4. februar 2014.12 god. comment_161922 Realno, ako uspijemo napravit "savršenu" ekipu kao što je Bayern, kao što je bila Barcelona donedavno (po snazi govorim, ne po stilu igre), Ramires u prvih 11 neće imati mjesta. U to sam 100% siguran. Premalo mozga i premalo tehnike za tu razinu. Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161923 Realno, ako uspijemo napravit "savršenu" ekipu kao što je Bayern, kao što je bila Barcelona donedavno (po snazi govorim, ne po stilu igre), Ramires u prvih 11 neće imati mjesta. U to sam 100% siguran. Premalo mozga i premalo tehnike za tu razinu. Upravo to, džaba i kad je u formi kad je limitiran. Jednostavno ima boljih igrača za njegovu poziciju. Džaba i borbenost i brzina, prečesto zajebe stvar. On meni nije ni među TOP5 na svojoj poziciji. Ako Chelsea želi otići na razinu više treba boljeg igrača od Ramiresa naći ili forsirati neke od postojećih. Eto vidite Matića kako je dobar u defanzivni, a zna i igru povući prema naprijed. I odmah je ''kupio'' sebi mjesto kod Mourinha i pokazao da je npr. puno bolji od jednog Mikela koji je ograničen kao i Ramires. Dobra momčad može imati ograničene igrače, ali odlična momčad ne može i ne smije. Evo vam primjer Real Madrid koji se riješio ograničenog Arbeloe i ograničenog Khedire. Jest da su bile te ozljede, ali više nisu u prvoj postavi. Real igra sad s Modrićem i Alonsom, koji su potpuni igrači i teško da se više tu mjesta može naći za jednog Khediru koji je ograničen u svojim mogućnostima. Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161927 Mislim da je Ramires jedan od kljucnih djelova u Mourunhovom slaganju momcadi za buducnost, nema nikakve sanse da ga se Mou odrekne. Ramires je zahvla igra od kojeg znas da ces na svakoj utakmici dobiti veliku kolicinu trke i borbe, u paru s Maticem ce ciniti strasan tandem na sredini terena. Takoder ne razumijem kako uspjea biti standardan kod svag trenera koji dode ako je ogranicen i ne pridonosi puno momcadi Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161928 Yebo ti ovaj real gdje njega nadje. Ne mogu jace tekme pobjedit. :D Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161958 Pretrčao je 12.2km, što znači da se trudio, on se uvijek trudi, a ja to cijenim, to se mora cijeniti! Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161994 Sada ga nema ko zameniti trenutno na njegovom mestu. Lamps star,eventualno Luiz,mada mislim da nas napusta,moze ga izbaciti Kroos ako potegnemo za njim kao sto postoje neke glasine,mi uz City i United ozbiljno razmisljamo o Kroosu. Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162445 Svaka čast na njegovoj borbenosti i brzini, al bolje i tečnije igramo bez njega na terenu. Matić uz Lamparda ili Matić uz Luiza za ostatak sezone dobitna je kombinacija. Nadam se da ću što manje viđati Ramiresa i Mikela u prvih 11. Prijavi
11. februar 2014.12 god. comment_163118 Nekada stvarno mislim da ce se polomiti na terenu... ne znam,postujem ga zbog mnogih stvari pa ne zelim da pljujem po njemu,ali da to mora bolje,mora i to puno. Prijavi
11. februar 2014.12 god. comment_163139 Mene iz utakmice u utakmicu razočara. Bezveze mi igrač postao. Bio je jedan od najboljih dok smo bili prosječna ekipa sad je jedan od najgorih. Nikako se ne uklapa u Mourinhov stil. Nekad mi je bilo drago kad vidim da će početi utakmicu sad Boga molim da ga Mourinho ne stavi. Prijavi
12. februar 2014.12 god. comment_163193 Neću komentirati da me Wisey ne popljuje, ali na njegovu igru i inače inteligenciju koju pokazuje na terenu bih imao što-šta reći. Fernandinho bog otac za njega. Opet ću reći svaka čast na onoj utakmici protiv Barce i na onoj utakmici protiv Manchester Uniteda, ali Ramires meni nikada nije bio niti će biti klasa za Chelsea. Isto kao i Oscar. Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163812 Kakav je ovo kralj. Frajer ne zna točan pas na 2 metra uputiti, a igra u Chelseaju. Svaka čast. Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163813 Davno sam ja reko, davno... Lik je dobar ali neviđeno glup igrač. Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163844 Prvi na listi za odstrel. Cak i prije Luiza i prije Mikela. Ovu dvojicu na nekim pozicijama i u nekim situacijama mozes iskoristiti. Ramiresa ne mozes nigdje iskoristiti jer je GLUP i jer NE ZNA s loptom. Odigrao par utakmica vrhunski - ManU Barca itd. I brz je. Al igrac od kojeg se odbija lopta ko od betonsku ogradu i koji ne zna pas napraviti nema sta da radi u Chelseaju. Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163851 Mom dedi nabit kondicije malo, da može trčat i stavit ga na teren, puno bolje će igrat lopte, puno bolje.. Pa ovaj frajer ništa ne zna, pa moja mama mu se smijala kolko je glup i smotan i ne talentovan za fudbal.. Katastrofa. I ovi koji ga sad budu hvalili, slobodno ću reć, NEMATE POJMA! Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163872 Ramirez nije kriv što ga se stavlja na krilo !! Pa ako itko zna, Mou zna koliko je hendikepiran prema naprijed. On je odličan zadnji vezni i ako netko kaže da Ramiz nema pojma onda neka počne pratit šah jer o nogometu nema pojma !! Svi mrzimo kad igra poziciju koju je danas igrao ali on je ne bira .. ako utakmica zahtjeva bolju odbranu nego napad onda se zna da on igra desno krilo . Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163877 Još da je igrao cijelo vrijeme desno krilo... Frajer je pokušavao sve, al ništa mu nije uspjelo, jbg kad ne zna.. Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_163911 Daj jbte jel mu pozicija izgovor za to što ne zna jebenu loptu dodati na 2 metra udaljenosti? Panjina od igrača. Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164393 Katastrofa je ove sezone, veliki je radnik tako da vjerujem da ce ga i Mou zbog toga i zadrzati u momcad. Prijavi
19. februar 2014.12 god. comment_164406 Covek izforsiran treba mu odmora par utakmica,al sta vredi kad nema ko da ga zameni Mikel ocajan,Lampard nema snage vezati par utakmica,igrao bi Luiz,ali je Terry povredjen. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.