Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Cuadrado (2015-2017, 15 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 649
  • Pregledi 43 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nazvati nekoga flopom dodje nesto kao otpisivanje, jel da?

Vi ocekujete da Cuadrado sedi na klupi nekoliko utakmica i onda da pokida u 10 minuta i postigne het trik?

Odigrao je bolje nego Hazard u 90 minuta.

Sta izvodite krive Drine? Lik je dosao u sred sezone, u po vatre, nije se prilagodio dovoljno brzo i svoje prilike nije iskoristio. Nakon toga palo mu je samopouzdanje i jednostavno sve pada u vodu. Igrac koji na svjetskom prolazi druge kao duh, dodje ovamo i zabija se u igrace, staje na loptu i pada, netacno dodaje svaki drugi. Sve je to posljedica samopouzdanja. Nije se brzo prilagodio, fulao par utakmica, palo samopouzdanje i slikaj se. Ima ljeto, najboljeg trenera ikad, dosta fudbalskog umijeca i udri. Krenuce to na bolje, uvjeren sam. Dovoljna je ta mala iskra da ga zapali i palice Zulu po desnoj strani. Niko nije nerealan kad kaze da je los bio, svi mi to znamo. Medjutim, stanite na loptu i polako. Lupanje gluposti o nekim prodajama nema veze sa mozgom, jednostavno cekajmo avgust i vjerujmo i u njega i u Moua, a ako i tada ne bude nista (pu pu), sasvim realno da klub razmislja o prodaji na zimu.

Jbg ne možeš ništa reći kad odmah ide priča "šta očekujete 3 gola po utarkmici" itd, samo kažem da za sve ove minute što je igrao nije uradio apsolutno ništa, da je napravio jedan, znači samo jedan prodor po strani, da je uputio jedan jedini dobar centaršut, ja bi se uhvatio za to i ne bi ga proglašavao flopom, ali on nije imao apsolutno ništa. Kada je trebao doći neki su govorili o njegovoj brzini, o njegovom driblingu i u desnu i lijevu stranu, o njegovom šutu, o nekome ko će donijeti golove i asistencije sa desnog krila, pa valjda je nešto od toga trebao pokazati, bar nešto, u klubu je već par mjeseci i dalje je fizički očajan, kad on krene sa loptom kao profesionalni fudbaler koji je svaki dan u treningu izgleda toliko slabo da bi ga ja zakucao u reklame. Znači samo kažem da nismo dobili ništa na osnovu čega se možemo nadati da će se on pokazati kao pojačanje, nemam ništa protiv njega, što se mene tiče ja bi volio da on sljedeće sezone uvali 15 golova..

I dalje mislim da je greška što smo u januaru uopšte nekog kupovali, mogli smo ovu sezonu izgurati i bez tog transfera, i onda sačekati ljeto i pametno uložiti pare.

Pa wisey ne budi smijesan i kontras.. A cekaj jel to za cuadrada ne vrijede ove tvoje rijeci kako nema prostora za lose partije vrhunskih igraca, a pogotovo omladinaca(RLC). Jebiga nisam znao da je on vanserijski igrac ;) a da, lik je sigurno dosao u januaru da bi sjedio na klupi i cekao slj sezonu, navikavanje na klimu, ucenje jezika i tako to

Cuadrado i sjedi na klupi zato što nije odigrao ono što se zahtjevalo od njega, čak i u ono malo što je dobijao. To je sva filozofija u klubu, nije Wisey ništa novo izmislio. 

Neke igrače moraš istrpiti u više utakmica da vidiš na čemu si. Meni ne bi smetalo da ga prodaju ako to nemaju namjeru uraditi, jer ovakvim pristupom prema njemu ćeš dobiti samo goreg i goreg igrača, igrača koji ulazi svaki put u utakmicu sa strahom od pogreške, igrača koji ne može spojiti 90 minuta itd Nije Cuadrado s kruške pao, pokazao je on svoje kvalitete na najvećoj smotri kao što ker napisa, tako da ne vidim razloga da se ne podrži momka kao neke druge u ekipi.

Što se paralele sa RLC tiče, uvijek ću izabrati igrača koji odigra hrabro i mudima pa makar i griješio nego onog koji će igrati na siguricu stalno. Mourinho ne misli tako i to je to.

Nisam bio uopste za negov dolazak pogotovo ne u januarskom prelaznom roku, ali ni to nije najveci problem koliko je problem to da smo pustili puno bolje i korisnije igrace da bi njega doveli.

Prije nego što smo ga doveli rekao sam da ovaj ima dvije lijeve. 

Nije mi jasno kako sam ja to mogao zaključiti na osnovu tri utakmice što sam ga gledao, a ljudi u klubu, koji su ga pratili puno više, nisu.

Kao što zemo kaže, pustili smo bolje igrače da bi doveli lika koji je dojučer živio u prašumi.

Williana 2 godine forsira i sad tek pokazuje da ima nekog potencijala.

Ako se ne varam Cuadrado je doveden baš da Williana pošalje na klupu, ako je Willian forsiran dvije sezone da bi se pokazalo da ima potencijal, zar treba opet praviti istu grešku i čekati nekog drugog dvije sezone da nešto pokaže. Da je prošlo ljeto u klub stiglo kvalitetno i dokazano desno krilo ne bi ni Williana čekali, već se odlučuje za neka rješenja iznad kojih stoji upitnik od dva metra i to u januaru..

Willian je morao nesto da odigra, nekad. A nije ga Mourinho forsirao jer je naslutio bozanski talenat u njemu, vec jer boljega nismo imali.  I to je cela prica. 

Willian je morao nesto da odigra, nekad. A nije ga Mourinho forsirao jer je naslutio bozanski talenat u njemu, vec jer boljega nismo imali.  I to je cela prica. 

A u ovoj formi u kojoj sad igra, malo je igrača u svijetu koji bi ga izbacili iz ekipe.

A u ovoj formi u kojoj sad igra, malo je igrača u svijetu koji bi ga izbacili iz ekipe.

Dovoljno je pogledati 3 najjaca kluba trenutno(Barsa, Real, Bajern) koji su nam najveca konkurencija u LS i pogledati u tim klubovima koji igraci igraju na Vilijanovim pozicijama(AMF, LMF, RMF) i skapiraces koliko je neuporediv sa njima. Niko ne kaze da je los samo cak ni u najboljoj formi kao sto je sada, nije ni blizu tim igracima.

A Kvadrado nije doveden kao sto se ovde prica da izbaci Vilijana iz prve postave, nego da pojaca konkurenciju u ekipi i otvori neke nove mogucnosti(Vilijan u sredini npr.). I ne mogu da se  porede Kvadrado i Vilijan jer jednostavno Kvadrado je relativno skoro dosao, imao mnogo malu minutazu, samim tim i problem sa samopouzdanjem tako da cemo moci realno da analiziramo Kvadrada i da ga poredimo sa ostalima negde na polusezoni sledece sezone.
Trenutno je situacija ovakva: Kvadrado mnogo malo igrao a i za to malo nije bas nista pokazao, a Vilijan posle jedne ipo slabije sezone konacno malo proigrao u zadnjih par meseci. Znaci jedino moze da se kaze da nijedan od njih nije vrhunski igrac i da su obojica preplaceni :D

Da sam ja na Mourinhovom mjestu meni bi Cuadrado svaki trening išao na duele sa Ivanovićem. Ne može bolje snagu dobiti za Premiership, kakva teretana kakvi bakrači. :D

Ne verujem ja da je on toooolko fizički slab,pa italijanska liga uopšte nije naivna bar kad je u pitanju igra u odbrani,ajd ne može da se uporedi sa premom ali nije jbt Holandija

Očito da liku nedostaje samopouzdanja,mora malo da se opusti i uživa na terenu

gledaj Vilijana u poslednje vreme kad ne igra bez kočnica u glavi kolko to sve bolje izgleda

• Autor

Čak se svojedobno ni za Torresa nakon prve polusezone nije pričalo da je promašaj koliko se za ovog priča. Činjenica je da je malo igrao, ali isto tako je činjenica da je za to malo što je igrao morao barem dati znak navijačima da vrijedi 35m, a on umjesto toga apsolutno ni jednu situaciju nije dobro odradio. Ni jedan dribling, ni jedan šut, ma ništa. Što se mene tiče, ako se mogne prodat s Oscarom i dovest Sterlinga, za mene će biti uspješan transfer.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.