8. maj 2013.13 god. comment_120789 Prvo poluvrijeme odlican . Odlicno se snasao i postigao pogodak . U drugom poluvremenu dosta losiji . Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120802 Ma ne bi ga mijenjao ni za Ronalda ni Messia al bez zajebancije Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120815 Jeste li se ikada zapitali zašto naši igrači u ovoj mjeri proklizavaju na terenu? Ovo je baš previše. Prečesto ove sezone proklizavaju. Jel moguće da je do kopački? Zaista se ujebaju šanse koje se ne bi smjele ujebavati. Ali Ramiresu ništa posebno ne zamjeran, igrao je kao lav danas, dao golčinu. Ginuo na travnjaku borio se. Možda je nekada i previše zadržavao loptu u svom posjedu (trebao se ranije riješiti) ali to je to što mu zamjerim i eto. U drugom poluvremenu znatno umorniji, ali nije on kriv što IDIOT Benitez ne zna napraviti izmjenu Ramires > Lampard. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120823 Koliko sam upratio izgubio je dosta lopti večeras. Jebat ga kad u većini slučajeva u primanju sve zasere. :D Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120827 ma kad on trči ko stado konja ne smije mu nitko ništa reć. samo gore dole. to je za mene igrač i razbijač i takve hoću za zadnje vezne. Prijavi
8. maj 2013.13 god. comment_120834 Možda je nekada i previše zadržavao loptu u svom posjedu (trebao se ranije riješiti) ali to je to što mu zamjerim i eto. jbg, stalno to radi, nemoš to kod njega promijenit isto kao što mu se nikad neće poboljšat prijem lopte ali opet danas lavovska partija, bilo je par tih grešaka i izgubljenih lopti, ali fantastičan gol je dao šteta što je proklizao u ključnom trenutku, imam osjećaj da mu je Mata trebao par centimatara naprijed uputiti loptu, jer zamislite kako je teško zakočiti tu mašinu kad se zatrči Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_120947 jebe mi se za gol kad se okliznuo u ključnom momentu cigan glupi Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_120967 Maler, opraštam mu http://www.youtube.com/watch?v=wktHXj_hKOw Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_120968 jebe mi se za gol kad se okliznuo u ključnom momentu cigan glupi Ovo je ono nepostovanje, a garant si "cigana" uzdizao u nebesa protiv Barselone ili protiv Manchestera kada je zapoceo akciju za gol, ili kada je juce dao gol za 2:1. Bezobrazluk obican, Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_120969 Ponovo najbolji, šteta što mu je Mata poslao iza leđa loptu inače bi zakuco još jednu. Polako mi postaje najdraži, kad ode Lamps to će i biti. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_120972 jebe mi se za gol kad se okliznuo u ključnom momentu cigan glupi kalouda smiri malo. šta da nije dao gol onakav?? Prijavi
9. maj 2013.13 god. Autor comment_120973 Najkorisniji igrač Chelseaja, mada sam ga i ja poslao u pičku materinu jučer kad se okliznuo. I meni je jedan od dražih. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_120978 Pa nije on kriv što se poskliznuo, lopta išla nazad, klizak teren, loši kramponi i eto njega na travi Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_120993 Smirite malo s tim osuđivanjem šta je pao, pa nije jedini bio jučer koji se poskliznuo, a i lopta nije išla ispred nego iza i jebiga, zakon fizike je učinio svoje. Pružao je odličnu partiju jučer i ja mu čestitam na tome Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121052 Ne znam kako covek moze biti kriv jer se OKLIZNUO! A neki odavde "treniraju" fudbal. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121104 Pogledajte kretanje Hazza, posle pasa ka Matu jednostavno je stao, a Rami pun sprint, neverovatno, a u poslednja dva meseca igra 2 utakmice u 7 dana. Ovde je Hazard trebalo da istrci tih 30m i da imamo situaciju 3 na 2 + Loris koji bi u toj sitiaciji bio nemocan. Ne treba su krivicu svaljivti na Ramireza, pa ni Mata mu nije dao bas najlepsu loptu. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121108 Pa stao je jer je mislio da će Mata sam do kraja, kao što je većina mislila, a i Ramis je bio ispred njega, tako da nije imalo smisla sprintati Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121114 Treba uvije doletiti jer nikad se ne zna kako ce se odbiti lopta ( da je mata pucao) Inace vjerujem da je bio umoran, ipak citavu tekmu je loptu drzao i trcao,driblao itd. Uzme mnogo snage covjeku kad mora naglo stati il lijevo-desno. Znate i sami. Inace ne krivim ramiresa, niti ga treba. Mislite da on nebi radije da mu je dosla lopta i zakuco je u gol. Prijavi
9. maj 2013.13 god. comment_121133 Pa jel vidiš da je bio na nekih 20 metara na povratnoj edit: ne vidiš jer je kratka snimka, ali bio je na povratnoj Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.