Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ramires (2010-2016, 251 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 101,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Bio je odlican veceras protiv Japana, imao je i boljih partija za Brazil ali ni ova nije bila losa.

Definitivno, pogotovo mi se svidelo kako je Kagavu stavio u džep.

Ramires je igrao negdje u alternativnom svemiru. Prema teoriji struna nema ograničenja mogućnostima, sve što možete zamisliti dogodi se bezbroj puta i vremenska crta se stalno dijeli. U nekoj drugoj mogućnosti, tj. u nekom drugom svemiru s drugim kvantnim obilježjima Ramires je sinoć igrao protiv Japana, bio odličan te postigao sva tri gola za Brazil protiv Japana na recimo Kupu Federacija.

Kako mi je drago da nije pozvan na Konf Kup. Nadam se da se sad izlezava na nekoj plazi u nekoj pi*ki materini gde nema fanova da ga amltretiraju, i samo puni baterije. 

Ako cemo po trofeje ove sezone, potreban nam je ko sirocetu hleba.

Kao sto rekoh Mou voli ovakve igrace.

http://www1.skysports.com/football/news/11668/8785927/Ramires-has-revealed-that-Jose-Mourinho-is-a-fan

"I am eager to start working with Mourinho, my phone rang recently and it was Mourinho," he told Globo Esporte.

"It surprised me. We talked a lot and he said nice things.

"He said that he requested Inter Milan and Real Madrid sign me when he was coaching those teams, he said that he is happy that I am in Chelsea's squad.

"That made me very happy, and I told him that he can count on me, that I'll do what I can to help him be a winner at his new spell at the club.

"I was already eager to work with him and I am now even more motivated after finding out that he wants to work with me. I am feeling we will have a great season.

Eto za portala nesto

Pitam se zasto li Mourinhu treba igrac koji ne poznaje osnove fudbala...

Ma bezveze igrac ko i onaj Makelele sto je bio samo trci i odrađuje posao za trojicu :D ,stvarno ne razumijem kako ne cijenite Ramiresa takav tip igraca potreban je svakoj ozbiljnoj ekipi, rijetko kad ce bit igrac utakmice jer odrađuje "prljav" dio posla ekipe no trcat ce cijelu utakmicu boriti se oduzimati loptu a ponekad zna i zabit gol. Drago mi je sto ne igra Kup konfederacija i sto ce bit odmoran, sigurno jedan od najvaznijih igraca u iducoj sezoni

Dobro neki pretjeruju pa uspoređuju Ramija sa Makeleleom... Nije toliko dobar. :P 
Al da je loš, to nipošto. Jako dobar i jako koristan igrač. Antilopa naša. :D 

Zato što puno trči, radi za ekipu, a Mou je takve uvjek volio ;)

To je i Valdes mislio, pa ga je snašlo ovo.

ramires_1498621a.jpg

Izraz lica kao da govori 'u jeboteeee'

Wisey, bgm znao sam i ja takve golove zabit, pa me ni na mapi sad nema.. :P

Zaista, smatram vas (tebe, whispa itd) momcima, koji znaju štošta o fudbalu, znate procjeniti odlično (u većini slučajeva) ko je kakav i sl..  Ali stvarno ste zaslijepljeni Ramizom.

Ramiz jest gotiva, drag, što se tiče fudbala borben je, daje 120% od sebe za ekipu, trči ko konj, sve to stoji, ali brate, čovjek stvarno ne zna igrat lopte (zna se šta mislim pod tim, da se ne ponavljam). Isto tako ja se slažem da on i igrač kao on mora biti u ekipi, jer nije sve ni u tehnici ;)

Dakle borben je, potreban ekipi (naročito u jačim tekmama), ali frajer ne zna igrat lopte.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.