Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Juan Cuadrado (2015-2017, 15 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 649
  • Pregledi 43 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

trebalo bi da mu je plata 85 hiljade,nešto više nego što je albino imao

a to je otprilike 3 x manje nego što junajted plaća Di Mariju koji je nama isto nudjen

Looking forward to @ChelseaFC on home ground against Everton tomorrow.“@ChelseaFC: .@Cuadrado in training today.#CFC ”

B9fe6RlIIAAbOIB.jpg

Pa momak je visok 175 i ima 66 kg, šta hoćete jebote :D Na osnovu visine, on je na idealnoj kilaži :D

ne zaebaji idealna tezina mu 74 kg ja visok 180 dogura do 79 taman

• Autor

ne zaebaji idealna tezina mu 74 kg ja visok 180 dogura do 79 taman

Postoji formula za računanje idealne težine. Meni je sa 184 cm idealna težina između 72 i 75 kg. Trenutno imam 74 kg. Ne pričam napamet, već ono što nauka kaže. Drugo je kakav je čovjek naizgled, ali ovo je težina gdje si ono taman, ali je uslov da jebiga imaš mišića, a ne kost i koža a stomačina naprijed.

relo, pusti te neke idealne tezine, jedino ako hoces da picka budes, idealna je tezina koliko imas i centimetara u sebi :D

Šta, imam 184 cm i idealno mi je da imam 184 kile?

Ne slažem se da bi ovaj odmah trebao uletiti u prvu. Neka se izbori za to. Willian trenutno igra odlično, a Oscar iako nije world-beater igra solidno i ne bi se ni njega samo tako trebalo na klupu bacit.

Za početak je OK ako ovaj uđe kao zamjena u drugom poluvremenu, pa neka se dokazuje.

Ne shvatam zašto bi on uopšte odmah dobio mjesto startera, niti je neka zvjezda niti je u Fiorentini imao neki specijalan učinak kada su golovi i asistencije u pitanju tako da ako misli igrati kao starter mora se prvo dokazati ulascima sa klupe..

Kad vidim tvoj avatar odmah znam zasto ne shvatas zasto bi on trebao biti u prvoj. Pa mozda zato sto ce i potpuno neuigran biti opasniji od Williana (uz sav respect za zadnjih par utakmica koje je sasvim solidno odigrao)

Dobice veceras bar pola sata.

Kajd vidim tvoj avatar odmah znam zasto ne shvatas zasto bi on trebao biti u prvoj. Pa mozda zato sto ce i potpuno neuigran biti opasniji od Williana (uz sav respect za zadnjih par utakmica koje je sasvim solidno odigrao)

Da upravu si, avatar je faktor koji formira mišljenje..

Ključni dio tvog posta je "potpuno uigran" a Cuadrado je daleko od toga, znači tek treba da se pokaže..

Da upravu si, avatar je faktor koji formira mišljenje..

Ključni dio tvog posta je "potpuno uigran" a Cuadrado je daleko od toga, znači tek treba da se pokaže..

Ma sprdam se čova :P

I nisam napisao "uigran" vec "neuigran"...

Bio je sasvim solidan. Naravno ocekuje se vise, ali prva utakmica od pocetka sa novim igracima, jos se uvijek upoznaju u kretnjama i dodavanju tako da on ce biti sve bolji i bolji. Ova trojka uopce nije losa, vidjecete ako samo nastavi Jose gurati njih 3 kako sijevaju prijetnje sa svih strana.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.