Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ramires (2010-2016, 251 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 101,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Jeste li se ikada zapitali zašto naši igrači u ovoj mjeri proklizavaju na terenu? Ovo je baš previše. Prečesto ove sezone proklizavaju. Jel moguće da je do kopački? Zaista se ujebaju šanse koje se ne bi smjele ujebavati.

Ali Ramiresu ništa posebno ne zamjeran, igrao je kao lav danas, dao golčinu. Ginuo na travnjaku borio se. Možda je nekada i previše zadržavao loptu u svom posjedu (trebao se ranije riješiti) ali to je to što mu zamjerim i eto.

U drugom poluvremenu znatno umorniji, ali nije on kriv što IDIOT Benitez ne zna napraviti izmjenu Ramires > Lampard.

ma kad on trči ko stado konja ne smije mu nitko ništa reć. samo gore dole. to je za mene igrač i razbijač i takve hoću za zadnje vezne. 

Možda je nekada i previše zadržavao loptu u svom posjedu (trebao se ranije riješiti) ali to je to što mu zamjerim i eto.

jbg, stalno to radi, nemoš to kod njega promijenit isto kao što mu se nikad neće poboljšat prijem lopte

ali opet danas lavovska partija, bilo je par tih grešaka i izgubljenih lopti, ali fantastičan gol je dao

šteta što je proklizao u ključnom trenutku, imam osjećaj da mu je Mata trebao par centimatara naprijed uputiti loptu, jer zamislite kako je teško zakočiti tu mašinu kad se zatrči

jebe mi se za gol kad se okliznuo u ključnom momentu cigan glupi

Ovo je ono nepostovanje, a garant si "cigana" uzdizao u nebesa protiv Barselone ili protiv Manchestera kada je zapoceo akciju za gol, ili kada je juce dao gol za 2:1. Bezobrazluk obican,

Ponovo najbolji, šteta što mu je Mata poslao iza leđa loptu inače bi zakuco još jednu. Polako mi postaje najdraži, kad ode Lamps to će i biti.

Smirite malo s tim osuđivanjem šta je pao, pa nije jedini bio jučer koji se poskliznuo, a i lopta nije išla ispred nego iza i jebiga, zakon fizike je učinio svoje. Pružao je odličnu partiju jučer i ja mu čestitam na tome

8721650130_4e3a9d4d6a_o.gif

Pogledajte kretanje Hazza, posle pasa ka Matu jednostavno je stao, a Rami pun sprint, neverovatno, a u poslednja dva meseca igra 2 utakmice u 7 dana.

Ovde je Hazard trebalo da istrci tih 30m i da imamo situaciju 3 na 2 + Loris koji bi u toj sitiaciji bio nemocan.

Ne treba su krivicu svaljivti na Ramireza, pa ni Mata mu nije dao bas najlepsu loptu.

Treba uvije doletiti jer nikad se ne zna kako ce se odbiti lopta ( da je mata pucao)

Inace vjerujem da je bio umoran, ipak citavu tekmu je loptu drzao i trcao,driblao itd. Uzme mnogo snage covjeku kad mora naglo stati il lijevo-desno. Znate i sami.

Inace ne krivim ramiresa, niti ga treba. Mislite da on nebi radije da mu je dosla lopta i zakuco je u gol.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.