Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ramires (2010-2016, 251 nastup)

Istaknuti odgovori

Sigurno je puno bolji na lopti nego što mnogi ovdje pišu. Nema tehniku Messija, ni dribling Ronalda, ali znao je često odlično uposliti saigrače, centrirati iskosa, šutirati iz daljine... Ramiz je definitivno igrač za prvih 11 Chelseaja, a to zna i Jose. Po meni, on je najvažniji igrač ekipe i meni poslije stare garde najdraži.

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 101,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Zna on jako cesto da promasi prost pas, ali kvalitet koji on donosi ekipi, ne meri se procentom uspesnih dodavanja. 

E to ja i govorim. On je iznimno važan igrač Chelsea i ubuduće će biti jedan od najvažnijih igrača istog, ali kad nešto nema, onda nema ;)

I stvarno ne vidim u tome problem, da me se pobija kad tako nešto napišem. Jednostavno ne izmišljam, al hajde de..

Problem je što to nije tačno. Jer da nema tehniku i da je drvo ko što većina ovdje piše, onda ne bi mogao prismrditi ekipi, kamoli igrati konstantno.

Meni nije jasno zašto on nikako nije pozvan na Kup konfederacija?

Nemoj Cae ulaziti duboko u to. Meni je drago da nije.  Iza sebe ima odličnu sezonu i zaslužuje odmor. Neka bude spreman za slijedeću sezonu. 

Kako bih volio da on bude onakav equilibrium veznjak u Brazilu kakvi su bili Dunga ili Emerson. To im fali jako zadnjih ohoho godina. Nadam se da će ga ova dvojica osvajača SP na klupi uspjeti ugurati i uigrati do SP-a. O njegovim igrama za Chelsea sve najbolje, čovjek zadatka koji može sve i radi sve što se traži od njega.

Uz sav posao koji radi u odbrani, a i u napadu, pored toga sto trci ko lud, Rami ima 85% tacnih pasova.

tacni pasovi     netacni       ukupno   

1104             191            1295   =  85.25%

Meni nije jasno zašto on nikako nije pozvan na Kup konfederacija?

Lol, pa sve i jedan u reprezentaciji je bolji od ovog cigana... šta je tu čudno

Problem je što to nije tačno. Jer da nema tehniku i da je drvo ko što većina ovdje piše, onda ne bi mogao prismrditi ekipi, kamoli igrati konstantno.

Šta ba nije tačno??   Jbt pa ti kao da ne gledaš tekme u kojima Ramires igra..  

Šta ba nije tačno??   Jbt pa ti kao da ne gledaš tekme u kojima Ramires igra..  

Meni se čini da ti ne gledaš tekme u kojim on igra. Usporedi vezni red i igru kada igraju on i Luiz sa veznim redom kada igra Mikel pa onda reci nešto. Čovjek pretrči 10 km svaku utakmicu i napravi 100 šprinteva od gola do gola, ima 30 oduzetih lopti, gore su ti naveden a dodavanja, DAJE GOLOVE, koji klinac hoćeš???????????

Važi, ja ne gledam tekme Chelsea uopšte :-j , ali bgm i ti ne čitaš moje postove koje sam napisao na ovoj temi, zato laganini zaobiđi me...

Pročitao sam onaj na koji sam ti dao odg. Reci mi šta bi trebao zaključiti?  Jesi li zajebavao ili...

Pročitaj i druge pa ćeš nadam se sam skontat ;)

Znači ti si rekao isto što i ja s tim da si dodao da nezna igrati nogomet. aha. Nznm stvarno šta bih ti rekao. 10 puta čitam šta si napisao i da na kraju kažeš da nezna igrat nogomet. 

Znači ti si rekao isto što i ja s tim da si dodao da nezna igrati nogomet. aha. Nznm stvarno šta bih ti rekao. 10 puta čitam šta si napisao i da na kraju kažeš da nezna igrat nogomet. 

Tačnije, rekao sam da ne zna igrat lopte (drastična razlika, što bi djuro reko)  ;)  Također rekao sam da je važan za ekipu, jer je nenormalno borben, daje sve od sebe. Ali pasovi, Bože me sačuvaj.

I dosadan sam sam sebi s ovom pričom, toliko od mene, uživaj ;)

• 3 sedmice kasnije...

Zasto ne igra na kupu konfederacija? ozlijeden?

nije igrao bas zbog ovog sto "how yes no" gore zbori !

ponekad su mu pasovi i prijem lopte toliko uzasni da je covjeku tesko povjerovat da je on brazilijanac! Ove sezone ce se morati popravti da bi jos dobio kartu za SP sljedece godine

nije igrao bas zbog ovog sto "how yes no" gore zbori !

ponekad su mu pasovi i prijem lopte toliko uzasni da je covjeku tesko povjerovat da je on brazilijanac! Ove sezone ce se morati popravti da bi jos dobio kartu za SP sljedece godine

meni se vise cini da zbog ovog nije igrao

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.