17. juli 2013.13 god. comment_134698 meni se vise cini da zbog ovog nije igrao Da, Chelsea je izdao lazno saopstenje, o laznoj povredi svog igraca.... Sacuvaj meBoze kakve cu ja gluposti sve ovde procitati. Prijavi
21. juli 2013.13 god. comment_135385 opet sam dva puta zapazio uzasan prijem lopte [-( Ako si tako pazio, onda si morao primijetiti nekoliko vrhunskih dugih lopti. Znam i ja igrati tu igru, kad treba brojati krvna zrnca. Prijavi
21. juli 2013.13 god. comment_135448 Ako si tako pazio, onda si morao primijetiti nekoliko vrhunskih dugih lopti. Znam i ja igrati tu igru, kad treba brojati krvna zrnca. Vidio sam i to, sve u svemu Ramiz je igracina :) al ipak me brine sto se neke tako jednostavne lopte prosto odbiju od njega, i ne samo danas prosle sezone smo to cesto mogli viditi Prijavi
21. juli 2013.13 god. comment_135449 Ma u redu je, samo počeli smo se vrtiti u krug sa istom pričom. Sve je već prepričano, samo mi ide na ganglije kad ovako čekate samo grešku da počnete po njemu, a onda kad uradi nešto dobro samo se ušutite. Mislim na kritičare. Kritika kad je opravdana i kad nije zlonamjerna onda je na mjestu, ali da se selektivno pljuje po igračima - to ne mogu prešutjet. Drago mi je da mislimo isto, tj. da je igračina. Prijavi
21. juli 2013.13 god. comment_135463 Ma u redu je, samo počeli smo se vrtiti u krug sa istom pričom. Sve je već prepričano, samo mi ide na ganglije kad ovako čekate samo grešku da počnete po njemu, a onda kad uradi nešto dobro samo se ušutite. Mislim na kritičare. Kritika kad je opravdana i kad nije zlonamjerna onda je na mjestu, ali da se selektivno pljuje po igračima - to ne mogu prešutjet. Drago mi je da mislimo isto, tj. da je igračina. To se ovdje masovno radi, na temama nekoliko igrača. Tu i ti znaš učestvovati, tako da ne vidim šta ti ima ić na ganglije takva priča, kad slično radiš. Prijavi
21. juli 2013.13 god. comment_135466 Vjerujem da te dira što nekad 'bocnem' tvog ljubimca Luiza, pogotovo što je to svaki put zasluženo. Ali ga i hvalim po zaslugama, taj dio zaboravljaš. Bilo kakva kritika, da li pozitivna ili negativna, koju sam uputio je opravdana. S druge strane, ovdje Ramiza ljudi razapinju kao da pričamo o nekom amateru koji ne zna dodati loptu ili uštopati. Smiješno. Prijavi
22. juli 2013.13 god. comment_135501 To hoćeš reći da ga ja smatram amaterom, koji ne zna uštopati loptu ili je dodati?? Ako je tako, onda varaš se. ;) Ramiz je vrlo zahvalan igrač, sa slabom pas igrom i ne baš nekom zavidnom tehnikom. To ti je tako. Ja ću ti to svaki dan ponavljat ako treba (a vjerujem da ne treba )... A to za Luiza, upravu si, jest mi ljubimac, jesi pucao po njemu, ali nije baš uvjek bilo po zasluzi. Al hajd nejse ;) Prijavi
5. august 2013.13 god. comment_137518 Dobar , jako dobar veceras protiv Milana . Imao je onaj jedan potez u stilu Ronaldinha . BTW : Prijavi
5. august 2013.13 god. comment_137520 Ubi Milan covek. Mnogo lopti pduzeo, iznudio par faulova u opasnoj zoni... Imao strasnu sansu, koju je sam sebi stvorio, ali zeleo da asistira... Prijavi
5. august 2013.13 god. comment_137549 Kao i uvijek borbenost na nivou..samo steta sto nije završio onu šansu golom kada je sam izasao pred golmana. Prijavi
8. august 2013.13 god. comment_137927 Kakva golčina i prodor sinoć protiv Reala. U stilu onog protiv Barce. Prijavi
8. august 2013.13 god. comment_137999 Baš opisujem prijateljici koja za Barcelonu navija gol Ramiresov, pade joj mrak na oči xD Prijavi
8. august 2013.13 god. comment_138016 Dobar je Ramires.Borben,kad se zapici s loptom kroz sredinu nemos ga stic.Ali ta njegova losa dodavanja....nekad nemogu vjerovat da profesionalac tako lose doda loptu,tj. ne doda. Prijavi
9. august 2013.13 god. comment_138058 Finish ima ko messi :DPoslano sa mog HTC One V koristeći Tapatalk 4 Prijavi
9. august 2013.13 god. comment_138139 Kolko nam samo ovaj covek vredi!! http://www.youtube.com/watch?v=5DCi4PY0elU&feature=player_detailpage Prijavi
9. august 2013.13 god. comment_138164 Ponovo loša tehnika kod gola, lob mu nije išao dovoljno visoko preko Casillasa. Prijavi
13. august 2013.13 god. comment_138554 Na današnji dan prije tačno 3 godine za Chelsea potpisao Ramires Santos Do Nascimento, legenda kluba. Prijavi
13. august 2013.13 god. comment_138568 http://www.youtube.com/watch?v=Hl3jHT4rKQE keep going 'till you hit the spot ! Prijavi
18. august 2013.13 god. comment_139258 Imaju li gdje podaci o procentu uspješnih pasova danas ? 92% je imao. Jedini bolji od startera je bio JT sa 95%. Podijelio je 72 pasa danas, najviše u cijelom timu (Lamps je imao jedno manje dodavanje). Prijavi
19. august 2013.13 god. comment_139317 Imaju li gdje podaci o procentu uspješnih pasova danas ? 92% je imao. Jedini bolji od startera je bio JT sa 95%. Podijelio je 72 pasa danas, najviše u cijelom timu (Lamps je imao jedno manje dodavanje). Na dugim pasovima mu je i Beckham pozavidio jučer. Ramires i Mourinho bi se mogli odlično slagati :D Prijavi
20. august 2013.13 god. comment_139675 Ne kontate kolko sam vas trolovao čitavo ovo vreme. Mislio sam da ste malo pametniji :P Ložite se tu ko ne znam šta jbt ... Prijavi
20. august 2013.13 god. comment_139678 Ja sam od onih navijaca / simptizera kojima je potrebno mnogo da bi zavoleli nekog igraca, ali kad ga zgotive, to je kraj, posle mogu i autogolove da daju. Pogresno ali je tako. :sal: Ovaj covek posle antologijskog gola Barseloni moze i dinamit pod Stamford Bridz da postavi. Kakva dodavanja, kakvi bakraci. :sal2: Ne bih ga prodao nikad ali nikad, kralj. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.