Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Cuadrado (2015-2017, 15 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ovaj tvit mi dosta govori, coveku se san ostvario da zaigra na najjacem nivou fudbal. Izgleda da ce da grize na terenu!

https://twitter.com/Cuadrado/status/562393646918795264

• Odgovori 649
  • Pregledi 43 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Daj bre, ovaj je lud. Dobice zabranu koriscenja FB-a i twitera... 

Nosice telefon na treningu i slikati sve redom.

dati mu link, i bit će na forumu više nego masko :D

šalam se, dobrodošao još jednom, i sretno..

prvo neka se pokaže na terenu kao pojačanje, a onda nek i tvita koliko hoće...

ugl dok partije na terenu budu zadovoljavujuće, nemam ništa protiv njegovih sajebansija po netu..

sretno :D

Možda je malo smiješno ovo njegovo tvitanje, ali meni je lijepo vidjeti ovo. Baš pokazuje da je sretan, da mu se san ispunio, te da s nestrpljenjem sasvim sigurno čeka debi u plavom dresu. Za očekivati je da daje 100% od sebe, a tako ako bude, mi nismo ni svjesni kakvu smo igračinu dobili. 

Drago mi je što je došao i jedva čekam njegove bravure po desnoj strani. 

Čuo sam i za sebić, svojko al jebem ti sunce jučer pročitam SAMOSLIK. Pa kuruzo draga.

Samoškljoc je bolji.

Cuadrado priznaje da mu majka i dan danas pravi pletenice na glavi, što traje satima. Zajedno su glumili u reklami za paradajz sos, koja se prikazivala u Kolumbiji.

Je l' Negrosport izvor?

sad i njegova majka daje intervju

bože ranit ću se  :D

Cuadrado's mum on son's move to #CFC: "He was very happy and motivated, but I told him to be quiet with God's help everything would be fine"

Cuadrado's mum: I know Jose is very intelligent. I don't know him personally but I know he can help my son both personally & professionally.

inače imao je 4 godine kad su mu ubili oca,on se tada krio ispod kreveta

otac mu je bio vozač kamiona

Gledao sam Cuadrada dovoljno puta da kazem da uopste nisam impresioniran njime. 
Jednostavno ne vidim kako je on upgrade u odnosu na Williana. Kamo srece da gresim, ali mi se za sad ne cini da je tako.

Igra sa onside krilima, koja je ne tako davno bila najjace oruzje Plavaca vise ne daje rezultate. Jednostavno igraca koji mora da se krece pravolinijski, ka korner zastavici da bi ostvario cilj(centarsut, asistenija) je mnogo lakse cuvati i udvajati od kontra gard igraca, koji u svakom trenutku moze i da probije ka unutra... To je osnova kontra gard krila, raznovrsnost u napadu. Robben - Ribery, Ronaldo - Bale, GOtze - Reus... To je ono sto Chelsea nema, i sto Cuadrado ne donosi, jednostavno, cuvek svakog jutra ustaje na pogresnu nogu. 

Izvoli pa me razuveri. 

Nisam ni ja nešto optimističan ali Cuadrado ipak može gurnuti loptu na lijevu nogu kada ulazi u sredinu i nije mu problem da šutne kad god ima prostor dok je Evnuh neodlučan. Vidjećemo kako će to ići ali sama činjenica da je Evnuh dobio Cuadrada kao konkurenciju ipak treba da ohrabruje s obzirom da su mu konkurencija prije bili Albino i Habibi.

Jedva čekam Villu da ga vidim u akciji.

Auf dvanaesti u formi.. Cuj Evnuh, Albino i Habibi hahahah ko kakav bolivudski film u pm

Nema veze sto ne igra kontra nogom, cak naprotiv mislim da mu je to prednost jer ce unijeti novu dimenziju u igru a to je sirina. Puno ce vise prostora sada biti i za druge igrace jer cemo razvuci teren a protivnicki defanzivci vise nece morati cuvati samo Edena.
Neznam sta ste gledali al ovaj covjek je miljama ispred Williana da je imao pravog napadaca u ekipi imao bi puno vise asiatencija,ne libi se opalit po golu.Igracinaa

Ja sam prvi mislio da je on kopija Williana.Ali malo sam googlo,gledo snimke na youtube i vidio sam da je dosta bolji.Barem sto se tice igara za Fio i za repku.E sad zanimljivo ce biti kako ce se snaci u BPL ali optimistican sam.Najvise me impresioniralo to da dobro barata loptu lijevom nogom.Takodjer i dobar sut ima lijevom nogom a desna mu je razorna.Najbojle se to vidi na youtube snimcima kada gledate svaki dodir njegov na nekoj utakmici.Mnogo vise nego na nekim highlightsima ili slicno.Misljenja sam da ce nam itekako dobro doci.

Pratio Cuadrada i onda tvrdi da isti kada igra ide samo u desno  X_X   Da si ga stvarno pratio, znao bi da Juan ima itekako raznovrstan dribling, te da iako je dešnjak, često ulazi u sredinu ali naravno ima i dribling u desno. Jednostavno nepredvidiv je.

Jedino šta bi moglo većinu možda nervirat (mene apsolutno ne) je to što on haman pa ne zna jednostavno igrat, već mora probit igrača, mora bar jednog predriblat, pa se zato dogodi da ćešće gubi loptu. Meni to ne smeta, jer volim gledat driblinge, pa i po cjenu gubljenja lopte. 

Cuardado je igračina, uvjeriti ćete se. 

• Autor

Evo chibinog teksta, friško preveden: 

http://chelseabalkan.com/index.php/201502044660/vijesti/zanimljivosti/fudbalski-ekspert-otkriva-sta-ce-cuadrado-donijeti-igri-chelseaja.html

Uglavnom, kako sam zaključio, dribla lik nenormalno, ali mana mu je ta što ne zna dat normalan, lak gol, već mora nešto majmunisat, lobovat, driblat i slično. Uglavnom, po ovome bolji je za glavu od Williana. Al' ništa dok ga ne vidimo na djelu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.