Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ramires (2010-2016, 251 nastup)

Istaknuti odgovori

meni se vise cini da zbog ovog nije igrao

Da, Chelsea je izdao lazno saopstenje, o laznoj povredi svog igraca.... 

Sacuvaj meBoze kakve cu ja gluposti sve ovde procitati. 

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 101,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

opet sam dva puta  zapazio uzasan prijem lopte [-(

Ako si tako pazio, onda si morao primijetiti nekoliko vrhunskih dugih lopti. Znam i ja igrati tu igru, kad treba brojati krvna zrnca.

Ako si tako pazio, onda si morao primijetiti nekoliko vrhunskih dugih lopti. Znam i ja igrati tu igru, kad treba brojati krvna zrnca.

Vidio sam i to, sve u svemu Ramiz je igracina :) al ipak me brine sto se neke tako jednostavne lopte prosto odbiju od njega, i ne samo danas prosle sezone smo to cesto mogli viditi

Ma u redu je, samo počeli smo se vrtiti u krug sa istom pričom. Sve je već prepričano, samo mi ide na ganglije kad ovako čekate samo grešku da počnete po njemu, a onda kad uradi nešto dobro samo se ušutite. Mislim na kritičare. Kritika kad je opravdana i kad nije zlonamjerna onda je na mjestu, ali da se selektivno pljuje po igračima - to ne mogu prešutjet.

Drago mi je da mislimo isto, tj. da je igračina.

Ma u redu je, samo počeli smo se vrtiti u krug sa istom pričom. Sve je već prepričano, samo mi ide na ganglije kad ovako čekate samo grešku da počnete po njemu, a onda kad uradi nešto dobro samo se ušutite. Mislim na kritičare. Kritika kad je opravdana i kad nije zlonamjerna onda je na mjestu, ali da se selektivno pljuje po igračima - to ne mogu prešutjet.

Drago mi je da mislimo isto, tj. da je igračina.

To se ovdje masovno radi, na temama nekoliko igrača. Tu i ti znaš učestvovati, tako da ne vidim šta ti ima ić na ganglije takva priča, kad slično radiš.

Vjerujem da te dira što nekad 'bocnem' tvog ljubimca Luiza, pogotovo što je to svaki put zasluženo. Ali ga i hvalim po zaslugama, taj dio zaboravljaš. Bilo kakva kritika, da li pozitivna ili negativna, koju sam uputio je opravdana. S druge strane, ovdje Ramiza ljudi razapinju kao da pričamo o nekom amateru koji ne zna dodati loptu ili uštopati. Smiješno. 

To hoćeš reći da ga ja smatram amaterom, koji ne zna uštopati loptu ili je dodati??  Ako je tako, onda varaš se. ;)

Ramiz je vrlo zahvalan igrač, sa slabom pas igrom i ne baš nekom zavidnom tehnikom. To ti je tako.  Ja ću ti to svaki dan ponavljat ako treba (a vjerujem da ne treba )...

A to za Luiza, upravu si, jest mi ljubimac, jesi pucao po njemu, ali nije baš uvjek bilo po zasluzi. Al hajd nejse ;)

• 2 sedmice kasnije...

Dobar je Ramires.Borben,kad se zapici s loptom kroz sredinu nemos ga stic.Ali ta njegova losa dodavanja....nekad nemogu vjerovat da profesionalac tako lose doda loptu,tj. ne doda.

Imaju li gdje podaci o procentu uspješnih pasova danas ?

92% je imao. Jedini bolji od startera je bio JT sa 95%. Podijelio je 72 pasa danas, najviše u cijelom timu (Lamps je imao jedno manje dodavanje).

Imaju li gdje podaci o procentu uspješnih pasova danas ?

92% je imao. Jedini bolji od startera je bio JT sa 95%. Podijelio je 72 pasa danas, najviše u cijelom timu (Lamps je imao jedno manje dodavanje).

Na dugim pasovima mu je i Beckham pozavidio jučer.

Ramires i Mourinho bi se mogli odlično slagati :D

Ne kontate kolko sam vas trolovao čitavo ovo vreme. Mislio sam da ste malo pametniji :P Ložite se tu ko ne znam šta jbt ...

Ja sam od onih navijaca / simptizera kojima je potrebno mnogo da bi zavoleli nekog igraca, ali kad ga zgotive, to je kraj, posle mogu i autogolove da daju. Pogresno ali je tako.  :sal:

Ovaj covek posle antologijskog gola Barseloni moze i dinamit pod Stamford Bridz da postavi. Kakva dodavanja, kakvi bakraci.  :sal2:

Ne bih ga prodao nikad ali nikad, kralj.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.