njega, pa se Mou i nece mnogo pitati, a i sumnjam da bi se Mou bunio da se dovede Bale kad bi Roman insistirao. Sta ja znam, opet se i u toj soluciji mora dosta toga prodati, prije svega Oscar. U svakom slucaju kada izuzmemo cijenu, Bale bi nam legao kao kec na desetku, pogotovo nasoj taktici gdje bunarimo kontre sa svoje polovine.

Zbog "tehnickih" problema nisam stigao da dam komentar na polusezonu ovog momka, pa cu to uraditi sad.

Ne znam zasto je Murinjo dovodio ovog momka, kad ne vjeruje u njega.Samo je potrosio pare, a u momka se usrao. Lik je taman krenuo da se probija u svjetski fudbalski vrh, a Mou mu se popisao na facu s Celsijevom strasnom klupom.

Kakav vam je bio Cuadrado?Meni je danas po prvi put pokazao bar djelić onoga zbog cega smo ga i kupili.Vjerujem da je kod njega samopouzdanje jedina stvar koja ga može koštati boljih partija.Naravno,to samopouzdanje nece ni dobiti ukoliko mu Murinjo ne ukaže povjerenje,a zaista bih volio da bude na istom nivou kao na Svjetskom prvenstvu.Svejedno i ako kupimo novo krilo,duga je sezona,uz par dobrih partija ulazeci sa klupe dao bi do znanja i Murinju da se na njega moze racunati,pa bi nekad vjerovatno bio i starter.Ima u njemu materijala,strasno je brz,prvi trzaj mu je veoma dobar i danas je na taj nacin izborio penal.Vidjet cemo uostalom kakav ce biti kada prodje kompletne pripreme sa ekipom,jer nemoguce da je odjednom prestao igrati lopte a onakav majstor na Svjetskom bio.

Igrao veceras citavu utakmicu protiv Venceuele i nije nista pokazao, ko da je dosao s druge planete u ekipu.

Igrao veceras citavu utakmicu protiv Venceuele i nije nista pokazao, ko da je dosao s druge planete u ekipu.

Nije istina. Jedini koji je imao energije u mrtvoj Kolumbiji pored Jamesa. Sta si ocekivao da da tri gola dok je drugim mrsko trcati?

Imao je par driblinga, dobrih centarsuteva i proigravanja, ali jednostavno cijeli tim je bio los tako da nije mogao nista posebno pokazati.

Uređeno , autor izmjene: mrtavker

Protiv Brazila odličan. Rastrčan, svuda ga bilo, u napadu i obrani. Nudio se, šutirao dodavao. Ma sve. 
Ja sam za to da mu se da i iduća sezona. Ao iduće sezone ne pokaže ništa onda ga prodati. 

toljko ljudi smorili sa ovim Falkaom a zaboravili kolko je u suštini važno da ovaj čovek nešto napravi il smo jebali ježam,vamo imaš Kostu,Remija(valjda ostaje) pa bar znam biće nešto od njih u napadu sigurno ,al Kvadrado žalosno a znamo kolko imamo problema sa tom desnom stranom,jedina nada mi je Vilijan al kad je on nada onda znaš da je zadnje vreme došlo 

ne znam šta je Murinjo zamislio ali dao bih jedan bubreg da jednom vidim normalan nadap uz desnu aut liniju u kontinuitetu a ne samo kad se Vilijanu poredjaju zvezde

nisam mnogo očekivao od njega ali što je najgore tek sad ne znam šta da očekujem,Murinjo mu nije dao prilike i pitanje je dal će mu uopšte dati 

fazon je u tome da nama fali taj napad u kontinuitetu ,jer protivnici nemaju problema ponekad sa nama,zatvaraju azara,ovamo ide samo neki muljavi cenatršut od Ivanovića i tolko,nema nikog da probija ,napavi višak,mnogo slabo

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.