9. maj 2013.13 god. comment_121165 Pogledajte kretanje Hazza, posle pasa ka Matu jednostavno je stao, a Rami pun sprint, neverovatno, a u poslednja dva meseca igra 2 utakmice u 7 dana. Ovde je Hazard trebalo da istrci tih 30m i da imamo situaciju 3 na 2 + Loris koji bi u toj sitiaciji bio nemocan. Ne treba su krivicu svaljivti na Ramireza, pa ni Mata mu nije dao bas najlepsu loptu. joj a zamisli da je Drogba bio tu umjesto Mate ovaj koji je naletavao bi se samo odbio od njega i išao bi Tito 1 na 1 to je stvar koju mrzim kod pičkastih igrača, ništa ne mogu u duelu... Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121190 Ako vec zamisljamo, najbolje da je Ramires bio na lopti umesto MAte. On je bar u Chelsea-ju. Prijavi
9. maj 2013.13 god. Autor comment_121218 Ne znam kako covek moze biti kriv jer se OKLIZNUO! A neki odavde "treniraju" fudbal. Nisam siguran misliš li pod ovim na mene, al eto za slučaj da misliš, da ti pojasnim - poslo sam ga u pičku materinu onaku u žaru utakmice, u tom trenutku, daleko od toga da ja mislim išta loše o njemu, dapače, rekoh da je najvažniji igrač ovog tima trenutno. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121242 Nisam siguran misliš li pod ovim na mene, al eto za slučaj da misliš, da ti pojasnim - poslo sam ga u pičku materinu onaku u žaru utakmice, u tom trenutku, daleko od toga da ja mislim išta loše o njemu, dapače, rekoh da je najvažniji igrač ovog tima trenutno. Noup. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121257 Chelseaova buducnost ce se zasnivati na ovom igracu. Momak komotno moze igrati dvije utakmice u jednom danu. Kakva motorika :-O ,zavrsnica,ubacivanja iz drugog plana.Strasno. Jedino mu fali tehnike da bude najbolji veznjak u ligi ali ako ga Mou pametno iskoristi(a sumnjam da nece) i upari sa jednim klasicnim playmakerom dobit' cemo strasnu veznu liniju. _________Ramires_________KDB__________ Ovaj prvi moze trcati i za sebe i za KDB a Kevin da sluzi za proigravanje napadaca/krila.Jednostavno,ovo bi bila dobitna kombinacija. Prijavi
10. maj 2013.13 god. comment_121357 Uzeti ga u obzir za kapitena, ozbiljno ! lik jos ne zna ni engleski pricati.... ne cudi me Prijavi
11. maj 2013.13 god. comment_121724 S jedne strane umetnik, s druge ratnik. http://www.youtube.com/watch?v=h-YBJuBupUY&feature=player_embedded Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122694 Dosta me naživcirao danas, stalno u zaleđu, ali ipak je on izborio korner za pobjedu Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122703 Kako mi je samo drag ovaj momak. Koliko je tehnički nepotkovan, toliko nadoknadi svojom borbenošću i trkom. Hvala ti na svemu sto pružaš ovom klubu gladijatore naš !! Prijavi
15. maj 2013.13 god. comment_122728 zna se zapetljat s loptom i primanja su mu nikakva ali je borben i zbog toga je jedan od najvazniji igraca uz to je izborio korner iz kojeg smo dali gol. Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_122922 Nije bio ni blizu dobrog sinoc . Ali hajde osvojili smo , sada treba da uzivo par dana , a ne da kritikujemo :D Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_123015 Jucer jako me nervirao i non stop bio u ofsajdu.Ali ipak dosta trci i radi na sredinu.Ako dodze Mur sredicega dobro. Ramcee Nas b-( Prijavi
16. maj 2013.13 god. comment_123094 Sinoc se jasno vidio umor na njemu, i ono sto je isprintao sve je to bilo nasiluNe ocekujem ga protiv evertona, siugrno ce biti pomalo izmjesan sastavSent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.