6. novembar 2013.12 god. comment_150050 Jedini ozbiljni veznjak kojeg Celzi ima u ovom momentu,steta sto se Van Ginkel povredio bili bi sad tandem. Prijavi
12. novembar 2013.12 god. comment_150801 evo par izjava naše gazele Ramires: "Winning the Champions League was one of the greatest moments of my career; only title that can compete is the WC in Brazil" Ramires: "I have evolved since Mourinho's arrival. I hope to continue to help and doing what he expects of me" i još jedna možda najvažnija Ramires : "I see interest of RMCF as recognition of my good work in Europe but I'm under contract with CFC & it'd be unethical to comment" Prijavi
15. novembar 2013.12 god. comment_151034 JEDAN OD LIJEPSIH GOLOVA. Ramires covek za velike utakmice :D I ove sezone ce da trese u vaznim mecevima Prijavi
19. novembar 2013.12 god. comment_151274 Pa što kenjaš po ovoj temi onda ako nije za njega vezano, a jebo majku ne kontam nikako. Prijavi
19. novembar 2013.12 god. comment_151276 Pa što kenjaš po ovoj temi onda ako nije za njega vezano, a jebo majku ne kontam nikako. Da to nije Cae, možda bi se i čudio. Prijavi
19. novembar 2013.12 god. comment_151278 često ne zna centrirati loptu suigraču. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=aCoMQUNLaik http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ZTVhjbzNshw#t=161 evo ovde imate dve asistencije ramiresa,dva legendarna centaršuta,zlatnim slovima ispisana Prijavi
22. novembar 2013.12 god. comment_151473 Mourinho on rumours linking Ramires to Real Madrid: "If it’s true or not, it’s not important. There’s no price." toliko o tome Prijavi
23. novembar 2013.12 god. comment_151480 Ramirez ne izgelda kao fudbaler realno,ne izgleda kao neko koja bi trebale odbrane da se plase,kao ni igraci. Ali gazela je neprocenjiva,nekada ne zna da doda loptu,ne zna da primi,ali zato svojim trudom,zalaganjem,pozrtvovanoscu sve to nadomesti. Sa vremena na vreme pokaze majstoriju kakvu imaju vrhunski tehnicari,a ponekad izgleda kao da je slucajno na terenu,ali on je jedan od bitnijih karika danasnjeg Chelsea. Borac,ratnik,radnik. Prijavi
24. novembar 2013.12 god. comment_151654 Ramo nas :) Ramirez ne izgelda kao fudbaler realno,ne izgleda kao neko koja bi trebale odbrane da se plase,kao ni igraci. Ali gazela je neprocenjiva,nekada ne zna da doda loptu,ne zna da primi,ali zato svojim trudom,zalaganjem,pozrtvovanoscu sve to nadomesti. Sa vremena na vreme pokaze majstoriju kakvu imaju vrhunski tehnicari,a ponekad izgleda kao da je slucajno na terenu,ali on je jedan od bitnijih karika danasnjeg Chelsea. Borac,ratnik,radnik. Sve na svemu odlican igrac i zato je u prvom timu,inace izvukao nas kad je bilo najpotrebnije. Prijavi
1. decembar 2013.12 god. comment_152540 Ovog RATNIKA moram pohvaliti. Za mene MOM. kolko samo trki, truda, ima ga i u napadu i u odbrani, sece lopte, lomi protivnike, gine za klub, ma da ne nabrajam. i da + asistencija. Bravo RAMIIIIIIIIIIIIIIIII, volim te Rami. Prijavi
4. decembar 2013.12 god. comment_152920 Borac i teški radnik, standardno Ramiresovo, al' brate ne može mi u glavu da još lopte ne zna primit u 80 % situacija na terenu. Prijavi
5. decembar 2013.12 god. comment_152973 Preorao sredinu terena. Al ocito mu je zbog toga ostalo blata na kopackama pa mu se lopta previse odbijala od kopacke u vecini slucajeva. :D Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153264 Sto je gazela vratio nogu kada je imao sansu kod 2:2... Mogao je uhvatiti volej pa udariti kud puklo.. Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153269 Ma meni to nikad neće biti jasno...U nekim situacijama točno ko da 2 kolca ima umjesto nogu. Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153272 ovaj ramires ko da nije brazilac, pa ovaj igrac nema nikakvo primanje, odbija mu se od nogu ko od betonSent from space Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153277 Momak ima zrno graha umjesto mozga i to je to. Što kaže lik na facebooku, može trčati 3 dana i 3 noći, ali kad nešto pametno treba uraditi nema šanse da uradi. Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153281 A momak davao golove koje neki igrači mogu samo sanjati. Rekao sam davno: nije savršen, ali previše se pretjeruje oko njegovog fudbalskog znanja. Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153289 Ma davao je, neće nitko poreći. Ali točno me živcira to što u nekim situacijama kada treba proigrat ili šutat već unaprijed znam da će failat. Šteta što je toliko limitiran u tom segmentu igre. Da ima to, bio bi vrlo lako među par najboljih veznjaka svijeta. Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153298 Rog vas jebo mutavi. Što ne govorite kako Hazard ne obavlja obrambene zadatke, što svaku loptu mora 3 puta dirnuti pa dodati, što dođe na metar do igrača pa doda. Što ne govorite kako je Bane pao u formi u zadnje 3 tekme, ako ne i više. Što ne govorite da treba KDB više igrati. Što sada ne serete po odbrani kako prima golove ko Severina kurčeve, kada ne igra Luiz. Što ne sereto po Mourinhu jer nije NIŠTA napravio što već nije bilo. Što ne govorite kako ekipa igra kad im treba i kako im vjetar puhne. Kako svatko, u svakoj jeb*noj temi za neku tekmu govori ovo će biti teška utakmica, oni su jaki, oni su pobjedili ove i one. Što nitko ne govori ovo ćemo lako, ovdje treba odmoriti Ramija, Lampsa, Baneta... Našli ste srat po Ramiju ko da je on Torres. Sve ja vas poštujem ali kad serete po nekome igraču koji srce ostavlja na terenu i koji gine svaku utakmicu, bez obzira sa kim se igra, a ne kao neki, i koji je 10000 puta spasio gol i kojemu nije prva zadaća DAVANJE GOLOVA NEGO SPRIJEČAVANJE ISTIH, onda je previše. Ja često neću da ulazim u neke razgovore jer ja ovako nekome teško mogu objasniti zadaće nekih igrača, a nekad mi se i neda kad vidim šta se sve piše nego jednostavno pređem preko toga, ali sad mi je više dopizdilo. Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153301 Nekad je ovaj momak bio odličan, zvijer, sad odjednom ne valja... Bravo Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153304 Niko ne kaže da ne valja, već da je ograničen igrač. To je sve. Naravno, bljesne on s vremena na vrijeme, ali da je bolji u glavi bio bi savršen veznjak. Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153306 Niko ne kaže da ne valja, već da je ograničen igrač. To je sve. Naravno, bljesne on s vremena na vrijeme, ali da je bolji u glavi bio bi savršen veznjak. Relo, svaki igrač je ograničen. SVAKI. Znači nemaš ti igrača koji može sve da radi u ekipi. Nije ga bilo niti će ga biti. Zato i postoji podjela na odbranu, vezni red i napad. Prijavi
7. decembar 2013.12 god. comment_153307 Jebo te, izneseš neke očite nedostatke nekog igrača i odma te napadne armija navijača s onim pričama "kada je napravio ono, onda je valjao". Ajmo onda ovako - Ramires ima savršen udarac, odličan zadnji pas (ma bolji i od Mate) i savršeno primanje lopte, još neviđeno u povijesti nogometa. Sve to vodi do toga da je dotični daleko najbolji vezni igrač koji je ikad kročio na nogometni teren. Eto ga, jel vam ovako paše? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.