30. januar 2014.12 god. comment_161029 Je li ovdje na ovom forumu itko od vas smije reći kritiku Hazardu, Mourinhu, Oscaru, Willianu, Etou????? Samo se okupite kada čovjek koji je zadužen za PREKIDANJE NAPADA uradi nešto loše u napadu. WH je imao 1 šut na gol. Ne kažem da je to samo njegova "krivica" nego i cijele odbrane, a napad je imao 36-37 šuteva i gola neznaju pogoditi rog te posro. Šta je sa Hazardom mulci. Niko ništa ne priča kad igra ko balerina, kad pipla loptu sto puta, kad zadržava napad, kad se namješta 3 godine da opali. Isto to sa Willianom. Igraju krila a više vremena provode u sredini terena sudarajući se jedan sa drugim. Willian ubaciva loptu a Hazard stoji 3 metra od njega umjesto na drugoj stativi ili obrnuto. Glupi su vam komentari da nezna Rami opucati bla bla bla. Neka je Bog vas stvorio savršene za sve. Zašto se ekipa dijeli na odbranu, napad, zadnji vezni, polu špica..... zato jer svatko ima svoju zadaću. A to što ovdje neki nesmiju reći protiv nekih ili se boje nekoga ili nečega i što slijede masu. Nitko ne govori za Mourinha i smiješne i glupe izjave, za pičkastu taktiku, za četvorku u napadu. Mou je za nas ikona ali jebi ti to sve kada nesmiješ reći nijednu kritiku ili zamjerku. Odma na bičevanje, ko da si ubio nekoga. Pa i on je čovjek od krvi i mesa, i on pogriješi. Nea šta, bravo maći. Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161038 Ne znam sta je sad Mourinho kriv, covjek je samo rekao da nismo mogli probiti odbranu jer protivnik nije dosao da igra nego da se brane i da izbacuju loptu iz svog sesnaesterca, sto je tako i bilo. Sta su Willian, Hazard ili Oscar mogli da urade, kada prime loptu oko njih je najmanje 4 igraca. U takvoj poziciji ti nemas mnogo izbora, carolije na koje si navikao su tada neizvodive. Imali smo par prilika iz kojih smo mogli zabiti ali Boze moj, ne ide sve kako mi hocemo, barem smo napadali 96 minuta dok se protivnik toliko branio. Sinoc nije bilo podjele na odbranu, vezu ili napad. Sinoc su svi nasi napadali pa smo Baneta vidjeli i u napadu, Mikela u par prilika za sut itd. Nasa jedina greska je sto nismo zabili na pocetku meca i to nam je problem vec dugi niz godina. Mislim da Mourinho na tome mora poraditi jer kada zabijemo na pocetku, tada protivnik nece praviti bunkericu, a ovako su vidjeli da nemaju nikakvu sansu pa su se skroz povukli. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Protivnik je došao da se samo brani - Mou tu nema šta pričati, kao što su već ljudi i sami reklu u ostalim temama, to mu je jedna od životnih provala. Ja sam na shoutboxu nakon 15 min rekao ako ne zabijemo do poluvremena da je gotovo. To što je oko njih bilo 4 igrača u trenutku primanja lopte samo znači da su na nekim mjestima falili ta četvorica a pošto mi igramo sporo i treba 100 dodira sa loptom onda taj višak nije bio niti primjećen. Možete se vi nadati nekoj magiji sada kada je Mou došao, ali ako stare rane ne zaliječe nemamo mi šta tražiti. Prijavi
30. januar 2014.12 god. comment_161074 Ja sam na shoutboxu nakon 15 min rekao ako ne zabijemo do poluvremena da je gotovo. Da, nažalost. To je bilo vidljivo onima koji su gledali. Prijavi
31. januar 2014.12 god. comment_161135 Kolko god da krivim Mikel-a krivim i njega jer je nas vezni red bio totalna suprotnost nadmoci koje smo imali protiv Stoke-a. Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161647 Mogao je malo bolje u zavrsnicama ,ali sve u svemu dobar mec i za njega . Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161657 Koliko ovaj frajer nema mozga...Točno vidim što konstantno radi. Protivnik ga pritišće, on gubi ravnotežu i počinje padati, suigrač mu sam stoji pokraj njega, ali ne, ide Ramires sam, i pada naravno i gubi loptu...Meni je čudno kako se taj frajer našao u nogometu... Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161665 Na pocetku sezone bio jedan od kljucnih igraca u timu, igrao na vrhunskom nivou. Sada mu je forma u naglom opadanju i on, zajedno sa Mourinhom i ekipom mora da smisli kako da se sto pre digne, jer Chelsea sa Ramiresom(kad je na 100%) i bez njega nije isti tim. Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161676 Joj kako mi je živce kidao danas. Kontrola lopte i pas ravni nuli očajno ! možda 90-a minuta svi igraju iz prve mislim da je bilo Matić-Willian-Hazard onda ide pas u sredinu do Ramiza krv ti jebem dok on primi loptu pa je primi nekako grambavo pređe mu preko noge pa dok se okrenu dok pogleda ma vratiše se rode u odbranu... Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161727 Igrao je skoro svaku utakmicu ove sezone, treba malo da oladi. Valjda će se dići do mečeva Lige šampiona, tamo će biti vrlo potreban pošto nema Matića. Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161735 Danas definitivno najlošiji igrač Chelseaja. Odavno nisam gledao glupljeg igrača. Nekad učini zadivljujući potez kao protiv Barce ili tako to, ali u većini slučajeva kvari nam igru. Ne bih imao ništa protiv kad bi nas napustio na ljeto. Te priče ''neka ga, radilica je'', treba prodavati nekome drugome. Mi ne trebamo bolje radilice od Matića, koji je bio maestralan večeras i koji je natjerao i Davida Luiza da u sredini odigra odlično. Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161743 Na svom standardnom lavovskom nivou, da nije Hartove intervencije bilo krunisao bi svoju partiju i golom. Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161747 Na svom standardnom lavovskom nivou, da nije Hartove intervencije bilo krunisao bi svoju partiju i golom. Hartove intervencije? Da je malo bolje pucao gol bi bio. Po meni danas dosta loša partija, puno grešaka u primanju lopte, izgubljenih lopti. Ne znam kuda lavovska partija. Objektivnost Wisey, objetkivnosti malo. :P Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161799 Na svom standardnom lavovskom nivou, da nije Hartove intervencije bilo krunisao bi svoju partiju i golom. Hahaha, joj što ga možeš srati i ti nekada brate. Jel to radiš namjerno ili ne, ne znam. Najlošiji večeras, ocjena dovoljno govori. 6.4 , najniža među CFC igračima. Puno je akcija upropastio, nas je osam večeras gledalo tekmu, među nama s foruma su bili CFC-1905, Chester, Rikky-Luiz, Blue-Lion i ja i svi smo se složili da je Ramires večeras bio daleko daleko najlošiji, a da tek ne govorim o njegovoj neinteligenciji koja sve češće dolazi do izražaja. Poslije njega najlošiji Eto'o, a tako i ocjene govore. Isto kao i protiv West Hama, njih dvojica su izgleda ponovili svoja ''odlična'' izdanja. Sve bi ja to na klupu poslao. Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161838 Mislim da polako treba zabrinuti za mjesto u prvih 11.Vrlo lako bi Luiz-Matic mogli biti nas dvojac na sredin,a tu je i Mikel i Lampard.Antilopa mora malo podici formu,mozda 1-2 utakmice na klupi i ne vi bilo lose za njega. Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161846 Juce sam mu bas zamerio mnogo toga,2 odlicne akcije je upropastio,nekada je bio ok,ali uglavnom nije bio na visini zadatka,ne mozes promasiti 4 na 2 kontru Rami,nikako. Ima on jos kredita kod Josea,ali sada kada je Matic ovde,bice mu teze da odrzi status prvotimca. Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161848 slabo odigrao skroz,mislim da bi bilo pametno ga poslati na klupu, malo da se odmori i bude spreman za meceve lige prvaka. Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161850 Na svom standardnom lavovskom nivou, da nije Hartove intervencije bilo krunisao bi svoju partiju i golom. Ono je sramota profulati. Realno gledajući bio je najgori od svih naših igrača. Imao je još dosta grešaka. Upropastio je nekoliko prilika. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161858 Danas definitivno najlošiji igrač Chelseaja. Odavno nisam gledao glupljeg igrača. Nekad učini zadivljujući potez kao protiv Barce ili tako to, ali u većini slučajeva kvari nam igru. Ne bih imao ništa protiv kad bi nas napustio na ljeto. Te priče ''neka ga, radilica je'', treba prodavati nekome drugome. Mi ne trebamo bolje radilice od Matića, koji je bio maestralan večeras i koji je natjerao i Davida Luiza da u sredini odigra odlično. Covjece skuliraj malo,ti bi odmah prodavao igrace koji 2-3 utakmice odigraju ispod nivoa...pa nije ovo Football manager da se tako kupuju/prodaju igraci...jer Lampard je vec u zalasku karijere,od Mikela nema nista,tako da ostaju fakticki Matic i Ramires u vezi...haj pa da dodamo i Luiza koji je sve bolji na toj poziciji...sta ako se neko povrijedi,zuti ili crveni kartoni budu....ko ce igrati...uostalom imao je Ramiz i svojih trenutaka inspiracije,kada presjece pa povuce kontru,u tome nema boljeg igraca na svijetu...pa cak i sinoc,mnogi ne vide njegove dobre stvari koje radi,vec gledaju samo da li je predriblao,asistirao ili dao gol na utakmici... Po meni je on veoma vrijedan Chelsea-a i zbog forme i umora ne bi mu skodilo da malo presjedi na klupi koju utakmicu,ali prodavati? To nispoto! Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161865 Covjece skuliraj malo,ti bi odmah prodavao igrace koji 2-3 utakmice odigraju ispod nivoa...pa nije ovo Football manager da se tako kupuju/prodaju igraci...jer Lampard je vec u zalasku karijere,od Mikela nema nista,tako da ostaju fakticki Matic i Ramires u vezi...haj pa da dodamo i Luiza koji je sve bolji na toj poziciji...sta ako se neko povrijedi,zuti ili crveni kartoni budu....ko ce igrati...uostalom imao je Ramiz i svojih trenutaka inspiracije,kada presjece pa povuce kontru,u tome nema boljeg igraca na svijetu...pa cak i sinoc,mnogi ne vide njegove dobre stvari koje radi,vec gledaju samo da li je predriblao,asistirao ili dao gol na utakmici... Po meni je on veoma vrijedan Chelsea-a i zbog forme i umora ne bi mu skodilo da malo presjedi na klupi koju utakmicu,ali prodavati? To nispoto! Ja kažem, kao i u postu u kojem si me citirao da nekada učini zadivljujući potez. Tu nema spora. I ne, nisam ja ovo mišljenje o prodaji Ramiresa formirao sinoć. Već duže razmišljam o tome. Po meni od njega više štete, nego koristi. Limitiran igrač koji je imao nekoliko odličnih utakmica u CFC i bio par puta i igrač utakmice. Al to ne mjenja činjenicu da je limitiran i da za poziciju na kojoj igra fali mu inteligencije. Kad bi se on prodao ja bi dao Chalobahu priliku u veznom redu ili čak Oscaru na njegovoj pozciji. Siguran sam da ne bi ništa izgubili njegovim odlaskom, isto kao što su mnogi sigurni da nismo ništa izgubili Matinim odlaskom. Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161869 Ja kažem, kao i u postu u kojem si me citirao da nekada učini zadivljujući potez. Tu nema spora. I ne, nisam ja ovo mišljenje o prodaji Ramiresa formirao sinoć. Već duže razmišljam o tome. Po meni od njega više štete, nego koristi. Limitiran igrač koji je imao nekoliko odličnih utakmica u CFC i bio par puta i igrač utakmice. Al to ne mjenja činjenicu da je limitiran i da za poziciju na kojoj igra fali mu inteligencije. Kad bi se on prodao ja bi dao Chalobahu priliku u veznom redu ili čak Oscaru na njegovoj pozciji. Siguran sam da ne bi ništa izgubili njegovim odlaskom, isto kao što su mnogi sigurni da nismo ništa izgubili Matinim odlaskom. Slazem s tobom Cae on je igrac koji jednom bljesne ali onda 5 utakmica ga nema nigdje Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161874 Ja kažem, kao i u postu u kojem si me citirao da nekada učini zadivljujući potez. Tu nema spora. I ne, nisam ja ovo mišljenje o prodaji Ramiresa formirao sinoć. Već duže razmišljam o tome. Po meni od njega više štete, nego koristi. Limitiran igrač koji je imao nekoliko odličnih utakmica u CFC i bio par puta i igrač utakmice. Al to ne mjenja činjenicu da je limitiran i da za poziciju na kojoj igra fali mu inteligencije. Kad bi se on prodao ja bi dao Chalobahu priliku u veznom redu ili čak Oscaru na njegovoj pozciji. Siguran sam da ne bi ništa izgubili njegovim odlaskom, isto kao što su mnogi sigurni da nismo ništa izgubili Matinim odlaskom. Vidi se da pratis fudbal i da se razumijes...iskreno nije zajebancija! I ja se slazem s tobom da je limitiran u neki stvarima...ali donosi on i dobrih stvari na terenu...donosi vecu dozu agresivnosti,pokriva veliki dio terena,u Bajernu su ga prozvali "Mesar" bas iz razloga sto neda proci nikome pored sebe...po cijenu da i crveni dobije...jer ako se sjetis recimo Gatusa,iole dobri poznavaoci fudbala bi se slozili da nije nikad bezveze bio u prvoj postavi Milana koja je svojevremeno harala Evropom...takodjer se slazem da u zadnje vrijeme i ne pruza neke Bog zna dobre partije,ali neka ga...po meni i trebaju igrati igraci koji su po formi dobri,a ne po imenu i prezimenu...tako da bih ja njega stavio na klupu par utakmica,da ohladi malo,takodjer i da vidi da nije nezamjenjiv...i jos nesto...Ramiz i nije mozda toliko potreban kada igramo protiv timova koji su u podredjenom polozaju u odnosu na nas,,,ali kada su s druge strane velike ekipe,koje takodjer znaju dobro napasti i zadati dobar 'udarac'...tad je Ramiz,barem po mom skromnom misljenju,uvjek dobrodosao! Pozz druze,nemoj sta zamjeriit,ipak smo mi 'plava braca' :D Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161906 Cuj Ramiza prodati, mogu hejteri pricati sta hoce ali Rami ostaje jos dugi niz godina u Chelseaju i jos dugo ce pisati historiju ovog kluba.A ekipa se pravi Ramiz + 10 ostalih.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161907 Ramiza na tribine, da malo uči od Matića i Luiza.Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161914 Vidi se da pratis fudbal i da se razumijes...iskreno nije zajebancija! I ja se slazem s tobom da je limitiran u neki stvarima...ali donosi on i dobrih stvari na terenu...donosi vecu dozu agresivnosti,pokriva veliki dio terena,u Bajernu su ga prozvali "Mesar" bas iz razloga sto neda proci nikome pored sebe...po cijenu da i crveni dobije...jer ako se sjetis recimo Gatusa,iole dobri poznavaoci fudbala bi se slozili da nije nikad bezveze bio u prvoj postavi Milana koja je svojevremeno harala Evropom...takodjer se slazem da u zadnje vrijeme i ne pruza neke Bog zna dobre partije,ali neka ga...po meni i trebaju igrati igraci koji su po formi dobri,a ne po imenu i prezimenu...tako da bih ja njega stavio na klupu par utakmica,da ohladi malo,takodjer i da vidi da nije nezamjenjiv...i jos nesto...Ramiz i nije mozda toliko potreban kada igramo protiv timova koji su u podredjenom polozaju u odnosu na nas,,,ali kada su s druge strane velike ekipe,koje takodjer znaju dobro napasti i zadati dobar 'udarac'...tad je Ramiz,barem po mom skromnom misljenju,uvjek dobrodosao! Pozz druze,nemoj sta zamjeriit,ipak smo mi 'plava braca' :D Ma normala druže, nema frke haha. Cuj Ramiza prodati, mogu hejteri pricati sta hoce ali Rami ostaje jos dugi niz godina u Chelseaju i jos dugo ce pisati historiju ovog kluba. A ekipa se pravi Ramiz + 10 ostalih. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Vajzi brate, priznaj da ga vitljaš u nesvijest na Ramiza u zadnje vrijeme. Nekada si bio surov i najobjektivniji, a sada nećeš ili ne želiš da kritiziraš Ramiresa kad treba, Mourinha kad treba. Šta se dešava s tobom, da te bečki zrak nije omamio malo haha. Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161917 Halo ba ljudi??? Ramiresa prodati? Covjek bljesne jednu pa ga nema 5 utakmica? Pa sta to Luiz igrao sve tekme do sada dobro ili je samo jucer odigrao dobru?? Jos je ramiz na krilu dosta vremena proveo. Kupio vas Luiz jednom utakmicom. Slazem se, Ramires nije u formi. Igrac kad odigra velik broj tekmi opadne u formi. Isto kao sto se desi Banetu pa ga klupa podigne opet. Zato, ramiresa na klupu 2-3 tekme i to je to. Jedva cekam da vidim njega u formi a pored njega jos Matic. ;) Najgore mi je sto ga ne ide finish kao prije, covjek je prije svaku sitnicu uvaljao u gol a u zadnje vrijeme ga nece. Jucer nije on toliko lose sutirao, dobro je intervenisao i Hart al opet. U ovakvim utakmicama moras uci u gol ako nisi siguran da ces zabit Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.