Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Cuadrado (2015-2017, 15 nastupa)

Istaknuti odgovori

Sve ja razumijem, ali da se toliko zurilo, jurcalo, letilo sa prodajom Schurrlea samo da bi dobili pare za njega to nikako ne kontam. Pa sta je mislio sa ovim? Dati 30 miliona za igraca koji ce sastaviti prvih 30 minuta kad se navikne i to negdje u septembru. Ovako sa klupe niti ce on proraditi, a niti cemo mi imati kršteno desno krilo.

• Odgovori 649
  • Pregledi 43 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nije čovjek odigrao nijedne pune utakmice za Chelsea, a vi već donosite zaključke. 

Pa jebote koliko se na Čupu čekalo, i koliko mu se davalo minuta i prilika.. smiješno je porediti ovu dvojicu.

Pa kad je Cuadrado dolazio već je uveliko bila priča "eh konačno će Willian na klupu" znači bila je najava kao da nam dolazi igrač impresivne statistike koji će Williana odmah poslati na klupu, što je daleko od istine, Cuadrado je već tu mjesec i po dana i da je toliko bolji igrač od Williana kao što pojedinci misle, on bi se već izborio za mjesto startera.

Naravo prerano je donositi neke velike zaključke o Cuadradu.

Nemam ništa protiv da Cuadrado igra u prvoj postavi, ali nemoj te od njega praviti nešto što on nije..

• 2 sedmice kasnije...

Ovaj frajer će igrati manje od Salaha. Uskoro će početi proklinjati dan kada je došao u Chelsea.

Njemu je redovna plata boli ga uvo, mi smo ispali levati kad smo dali preko 30 miliona za grijača klupe.

Ista priča ko sa Salahom i ekipom, ubaci ga zadnjih 5 minuta i to zato što se igrač povrijedio (što znači možda nije ni zagrijan bio). 

Ne očekujem apsolutno ništa od njega, kao ni od ostalih sa klupe.

Tek sad vidjo da je desnjak, namijesta se na desnu nogu, a mi trazili ljevaka, ispostavit ce se da smo bolje igrace prodali.

Svi koji ce da pljuju ovog momka neka se sete De Bruina,decko je placen 35 miliona a nema povrenje trenera smopuzdanje je na nuli,pa Sancez je u Arsenalu prvih 6-7 utakmica bio ocajan,a videli smo kasnije!

Ma nema lik utakmica i to je jedini problem.Takodjer fali mu samopouzdanja a kako ce ga steci ako sjedi na klupi.Svejedno je vise napravio od čupe i za to malo provedenog vremena.Imao je 2 puta veoma dobre pokusaje,sut i neuspjeli centarsut dok je čupo samo trčo ko konj.Pa jbte nije ti ovo rudnik da samo radis,de malo igraj,ipak je ovo sport.

Ma nema lik utakmica i to je jedini problem.Takodjer fali mu samopouzdanja a kako ce ga steci ako sjedi na klupi.Svejedno je vise napravio od čupe i za to malo provedenog vremena.Imao je 2 puta veoma dobre pokusaje,sut i neuspjeli centarsut dok je čupo samo trčo ko konj.Pa jbte nije ti ovo rudnik da samo radis,de malo igraj,ipak je ovo sport.

Kuadrado je tipicno krilo,tesko ce on snaci u ovom sistemu gde se igra bez krila klasicnih u formaciji!

opet si u pravu, kuardado je klasicno krilo a igra na poziciji mjesanca, ugusice ga ona Mou!!

hahahahasalahhahahasalahhahahasalah, ne vjerujem za sta smo dali onolike milione

Ne moze covek da se uklopi u tim, niti da bilo sta pokaze, jer jednostavno nema kad. Ne smatram ja njega Bog zna kakvim majstorem, ali video sam da je konkretniji i od Oscara i od Williana, stoga treba nekad i da zaigra. Al jbg, ne moze "jer se nije prilagodio"... Sta reci.

• 2 sedmice kasnije...
Cuadrado ce izgleda biti teski promasaj od transfera i to najmanje svojom krivicom.
Ne mozes vjerovati sta mu se radi, ko da je junior u pitanju.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.