Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ramires (2010-2016, 251 nastup)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 101,4 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...

Dobar ,drag igrac i sve to stoji, najveznija karika u nasoj vezi ove sezone ali jednu stvar treba reci, jednostavno momak u glavi nije bas najbistriji. Danas se to vidjelo 2 puta, kada je cisto mogao dodati dvoici igraca koji su bili u veoma izglednoj poziciji ali on je isao na neki glupavi penal i zuti karton zbog koga Joseovog glavnog šrafa u vezi nece biti protiv Liverpoola sto nas je poprilicno unazadilo priznacete.

Ok svi grijese ali jednostavno se ovo njemu desava precesto, i svakako da nije prvi put.

Zuti karton nije glup, prekinuo je njihov kontra-napad, kako mnogi zovu pametan faul. Nebi nam dobro doslo da smo tad nekakav gol primili.

Steta samo sto nije bio blazi da prodje bez zutog..

• 1 mjesec kasnije...

Protiv Barce učini potez svih poteza, ali ovo ovako kako vrlo često nabija loptu ko najveći sivonja samo je dokaz da Ramires nikad neće biti vrhunski ni kompletni igrač.

Dosta neinteligentan.

I da je nabacivao ko Beckham nismo imali šanse u skoku protiv West Hama.

To uopće ne opravdava njegovu večerašnju preciznost koja je bila na razini Avdije Vršajevića. 

Da je samo puno snagom tukao prema petarce ne treba nabacivati, problem je sto za to moras imati malo u glavi on nema nazalost, koliko god mi je drag i zahvalan igrac, ocito jednom od 100 puta ce njegova lopta zavrsiti gdje treba!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Je li ovdje na ovom forumu itko od vas smije reći kritiku Hazardu, Mourinhu, Oscaru, Willianu, Etou?????

Samo se okupite kada čovjek koji je zadužen za PREKIDANJE NAPADA  uradi nešto loše u napadu. WH je imao 1 šut na gol. Ne kažem da je to samo njegova "krivica" nego i cijele odbrane, a napad je imao 36-37 šuteva i gola neznaju pogoditi rog te posro. 

Šta je sa Hazardom mulci. Niko ništa ne priča kad igra ko balerina, kad pipla loptu sto puta, kad zadržava napad, kad se namješta 3 godine da opali. Isto to sa Willianom. Igraju krila a više vremena provode u sredini terena sudarajući se jedan sa drugim. Willian ubaciva loptu a Hazard stoji 3 metra od njega umjesto na drugoj stativi ili obrnuto. 

Glupi su vam komentari da nezna Rami opucati bla bla bla. Neka je Bog vas stvorio savršene za sve. Zašto se ekipa dijeli na odbranu, napad, zadnji vezni, polu špica..... zato jer svatko ima svoju zadaću. 

A to što ovdje neki nesmiju reći protiv nekih ili se boje nekoga ili nečega i što slijede masu. Nitko ne govori za Mourinha i smiješne i glupe  izjave, za pičkastu taktiku, za četvorku u napadu. 

Mou je za nas ikona ali jebi ti to sve kada nesmiješ reći nijednu kritiku ili zamjerku. Odma na bičevanje, ko da si ubio nekoga. Pa i on je čovjek od krvi i mesa, i on pogriješi. 

Ne znam sta je sad Mourinho kriv, covjek je samo rekao da nismo mogli probiti odbranu jer protivnik nije dosao da igra nego da se brane i da izbacuju loptu iz svog sesnaesterca, sto je tako i bilo. Sta su Willian, Hazard ili Oscar mogli da urade, kada prime loptu oko njih je najmanje 4 igraca. U takvoj poziciji ti nemas mnogo izbora, carolije na koje si navikao su tada neizvodive.

Imali smo par prilika iz kojih smo mogli zabiti ali Boze moj, ne ide sve kako mi hocemo, barem smo napadali 96 minuta dok se protivnik toliko branio.

Sinoc nije bilo podjele na odbranu, vezu ili napad. Sinoc su svi nasi napadali pa smo Baneta vidjeli i u napadu, Mikela u par prilika za sut itd.

Nasa jedina greska je sto nismo zabili na pocetku meca i to nam je problem vec dugi niz godina. Mislim da Mourinho na tome mora poraditi jer kada zabijemo na pocetku, tada protivnik nece praviti bunkericu, a ovako su vidjeli da nemaju nikakvu sansu pa su se skroz povukli.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

@only blue procitaj svoj post i vidi koliko si ti samo gluposti napisao, iako ti je @das ist walter sve odgovrio necu trositi rijeci na frustrirane osobe

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.