Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ramires (2010-2016, 251 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 101,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Vec postaje standarno da je on jedan od najboljih na terenu :D 

Ramires v Villa: 104 passes, 94% pass accuracy, 1 key pass and 4 tackles won.

120 Touches

2 Dribbles
2 Shots
5 Tackles

Uh jeste dočekali :P 

Dobar, dobar Ramiz u ove dvije tekme, možda i najbolji pojedinac. Nek nastavi tako i svi zadovoljni (osim protivnika).

Ramires has completed 165 passes in the PL this season, misplacing just 12. He has been responsible for 15.48% of the team's completed passes.

Ramires completed more passes last night (99) than any other player has in a Premier League match this season.

Imao je par dobrih i kljucnih presjecenih lopti. Sto se tice defanzive bio je dobar.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Ovu sliku sto je Buna postavio je sa www.whoscored.com, jedan prilicno zajimljiv clanak i usporedba Ramiresove igre prosle sezone i ove pod strategijom Mourinha. Mozda bi.bilo dobro da se prevede i okaci na stranicu, jer bolje je procitati ovako nesto, nego svakodnevne glasine..

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

• 2 sedmice kasnije...

Pogodio u pobijedi Brazila nad Australijom..

http://www.youtube.com/watch?v=yvii-h9chmE

Sa obzirom na njegovu visinu fantastican pogodak..Odličan odraz i udarac glavom.

Inace jako drag igrac radi svoje borbenosti takvi se najvise cijene!

Sta je s mozgom moj Ramires?

Vec drugi put ove sezone njegova nepromisljenost da ne kazem glupost nas kosta u vaznoj utakmici. Jedino sto ne treba da uradi on uradi.

Dzaba sve kad mu je drvo u glavi.

Ne pisem nesto ako nemam argumentaciju za to odnosno ako nisam uvjeren u to. Hazard je bio los ali nije uradio glupost koja nas je kostala a na nesikusnog Lukakua je stavljen preveliki teret u tako vaznom trenutku.

Ramiu ovo nije prvi put da pokazuje ovo sto sam ja rekao o njemu, usrao je protiv Bayerna isavsi otvorenim djonom na igraca, uz to je prije imao zuti karton, a i prosle sezone je sasvim nepotrebno dobio crveni u vaznim momentima u LP, ne mogu se sjetiti koja je utakmica bila.

Zavolio sam ovog igraca samo sto je borac, sto trci, sto se ne buni i sto radi svoj posao na terenu.

Sa Lampardom mnogo bolje saradjuje nego sa kolegom Mikelom.

Care glavu gore, vratice tebi Mourinho ponovo Lamparda.. ;)

• 2 sedmice kasnije...

Hello, people! I am very happy for having scored my first goal of the season with @chelseafc. It was not a perfect day only because of a muscle discomfort I felt at halftime, but I hope it's nothing serious. I would like to thank Torres for the excellent pass and dedicate this goal to my son David and my wife Islana. Love you, guys! So happy!! Let's go, Chelsea!

Ne pisem nesto ako nemam argumentaciju za to odnosno ako nisam uvjeren u to. Hazard je bio los ali nije uradio glupost koja nas je kostala a na nesikusnog Lukakua je stavljen preveliki teret u tako vaznom trenutku.

Ramiu ovo nije prvi put da pokazuje ovo sto sam ja rekao o njemu, usrao je protiv Bayerna isavsi otvorenim djonom na igraca, uz to je prije imao zuti karton, a i prosle sezone je sasvim nepotrebno dobio crveni u vaznim momentima u LP, ne mogu se sjetiti koja je utakmica bila.

Ramires kada igra u paru s Mikelom ili Lampardom onda radi za dva igrača.To šta napominješ da je ostavio ekipu na cijedilu.
Gle dogodi se i Drogba je dobio crveni u finalu Lp pa možemo reć da je ostavio ekipu na cjedilu u Moskvi.
nego vratimo se na ovo gdje radi momak za dvojicu.
Mikel igrač manje na terenu i treba krpati sve njegove nedostatke pogotovo u transformaciji igre prema naprijed.

Lampard nije mu prirodno mjesto sporiji u kretanju od Mikela ima sklonosti katkad da se zaboravi u rasporedu i ode naprijed.
To su detalji koji se ne mogu opisat statistikom i sličnim stvarima no ako ideš analizirat taj segment igre par defanzivnih veznjaka onda ćeš vidjet ovo o čemu ti govorim.
Recimo meni izuzetno žao što su se riješili meireleša olako a nisu dovveli takav profili igrača jer Ramiresu je problem skok igra zbog fizičkih predispozicija dok kod Meirelesa nije bio a jednako su brzi i imaju odličan instinkt za kontru.
Iskreno trenutno na otoku u premu ne vidimi igrača koji bi nam mogao odlično tu doći u kadru 

Pa sad razmislite imamo jednog Ramiresa koji je trkacki jak, brz pokriva veliki dio terena, sto si napisao radi za dva igraca.

I sad da smo doveli Fellainija koji je jak u skoku takodjer igrac koji zna odigrati prema naprijed cvrst, jak na lopti pa njih dvoje bi bili neprelazni sve lopte bi pokupili, jebiga nasoj upravi je Van Ginkel zanimljiviji bio i Willian da se razumijemo nisu oni loši igraci, ali puno vise koristi bi imali od jednog Fellainija. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.